2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Nerde bnim yok galiba bilmiyorum

Kocalar bizden panik benimkide unutur kesin
Suyum geldi şakası yapacaktım su balonunu patlatıpta kıyamadım
Yok yok yapma sonra gercekten geldiginde ciddiye almaz yatar uyur görürsün bnmki suyum geldi demistim hii tmm deyip uyumaya devam etmeye calismisti algilayamadi. Doguruyorum fln diyince anladi sonrada pijamasiyla canta alip cikmaya kalkti. Dedim napiyorsun giyin hazirlan bende dus aliyim giyineyim oyle cikalim dedim. Dustan bir ciktim ki bizimki arabaya gitmis

Yok yok yanlış değil o tahmini doğum tarihini öyle yazdırmıştı konuyu hatırlamıyorum ama tahmini doğumuyla satı uyumlu değil. Sat 06.10
Heee o zaman tamam. Ben eski mevzuları bilmiyorum. Listeye göre hesapladım. Bu arada progestanı içmeye gidiyorum bu aralar biraz saldıydım, hemen yüklenmem lazım benimki de rahat durmuyordu

Ay uyusun be ona mı kaldım atlarım arabaya yada taksiye yine giderim olmadı döverek kaldırırım asla dayanamıyorlar ya soğuk kanlısı çok nadir gerçekten hahaha duşta da bırakmazsın be adam deseydin

Cnm bebisin emin ellerde aman desteksiz kalkma kendini iyi hissedince yavas yavas. Heyecanda yapmamaya çalış ilk etapta ayakta fazla kalamayabilirsin. Kizin guvende oyle düşün. Sen iyi ol kizinda iyi olacak inşallah
Öyle haklısın ki duramıyorum 1 kere gördüm oda doğumda epidural oldum belden uyuştum istemedim istesem yapacaklardı çok iyi insanlara denk geldim yarın saat 1de görüş var çıkıcaz bakalım inşallah gösterirler

Arkadaşlar merhaba üye olarak ilk defa foruma yazı yazıyorum. Bebeğim 14 haftalık cinsiyet tahminlerinizi öğrenebilir miyim?

Eklentiler

• IMG_8266.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 39
Bir an oglak_kadini yazdi sandm ya cok heyecanlandım o kadar sevindim ki o değil mis yine aklima gldi niye bidaha yazmadı çok merak ediyorum onu ya ikimizde aynı ismi koymuştuk

Ay uyusun be ona mı kaldım atlarım arabaya yada taksiye yine giderim olmadı döverek kaldırırım asla dayanamıyorlar ya soğuk kanlısı çok nadir gerçekten hahaha duşta da bırakmazsın be adam deseydin
Erkeklerin boyle anlarda beyinleri bloklaniyor olabilir fazla bir sorumluluk mu hissediyor noluyor halbuki tek tek ne yapacagimizi konusmustuk sıralar belliydi. Bende cok tecrubesizmisim dusunuyorum da gece 3 te su geldi apar topar hastaneye gittim. Halbuki sanci yoktu belki sabahi bekleyebilirdim. Hastane ortaminda dogurana kdr tam 40 saat beklemis oldum sancim aksama gelmisti

Arkadaşlar merhabalar
Üye olarak ilk defa yazı yazıyorum.
Bebeğim 14 haftalık
Cinsiyet tahminleriniz var mı?
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum. Benim ilk gebeliğim

Eklentiler

• IMG_8266.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 32
Ya işte insan ne yaşayacak bilemiyor ki ama bence gitmek mantıklı kalp atışı yavaşlayabiliyor müdahale gerekebiliyor tedbir iyidir doğrusunu yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…