- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.161
Canım kan geldiyse çok zorladığından da olabilir ama önlem amaçlı git istersenKızlar ishalimde kan geldi önceden geldimi bilmiyorum şimdi fark etim sizce hastane gidiyimi normal mi cok girdum ciktm zorlandmi diye oldu
Canım kaç haftalıktı seninkigittim canım nst yapıldı şükür sancı çıkmadı alttan muayene yapıldı hersey yolunda yalancı kasılma olabilir yinede bol bol dinlen dedi doktorum
Vllha şuan bugün hastane gideck durumda değilim ya ama biraz artarsa gidicem cok zorlandm ona baglandmCanım kan geldiyse çok zorladığından da olabilir ama önlem amaçlı git istersen
Kaç kğ dedi doktor canım31+2 canım
Net bağırsaklarında enfeksiyon tarzı bişey var canım bişey dokunmuş bence git bi test yapsınlar. Hiç olmadı bi serum takarlar sıvı kaybı olmasın. Kan mukus olunca genelde enfeksiyon oluyor. Birde kusuyosunKızlar ishalimde kan geldi önceden geldimi bilmiyorum şimdi fark etim sizce hastane gidiyimi normal mi cok girdum ciktm zorlandmi diye oldu
Annem yaptı hoşaf gelecek doktorlara sordum malt veya süt arttırıcı içme şuan karaciğerine zarar verir dedi en iyisi masaj düzenli sağım ve hoşaf içmek olacak hem banada iyi gelirKuzum en önemlisi düzenli aralıklarla sağmak. Panik yapma stres yapma sütüm kesilecek diye kesilmez. Görümcemin bebeği de kövezde kaldı. 10 gün sağarak arttırdık sütünü. Sen şimdi sezaryen oldun bide bebiş emmedi az gibi görüyosundur. Bol su iç hoşaf yapacak biri varsa hoşaf yoksa e bebekte maltlar satılıyor.Elinle masaj yapıp 15 dk bir göğsünü 15 dakika bir göğsünü şeklinde ilerle düzenli sağ bırakma streste yapma
Bencede kuzum şuan hiç gerek yokAnnem yaptı hoşaf gelecek doktorlara sordum malt veya süt arttırıcı içme şuan karaciğerine zarar verir dedi en iyisi masaj düzenli sağım ve hoşaf içmek olacak hem banada iyi gelir
Geç kalmayın balım bende yarına valize son eşyaları koyarım diyordum hooop patladım Allahtan şuan lazım değil bebeğe kıyafet eve gönderirse ilk işim kızın son kıyafetleri yıkamam olacakAaa neler okudum öyle ben @sev9TurnaBulut hayırlı olsun kızlar, haziranın başından 2 kişi mezun etmişiz resmen Benim hala hiçbir şeyim hazır değil korku sardı hızlandırmam gerek işlerimi
E bebekte tesadüfen gördüm promalt diye bi içecek varmış yorumları çok iyiydi sütümü arttırdı yazmış yorumlar, alkolsüz malt içeceğiymişKızlar bana süt arttırıcı bir marka önerir misiniz sütüm var akıyor ama sağarken gelmiyor napıcam bilemedim bir göğüsüm iyice çekildi diğerine indi emzirebilsem eminim dolar taşar göğüslerim zaten var ama kokusunu bile alamadım ya inmiyor hepten çekiliyor sütüm
Canim yemeyi tavsiye etmiyorlar seker orani cok arttigi icin ama pankeklerde keklerde falan fogal seker olarak kullanimini oneriyorlar diye biliyorumKızlar selamlar , bu sabah bi unuttugum muzları gördüm . İçi şekerlenmiş resmen baya suyu akmış ni kaçının. Yani çok yazık oldu. Bu muzlarla kek yapılır mı banana bread falan ? Yoksa zararlı mıdır ? Ne dersiniz
Ben sütü 14 aylıkken kestim. Ama memeyi öyle arıyor kiOyy dimen seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 22.5 aylık olucak kardeşi doğduğunda. 10 gün önce daha yeni sütten kestim vicdan azabından emebildiği kadar emsin diye kendimi zorladım hep.. Bazen odaklanıp keyifle birşey alamıyorum bile hep aklım oğlumda en haraketli hakikaten etkinliklerle dolu geçirmek istediği günlerde ben daha şimdiden yerimden 3-5 defa kalkmaya bile zorlanıyorumumarım herşey güzel olucak bizler içinde
MilşekKızlar selamlar , bu sabah bi unuttugum muzları gördüm . İçi şekerlenmiş resmen baya suyu akmış ni kaçının. Yani çok yazık oldu. Bu muzlarla kek yapılır mı banana bread falan ? Yoksa zararlı mıdır ? Ne dersiniz
Bence bir git canım yaa. Zorlandığın için de olabilir ama ne olur ne olmaz için rahat etsinKızlar ishalimde kan geldi önceden geldimi bilmiyorum şimdi fark etim sizce hastane gidiyimi normal mi cok girdum ciktm zorlandmi diye oldu
Bol bol su iç canım sen. Bir de moralini bozmamaya stres yapmamaya çalış. Bir sıkıntı olmaz inşaallahAnnem yaptı hoşaf gelecek doktorlara sordum malt veya süt arttırıcı içme şuan karaciğerine zarar verir dedi en iyisi masaj düzenli sağım ve hoşaf içmek olacak hem banada iyi gelir
Ben olgunlaşmış yumuşamış muzla dondurma puding tarzı şeyler yapıyorum ama suyu falan akmışsa kullanma istersenKızlar selamlar , bu sabah bi unuttugum muzları gördüm . İçi şekerlenmiş resmen baya suyu akmış ni kaçının. Yani çok yazık oldu. Bu muzlarla kek yapılır mı banana bread falan ? Yoksa zararlı mıdır ? Ne dersiniz
Ben yaptım ama çok kötü oldu yiyemedim sonraKızlar selamlar , bu sabah bi unuttugum muzları gördüm . İçi şekerlenmiş resmen baya suyu akmış ni kaçının. Yani çok yazık oldu. Bu muzlarla kek yapılır mı banana bread falan ? Yoksa zararlı mıdır ? Ne dersiniz
Gidecem şimdi cnm çünkü ishalim durmuyor kusma durdu amaBence bir git canım yaa. Zorlandığın için de olabilir ama ne olur ne olmaz için rahat etsin
Git git bizi de haberdar etGidecem şimdi cnm çünkü ishalim durmuyor kusma durdu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?