- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.081
Nerde bnim yok galiba bilmiyorum
Yok yok yapma sonra gercekten geldiginde ciddiye almaz yatar uyur görürsünKocalar bizden panik benimkide unutur kesin
Suyum geldi şakası yapacaktım su balonunu patlatıpta kıyamadım
Al benden de o kadar. Sezaryen tarihi vermese 42ye kadar giderim muhtemelenBen erken doguramiyorum benimkiler bekliyor
Tecrube
Heee o zaman tamam. Ben eski mevzuları bilmiyorum. Listeye göre hesapladım. Bu arada progestanı içmeye gidiyorum bu aralar biraz saldıydım, hemen yüklenmem lazım benimki de rahat durmuyorduYok yok yanlış değil o tahmini doğum tarihini öyle yazdırmıştı konuyu hatırlamıyorum ama tahmini doğumuyla satı uyumlu değil. Sat 06.10
Gazini cikarinca daÇişini yapınca haber ver
Bnm ilk kizim 39 da geldi ama bu bir farkli sanki ya cikmaya calisiyor gibi devamli bir atraksiyon pesinde o yuzden hic guvenmiyorumBen erken doguramiyorum benimkiler bekliyor
Tecrube
Ay uyusun be ona mı kaldım atlarım arabaya yada taksiye yine giderim olmadı döverek kaldırırımYok yok yapma sonra gercekten geldiginde ciddiye almaz yatar uyur görürsünbnmki suyum geldi demistim hii tmm deyip uyumaya devam etmeye calismisti algilayamadi. Doguruyorum fln diyince anladi sonrada pijamasiyla canta alip cikmaya kalkti. Dedim napiyorsun giyin hazirlan bende dus aliyim giyineyim oyle cikalim dedim. Dustan bir ciktim ki bizimki arabaya gitmis
Ahaha bn niye bunu yapmıyorumKocalar bizden panik benimkide unutur kesin
Suyum geldi şakası yapacaktım su balonunu patlatıpta kıyamadım
Öyle haklısın ki duramıyorum 1 kere gördüm oda doğumda epidural oldum belden uyuştum istemedim istesem yapacaklardı çok iyi insanlara denk geldim yarın saat 1de görüş var çıkıcaz bakalım inşallah gösterirlerCnm bebisin emin ellerde aman desteksiz kalkma kendini iyi hissedince yavas yavas. Heyecanda yapmamaya çalış ilk etapta ayakta fazla kalamayabilirsin. Kizin guvende oyle düşün. Sen iyi ol kizinda iyi olacak inşallah
Arkadaşlar merhaba üye olarak ilk defa foruma yazı yazıyorum. Bebeğim 14 haftalık cinsiyet tahminlerinizi öğrenebilir miyim?kontrolden geldim bır haftadır ılk defa gökyüzünü görünce ağladım
sorun yok bebiş gelişimi normal serklaj yerinde normal 5 şubatta gidip heyet alacağız 1 ay :)
,cinsiyeti artık ne ben sordum ne dr söyledi
Simdi utanır diye gaz maz yazmadım ama tabi gaz çişten önemliGazini cikarinca da
Ayy ilk dogumlar ilk
Heyecanlar
Bizim
Yuzumuze
Kimse bakmaz sona dogru
Valla yapacaktım kalp krizi geçirsin diye de sonradan kıyamadım itiraf ettim hemen diyo ki aşkımmmm saçmalaaaamaağğ dedim hoşgeldin Dilan PolatAhaha bn niye bunu yapmıyorumdur işlerimi bitirim pazar evde
Turna tansiyonda mi sıkıntı oldu canım acil aldılarÖyle haklısın ki duramıyorum 1 kere gördüm oda doğumda epidural oldum belden uyuştum istemedim istesem yapacaklardı çok iyi insanlara denk geldim yarın saat 1de görüş var çıkıcaz bakalım inşallah gösterirler
Erkeklerin boyle anlarda beyinleri bloklaniyor olabilir fazla bir sorumluluk mu hissediyor noluyor halbuki tek tek ne yapacagimizi konusmustuk sıralar belliydi. Bende cok tecrubesizmisim dusunuyorum da gece 3 te su geldi apar topar hastaneye gittim. Halbuki sanci yoktu belki sabahi bekleyebilirdim. Hastane ortaminda dogurana kdr tam 40 saat beklemis oldum sancim aksama gelmistiAy uyusun be ona mı kaldım atlarım arabaya yada taksiye yine giderim olmadı döverek kaldırırımasla dayanamıyorlar ya soğuk kanlısı çok nadir gerçekten hahaha duşta da bırakmazsın be adam deseydin
Boyle bi sakaya asla cesaret edememValla yapacaktım kalp krizi geçirsin diye de sonradan kıyamadım itiraf ettim hemen diyo ki aşkımmmm saçmalaaaamaağğ dedim hoşgeldin Dilan Polat
Ben yapcm kesin oğlumda kayda alcak Pazar günü bkle biziValla yapacaktım kalp krizi geçirsin diye de sonradan kıyamadım itiraf ettim hemen diyo ki aşkımmmm saçmalaaaamaağğ dedim hoşgeldin Dilan Polat
Ya işte insan ne yaşayacak bilemiyor ki ama bence gitmek mantıklı kalp atışı yavaşlayabiliyor müdahale gerekebiliyor tedbir iyidir doğrusunu yapmışsınErkeklerin boyle anlarda beyinleri bloklaniyor olabilir fazla bir sorumluluk mu hissediyor noluyor halbuki tek tek ne yapacagimizi konusmustuk sıralar belliydi. Bende cok tecrubesizmisim dusunuyorum da gece 3 te su geldi apar topar hastaneye gittim. Halbuki sanci yoktu belki sabahi bekleyebilirdim. Hastane ortaminda dogurana kdr tam 40 saat beklemis oldum sancim aksama gelmisti
Dün girmis aslındaBir anoglak_kadini yazdi sandm ya cok heyecanlandım o kadar sevindim ki o değil mis yine aklima gldi niye bidaha yazmadı çok merak ediyorum onu ya ikimizde aynı ismi koymuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?