2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kizlar emzirme sandalyesi alan var mi ya gereksiz harcama yapmak istemiyorum ama ise yariyorsa da almak istiyorum. Rahat mi bu ayaklari uzananlar ozellikle kullanan var mi.

Kizlar emzirme sandalyesi alan var mi ya gereksiz harcama yapmak istemiyorum ama ise yariyorsa da almak istiyorum. Rahat mi bu ayaklari uzananlar ozellikle kullanan var mi.
İkeanın sallanan sandalyesini kullanmıştım, hala duruyor onu kullanırım. Emzirme yastığı daha önemli bence. Gerçekten kollarım kopuyordu emzirirken.

İkeanın sallanan sandalyesini kullanmıştım, hala duruyor onu kullanırım. Emzirme yastığı daha önemli bence. Gerçekten kollarım kopuyordu emzirirken.
Emzirme yastigi yillardir bizimle ne işlere yaradi o alirken bu kdr uzun soluklu kullanacagimi tahmin etmezdim. Kullandin o zaman emzirme sandalyesini bende ilkinde almadim ama bunda alicam ya oturup sallamaktan ne kol kaliyor insan da ne omuz sirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…