2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ne imzasi kiz nerde,ben en son dogurcam ama tarihler cok karışıktı neyseki çözdükbnim cok bu gec dönleme vs bilgim yoktu ama hocamın vardi onla konustk netleşti
En son altta
cogumuzun hamilelik imzasi var tarihlerimiz yaziyor
Goremiyor musun
Ayarlardan duzeltebiliyorsun sanırım

Aslinda ideal ammaaa insan telaslaniyor da. Of benim esim cantayi alip beni evde unutmustu arabaya binmeye gitmisti. Ev en ust kattaydi seslendim gel beni de al diye cunku adim attikca suyum geliyordu yurumeye korkmustum aklıma geldi şimdi
Kocalar bizden panik benimkide unutur kesin
Suyum geldi şakası yapacaktım su balonunu patlatıpta kıyamadım

Amin balım inşallah dediğin gibi çabuk toparlar yavrum

Daha iyiye gidiyorum kalkmadım daha izin vermiyorlar düşerim diye bekliyorum bakalım kalsam soluğu bebek hemşiresinin yanında alıcam kızım nasıl diye sorucam
Cnm bebisin emin ellerde aman desteksiz kalkma kendini iyi hissedince yavas yavas. Heyecanda yapmamaya çalış ilk etapta ayakta fazla kalamayabilirsin. Kizin guvende oyle düşün. Sen iyi ol kizinda iyi olacak inşallah

Çati muyanesi oğlumda yapılmadı en son gitim Dr sordum kanman yüksek sanci oluncs yapyorm dedi öncesi yapmyom dedi bna
Benimki yapalım dedi valla. Bende hazirladim kendimi yapsın da kurtulayım zaten tek çatı değil bebişin kilosu, pozisyonu da önemli normal doğum için bakalım nasıl münasipse öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…