- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.141
Kuzum en önemlisi düzenli aralıklarla sağmak. Panik yapma stres yapma sütüm kesilecek diye kesilmez. Görümcemin bebeği de kövezde kaldı. 10 gün sağarak arttırdık sütünü. Sen şimdi sezaryen oldun bide bebiş emmedi az gibi görüyosundur. Bol su iç hoşaf yapacak biri varsa hoşaf yoksa e bebekte maltlar satılıyor.Elinle masaj yapıp 15 dk bir göğsünü 15 dakika bir göğsünü şeklinde ilerle düzenli sağ bırakma streste yapmaKızlar bana süt arttırıcı bir marka önerir misiniz sütüm var akıyor ama sağarken gelmiyor napıcam bilemedim bir göğüsüm iyice çekildi diğerine indi emzirebilsem eminim dolar taşar göğüslerim zaten var ama kokusunu bile alamadım ya inmiyor hepten çekiliyor sütüm
İlk günlerde sütün az gelmesi zaten normalmiş canım bebek emiyor olsa da. Sen pozitif olmaya çalış negatif düşünme. İlk günler bebeğin midesi zaten çok küçük olduğu için anne de o kadar üretiyor biyolojik olarak. Sağdıkça çoğalacak, e bebekteki malt içecekten de kullanabilirsin. Benim teyzem sezeryan olduğu için sütüm gelmiyor diye ilk günlerden süt yapıcı şeyler yemiş içmiş sonrasında süt çok fazla gelmiş, fazla gelmesi de sonradan sorun olmuştu.Kızlar bana süt arttırıcı bir marka önerir misiniz sütüm var akıyor ama sağarken gelmiyor napıcam bilemedim bir göğüsüm iyice çekildi diğerine indi emzirebilsem eminim dolar taşar göğüslerim zaten var ama kokusunu bile alamadım ya inmiyor hepten çekiliyor sütüm
Bu aralar benAklima su geldi sen boyle diyince.. ben de bu haldeyim
Hayırlısıyla en kisa zamanda kucağına alirsin inşallah. Bi arkadasimda bir hafta once dogurdu. Onun da bebeginde solunum sıkıntısı olmus. 1 hafta kuvezde kaldi ama iyi simdi çok şükür. Senin bebesin daha da kisa zamanda toparlar ve cikar inşallahKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Yediğin mi dokundu acaba
Farklı bir şey yemedim ama salgın olabilr ya kizlar tuvaletten çıkamıyorumCnm suan ishal salgini varkizimin okulundan mesaj geldi bu hafta bulasici da biseymis. Gaz yapiyorsa sana sikinti da yapiyordur hamileligin basinda yasamistim berbatti
Sezeryanda bagirsaklara da dokunuluyor canim. O da ritmik hareketini bozup tikaniklik olusturabiliyor. Gaz çıkışı bagirsak hareketlerinin normal devam ettiginin gostergesi oluyor. O yuzden onemliKızlar gaz ve çiş niye önemli
Gectimi canm yani doktora bugün gidemem ama sabahtan beri karnım ağrıyor artuk ya kahvaltı bile yapmıyorum yaDün sabaha karşı da ben öyleydim canım doktora gittim.2,3 saat sürdü yarına kadar devam ederse gel dedi
Nasıl oldun cnmBende doktora gideceğim kızlar karnım çok kasılıyor inşallah sancı değildir çok korkuyorum bana dua edin
Canım ben gittim doktor 24 saat süren ishal ve kusma olursa antibiyotik yazarım dedi.Bol su iç baktın yarına kadar geçmese öyle gidersinGectimi canm yani doktora bugün gidemem ama sabahtan beri karnım ağrıyor artuk ya kahvaltı bile yapmıyorum ya
Sağol canım öle yapym inşallah o kadar sürmez ya vllha şuan yemek yaparken perişan oldum ya yarinda bitireyim cumartesi de gezi vsr oğlumun okulunda onuda aradan ciksrym tüm anneler gliyo sen glmesen bn gitmem diyo baban gelsin diyorum o olmaz illaki sen diyoCanım ben gittim doktor 24 saat süren ishal ve kusma olursa antibiyotik yazarım dedi.Bol su iç baktın yarına kadar geçmese öyle gidersin
Kan varsa git canım bence.Kızlar ishalimde kan geldi önceden geldimi bilmiyorum şimdi fark etim sizce hastane gidiyimi normal mi cok girdum ciktm zorlandmi diye oldu
Öle cok degil ama gldi bnde çok şaşırdım çokmu zorlandım gir çık gir çık norml hayatımda da hic kolay kolay ishal olmam en son kurtaj oldumda oda baya olduKan varsa git canım bence.
Oyy dimen seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 22.5 aylık olucak kardeşi doğduğunda. 10 gün önce daha yeni sütten kestim vicdan azabından emebildiği kadar emsin diye kendimi zorladım hep.. Bazen odaklanıp keyifle birşey alamıyorum bile hep aklım oğlumda en haraketli hakikaten etkinliklerle dolu geçirmek istediği günlerde ben daha şimdiden yerimden 3-5 defa kalkmaya bile zorlanıyorum1.5 yaşında kardeşi doğduğunda 21 aylık olacak.
Evet tabi de ne bileyim ya ister istemez o annelik güdüsü tetikleniyor
gittim canım nst yapıldı şükür sancı çıkmadı alttan muayene yapıldı hersey yolunda yalancı kasılma olabilir yinede bol bol dinlen dedi doktorumNasıl oldun cnm
Canım benim 4,5 saate geçti inşallah seninkinde geçerSağol canım öle yapym inşallah o kadar sürmez ya vllha şuan yemek yaparken perişan oldum ya yarinda bitireyim cumartesi de gezi vsr oğlumun okulunda onuda aradan ciksrym tüm anneler gliyo sen glmesen bn gitmem diyo baban gelsin diyorum o olmaz illaki sen diyo
Hayırlı olsun canım bir an önce kavuşursunuz inşallahKızlar bana süt arttırıcı bir marka önerir misiniz sütüm var akıyor ama sağarken gelmiyor napıcam bilemedim bir göğüsüm iyice çekildi diğerine indi emzirebilsem eminim dolar taşar göğüslerim zaten var ama kokusunu bile alamadım ya inmiyor hepten çekiliyor sütüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?