- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.101
İnsafsız ya ben kıyamadım kocama djdkdkBen yapcm kesin oğlumda kayda alcak Pazar günü bkle bizi
Olsun bn senin yerine kıyarım csnm büyük bir zevkleİnsafsız ya ben kıyamadım kocama djdkdk
Olsun bn senin yerine kıyarım csnm büyük bir zevkleİnsafsız ya ben kıyamadım kocama djdkdk
Birşey dicm bn yanlışımi görüyorm adre aylar sonra dün aktif mi olmus bnmi yanls kişiye bakıyorumİnsafsız ya ben kıyamadım kocama djdkdk
Ay yok ben ederdim 10 kere yapsam 11. De yine uyanır kocamı tanıyorumBoyle bi sakaya asla cesaret edemem
Gerceginde inanmaz filan
Sonra olay cikmasin dogurur ayak evde
Bak bn yanlış gördüm sandm gerçekten dün girmiş demiDün girmis aslında
O kadar merak ettik ki
Defalarca etiketledik
Lutfen geri dön tulaaayyy
Merak ettik seni
İşte kıymetini bilsinAy yok ben ederdim 10 kere yapsam 11. De yine uyanır kocamı tanıyorumama kıyamadım dua etsin
Merhabalar sağlıkla kucağınza alin inşallah bn hiç anlamıyorum yaArkadaşlar merhaba üye olarak ilk defa foruma yazı yazıyorum. Bebeğim 14 haftalık cinsiyet tahminlerinizi öğrenebilir miyim?
Aaa evet ben de gördüm şimdi dün girmiş aslındaBak bn yanlış gördüm sandm gerçekten dün girmiş demi
Tansiyon kanda enfeksiyon kanda protein kanda enfeksiyon beyaz kan hücresi eksikliği ne arasan bir araya gelmiş doğur bacım sen diye isyan ediyorlarTurna tansiyonda mi sıkıntı oldu canım acil aldılar
Alma gereksiz kuzumKizlar emzirme sandalyesi alan var mi ya gereksiz harcama yapmak istemiyorum ama ise yariyorsa da almak istiyorum. Rahat mi bu ayaklari uzananlar ozellikle kullanan var mi.
Sen nasil oldun canım? Yanında kim var?Tansiyon kanda enfeksiyon kanda protein kanda enfeksiyon beyaz kan hücresi eksikliği ne arasan bir araya gelmiş doğur bacım sen diye isyan ediyorlar
Cok şükür dogumun gerceklestiTansiyon kanda enfeksiyon kanda protein kanda enfeksiyon beyaz kan hücresi eksikliği ne arasan bir araya gelmiş doğur bacım sen diye isyan ediyorlar
Görümcem var albumin biye ilaç takıldı devlet karşılıyormuş fiyatı 50bin dedi kız şaşırdımSen nasil oldun canım? Yanında kim var?
En kısa zamanda toparlarsin umarım canımGörümcem var albumin biye ilaç takıldı devlet karşılıyormuş fiyatı 50bin dedi kız şaşırdım
Oyy cokmus neyseki karsiliyormus cok sevindim sifa olsunnnGörümcem var albumin biye ilaç takıldı devlet karşılıyormuş fiyatı 50bin dedi kız şaşırdım
İkeanın sallanan sandalyesini kullanmıştım, hala duruyor onu kullanırım. Emzirme yastığı daha önemli bence. Gerçekten kollarım kopuyordu emzirirken.Kizlar emzirme sandalyesi alan var mi ya gereksiz harcama yapmak istemiyorum ama ise yariyorsa da almak istiyorum. Rahat mi bu ayaklari uzananlar ozellikle kullanan var mi.
Emzirme yastigi yillardir bizimle ne işlere yaradi o alirken bu kdr uzun soluklu kullanacagimi tahmin etmezdim. Kullandin o zaman emzirme sandalyesini bende ilkinde almadim ama bunda alicam ya oturup sallamaktan ne kol kaliyor insan da ne omuz sirtİkeanın sallanan sandalyesini kullanmıştım, hala duruyor onu kullanırım. Emzirme yastığı daha önemli bence. Gerçekten kollarım kopuyordu emzirirken.
Canım kilosu iyi maşallah haftası da kötü değil Allah nasip ederse bir kaç güne kızım yanındaUlturason 2300 dendi 2630 doğdu çok şükür kilo kurtardı gene
Kızlar gaz ve çiş niye önemliSimdi utanır diye gaz maz yazmadım ama tabi gaz çişten önemliay uykum kaçtı yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?