- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.061
Kız listede yanlıs yazıyor o zaman ya da ben yanlıs gördüm 1.7.2024 yazıyor.Yok kuzum ben 36+2yim benimle arası 8 gün 34+6larda falan
Neden cnm ya nasil boyle hissediyorsun sirrini ver hemenBende biraz utu yapip yerlestirdim
Hafta sonuna kadar biraz biraz anca bitiririm
Ben dogurmam ya
Hayal gibi dogurmak bana
Daha iyiye gidiyorum kalkmadım daha izin vermiyorlar düşerim diye bekliyorum bakalım kalsam soluğu bebek hemşiresinin yanında alıcam kızım nasıl diye sorucamSen iyisin di mi ? Anneyi de düsünmemiz gerekiyor.Psikolojik olarak sormuyorum, ağrı sızı filan?
Ah canım insallah saglicakla cikacaksiniz hastaneden dualarimiz sizinleKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
En son alttaNe imzasi kiz nerde,ben en son dogurcam ama tarihler cok karışıktı neyseki çözdük bnim cok bu gec dönleme vs bilgim yoktu ama hocamın vardi onla konustk netleşti
Yarin sipariş vercm vermesemde koşa koşa terziye gidicem , sözBitir artık evet
Çişini yapınca haber verDaha iyiye gidiyorum kalkmadım daha izin vermiyorlar düşerim diye bekliyorum bakalım kalsam soluğu bebek hemşiresinin yanında alıcam kızım nasıl diye sorucam
Kocalar bizden panik benimkide unutur kesinAslinda ideal ammaaa insan telaslaniyor da. Of benim esim cantayi alip beni evde unutmustu arabaya binmeye gitmisti. Ev en ust kattaydi seslendim gel beni de al diye cunku adim attikca suyum geliyordu yurumeye korkmustum aklıma geldi şimdi
Nerde bnim yok galiba bilmiyorumEn son altta
cogumuzun hamilelik imzasi var tarihlerimiz yaziyor
Goremiyor musun
Ayarlardan duzeltebiliyorsun sanırım
Amin balım inşallah dediğin gibi çabuk toparlar yavrumTemmuz resmi tarihleriydi kuzucum. Temmuza kalmayacaktik bence zaten benim kafamda. Gerci sen 1 hafta geriden geliyordun da. Bu kadar erken de beklememistim seni Allah varolsun saglikla atlattin bak o da cok onemli. Bebis de toparlar 3 5 gune bitti gitti. Darisi basimiza
Toparlar canmn icini ferah tut cnmAmin balım inşallah dediğin gibi çabuk toparlar yavrum
Ulturason 2300 dendi 2630 doğdu çok şükür kilo kurtardı geneTurnaBulut kac kilo dogdu kuzum bu arada? Ölçüldü mü?
Cnm bebisin emin ellerde aman desteksiz kalkma kendini iyi hissedince yavas yavas. Heyecanda yapmamaya çalış ilk etapta ayakta fazla kalamayabilirsin. Kizin guvende oyle düşün. Sen iyi ol kizinda iyi olacak inşallahDaha iyiye gidiyorum kalkmadım daha izin vermiyorlar düşerim diye bekliyorum bakalım kalsam soluğu bebek hemşiresinin yanında alıcam kızım nasıl diye sorucam
Benimki yapalım dedi valla. Bende hazirladim kendimi yapsın da kurtulayım zaten tek çatı değil bebişin kilosu, pozisyonu da önemli normal doğum için bakalım nasıl münasipse öyle olsunÇati muyanesi oğlumda yapılmadı en son gitim Dr sordum kanman yüksek sanci oluncs yapyorm dedi öncesi yapmyom dedi bna
Ben erken doguramiyorum benimkiler bekliyorNeden cnm ya nasil boyle hissediyorsun sirrini ver hemen
Yok yok yanlış değil o tahmini doğum tarihini öyle yazdırmıştı konuyu hatırlamıyorum ama tahmini doğumuyla satı uyumlu değil. Sat 06.10Kız listede yanlıs yazıyor o zaman ya da ben yanlıs gördüm 1.7.2024 yazıyor.
İnşallah bacım Allah razı olsunOyyy kuzummm
Gozunuz aydın
Sana da cok gecmis olsun
Bebisinde yakında yanına gelir ins
Gerçekten %10 luk hatasi oluyormuş demek ki ultrasonun fazla ya da eksik çıkabiliyormus. Şükürler olsun canım benimUlturason 2300 dendi 2630 doğdu çok şükür kilo kurtardı gene
Tabiki canm iyi yapmışsınBenimki yapalım dedi valla. Bende hazirladim kendimi yapsın da kurtulayım zaten tek çatı değil bebişin kilosu, pozisyonu da önemli normal doğum için bakalım nasıl münasipse öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?