- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.041
Oyyy kuzummmKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Ben koseye gecip telaş yapiyim o zamanSev 34 haftalık yapmıştı turna bulut bilmiyorum cnm
Sev9 34+4te doğurmuş Turna sanırım 34+6Ya dogum yapan arkadaşların haftalarini biliyor musunuz. Bende bi telas yaptim yapacam da
Hayirlisiyla sende dogursan eflatunBen baya yaptm
Turna ile aramızda 8 gün var 36+2 filan olması lazım.Ya dogum yapan arkadaşların haftalarini biliyor musunuz. Bende bi telas yaptim yapacam da
Tmm haftasonu kiyafetler yikanip utuleniyor demekkiSev9 34+4te doğurmuş Turna sanırım 34+6
Yok kuzum ben 36+2yim benimle arası 8 gün 34+6larda falanTurna ile aramızda 8 gün var 36+2 filan olması lazım.
Evet evet hazırlıklı olmak lazım artık bende geç hazırladım 35 geç oldu birazcıkTmm haftasonu kiyafetler yikanip utuleniyor demekki
Tahmini doğum 1 temmuz görünüyor, benim 9 temmuz ben bile an itibariyle 35+2 oldumSev9 34+4te doğurmuş Turna sanırım 34+6
Ne imzasi kiz nerde,Hayirlisiyla sende dogursan eflatun
Sende rahatlayacaksın
Bende
Senin kac haftalik simdi
İmzan yok altta
Cnm bbde bir bitirsem çanta olayiniEvet evet hazırlıklı olmak lazım artık bende geç hazırladım 35 geç oldu birazcık
O tahmini doğum tarihini değiştirmişti sanırım ama sat 06.10 benim 26.09Tahmini doğum 1 temmuz görünüyor, benim 9 temmuz ben bile an itibariyle 35+2 oldum
12 Haziran'da benim çatı muayenesiAniden gelişiveriyor canım. Deprem gibi bir sey ama çantası farklı.
Hayırlı güzel doğumlar olur herkes için inşallah inşallahKızlar kapıyı acti
Gerisi corap söküğü gibi gelir
Sağlıkla gelsin minnakHaziran da olsa biz hep temmuz annesi olacağız kuzuminan bende hazirana kalacağımı düşünüyorum inan
Aslinda ideal ammaaa insan telaslaniyor da. Of benim esim cantayi alip beni evde unutmustu arabaya binmeye gitmisti. Ev en ust kattaydi seslendim gel beni de al diye cunku adim attikca suyum geliyordu yurumeye korkmustum aklıma geldi şimdiEvet evet hazırlıklı olmak lazım artık bende geç hazırladım 35 geç oldu birazcık
Bende biraz utu yapip yerlestirdimBen koseye gecip telaş yapiyim o zamanne canta var ortada ne yikanmis kiyafet
Bitir artık evetCnm bbde bir bitirsem çanta olayini
Çati muyanesi oğlumda yapılmadı en son gitim Dr sordum kanman yüksek sanci oluncs yapyorm dedi öncesi yapmyom dedi bna12 Haziran'da benim çatı muayenesiher şey öyle sürpriz ki, bıraktım akışa yuvarlaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?