2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben de 5ten beri uyanığım eşim klimayı kapattırdı başka odaya geçtim vantilatörle soğutuyorum yarı çıplak vücudumu

Kizlar sabah 4 ten beri ishal oldum kusuyorum ama sanki midem çıkacak yerinden çok kötü ya belim ağrıyor uzanamiyorum ya cok kötü
Cnm suan ishal salgini var kizimin okulundan mesaj geldi bu hafta bulasici da biseymis. Gaz yapiyorsa sana sikinti da yapiyordur hamileligin basinda yasamistim berbatti

Dün karpuz aldi geldi kac kilo o dedim 5 diyor. Sana bagliyimmi iki tur dön yatakta anla dedim abart 5 kilo mu cocuk diyor dedim 3 e yakin suyu eşi derken ne sandin. Helal olsun kız sana diyor
Onlara kolay geliyor işte. Gerçi hamile kalmadan önce Banada kolay geliyordu tatlış bir hamile göbeği gördüğüm için

Kızlar bana süt arttırıcı bir marka önerir misiniz sütüm var akıyor ama sağarken gelmiyor napıcam bilemedim bir göğüsüm iyice çekildi diğerine indi emzirebilsem eminim dolar taşar göğüslerim zaten var ama kokusunu bile alamadım ya inmiyor hepten çekiliyor sütüm

Onlara kolay geliyor işte. Gerçi hamile kalmadan önce Banada kolay geliyordu tatlış bir hamile göbeği gördüğüm için
Bana da hamile kalmadan önce çok kolay bir süreç gibi geliyordu cidden. Sonra ilk öğrendiğimden beri ne değişik stresi, derdi, ağrısı, sancısı, kaygısı olduğunu öğrendim. Sonra bütün annelere ve hamilelere bakış açım değişti. En önemlisi annemi daha bebeğimi kucağıma almadan anlamaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…