- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.121
1.5 yaşında kardeşi doğduğunda 21 aylık olacak.Cnm kac yasinda oglun cok mu kucuktu. Ama kac olursa olsun olduktan sonra iyi yonlerine odaklanmalisin bence.
Aaa korkma canım benim bebeğim de öyleydi. Merak etme çok güçlüler toparlarKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Yediğin mi dokundu acabaKizlar sabah 4 ten beri ishal oldum kusuyorum ama sanki midem çıkacak yerinden çok kötü ya belim ağrıyor uzanamiyorum ya cok kötü
Hayırlısı olsun canım. Korkutma kendini ara ara geliyor. Sanırım bebek içerde dönünce öyle oluyor. Ben de geçen çok kötü hissettim. Meğer sırtını dönmüş.Bende doktora gideceğim kızlar karnım çok kasılıyor inşallah sancı değildir çok korkuyorum bana dua edin
Dün sabaha karşı da ben öyleydim canım doktora gittim.2,3 saat sürdü yarına kadar devam ederse gel dediKizlar sabah 4 ten beri ishal oldum kusuyorum ama sanki midem çıkacak yerinden çok kötü ya belim ağrıyor uzanamiyorum ya cok kötü
Cnm suan ishal salgini varKizlar sabah 4 ten beri ishal oldum kusuyorum ama sanki midem çıkacak yerinden çok kötü ya belim ağrıyor uzanamiyorum ya cok kötü
Ben yapsam kesin bayilir kalirKocalar bizden panik benimkide unutur kesin
Suyum geldi şakası yapacaktım su balonunu patlatıpta kıyamadım
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bebisine bir an önce kavuşursun insallah dualarımız seninleKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Müstehak erkolarada ah bu vicdanımBen yapsam kesin bayilir kalir
Dün karpuz aldi geldi kac kilo o dedim 5 diyor. Sana bagliyimmi iki tur dön yatakta anla dedimMüstehak erkolarada ah bu vicdanım
Onlara kolay geliyor işte. Gerçi hamile kalmadan önce Banada kolay geliyordu tatlış bir hamile göbeği gördüğüm içinDün karpuz aldi geldi kac kilo o dedim 5 diyor. Sana bagliyimmi iki tur dön yatakta anla dedimabart 5 kilo mu cocuk diyor dedim 3 e yakin suyu eşi derken ne sandin. Helal olsun kız sana diyor
Valla bana da kolay geliyordu.ama yaşarken hic de kolay degilmis Artik hamile gorünce daha farkli bakis açim olacak.Onlara kolay geliyor işte. Gerçi hamile kalmadan önce Banada kolay geliyordu tatlış bir hamile göbeği gördüğüm için
Bana da hamile kalmadan önce çok kolay bir süreç gibi geliyordu cidden. Sonra ilk öğrendiğimden beri ne değişik stresi, derdi, ağrısı, sancısı, kaygısı olduğunu öğrendim. Sonra bütün annelere ve hamilelere bakış açım değişti. En önemlisi annemi daha bebeğimi kucağıma almadan anlamaya başladım.Onlara kolay geliyor işte. Gerçi hamile kalmadan önce Banada kolay geliyordu tatlış bir hamile göbeği gördüğüm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?