2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kuzum en önemlisi düzenli aralıklarla sağmak. Panik yapma stres yapma sütüm kesilecek diye kesilmez. Görümcemin bebeği de kövezde kaldı. 10 gün sağarak arttırdık sütünü. Sen şimdi sezaryen oldun bide bebiş emmedi az gibi görüyosundur. Bol su iç hoşaf yapacak biri varsa hoşaf yoksa e bebekte maltlar satılıyor.Elinle masaj yapıp 15 dk bir göğsünü 15 dakika bir göğsünü şeklinde ilerle düzenli sağ bırakma streste yapma

İlk günlerde sütün az gelmesi zaten normalmiş canım bebek emiyor olsa da. Sen pozitif olmaya çalış negatif düşünme. İlk günler bebeğin midesi zaten çok küçük olduğu için anne de o kadar üretiyor biyolojik olarak. Sağdıkça çoğalacak, e bebekteki malt içecekten de kullanabilirsin. Benim teyzem sezeryan olduğu için sütüm gelmiyor diye ilk günlerden süt yapıcı şeyler yemiş içmiş sonrasında süt çok fazla gelmiş, fazla gelmesi de sonradan sorun olmuştu.

kızlar neler okudum böyle erken doğum yapanlar olmuş öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inşallah

Kızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Hayırlısıyla en kisa zamanda kucağına alirsin inşallah. Bi arkadasimda bir hafta once dogurdu. Onun da bebeginde solunum sıkıntısı olmus. 1 hafta kuvezde kaldi ama iyi simdi çok şükür. Senin bebesin daha da kisa zamanda toparlar ve cikar inşallah

Canım ben gittim doktor 24 saat süren ishal ve kusma olursa antibiyotik yazarım dedi.Bol su iç baktın yarına kadar geçmese öyle gidersin
Sağol canım öle yapym inşallah o kadar sürmez ya vllha şuan yemek yaparken perişan oldum ya yarinda bitireyim cumartesi de gezi vsr oğlumun okulunda onuda aradan ciksrym tüm anneler gliyo sen glmesen bn gitmem diyo baban gelsin diyorum o olmaz illaki sen diyo

Merhaba sevgili anneler bende temmuz annesiyim 2. Bebeğimi bekliyorum ne çanta hazır ne yıkanıp ütüleme üstüne birde başka şehre taşınma çıktı olacak herşey inşallah

Kızlar ishalimde kan geldi önceden geldimi bilmiyorum şimdi fark etim sizce hastane gidiyimi normal mi cok girdum ciktm zorlandmi diye oldu

1.5 yaşında kardeşi doğduğunda 21 aylık olacak.

Evet tabi de ne bileyim ya ister istemez o annelik güdüsü tetikleniyor
Oyy dimen seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 22.5 aylık olucak kardeşi doğduğunda. 10 gün önce daha yeni sütten kestim vicdan azabından emebildiği kadar emsin diye kendimi zorladım hep.. Bazen odaklanıp keyifle birşey alamıyorum bile hep aklım oğlumda en haraketli hakikaten etkinliklerle dolu geçirmek istediği günlerde ben daha şimdiden yerimden 3-5 defa kalkmaya bile zorlanıyorum umarım herşey güzel olucak bizler içinde

Canım benim 4,5 saate geçti inşallah seninkinde geçer

Hayırlı olsun canım bir an önce kavuşursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…