2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ishalimde kan geldi önceden geldimi bilmiyorum şimdi fark etim sizce hastane gidiyimi normal mi cok girdum ciktm zorlandmi diye oldu
Net bağırsaklarında enfeksiyon tarzı bişey var canım bişey dokunmuş bence git bi test yapsınlar. Hiç olmadı bi serum takarlar sıvı kaybı olmasın. Kan mukus olunca genelde enfeksiyon oluyor. Birde kusuyosun

Annem yaptı hoşaf gelecek doktorlara sordum malt veya süt arttırıcı içme şuan karaciğerine zarar verir dedi en iyisi masaj düzenli sağım ve hoşaf içmek olacak hem banada iyi gelir

Aaa neler okudum öyle ben @sev9 TurnaBulut hayırlı olsun kızlar, haziranın başından 2 kişi mezun etmişiz resmen Benim hala hiçbir şeyim hazır değil korku sardı hızlandırmam gerek işlerimi
Geç kalmayın balım bende yarına valize son eşyaları koyarım diyordum hooop patladım Allahtan şuan lazım değil bebeğe kıyafet eve gönderirse ilk işim kızın son kıyafetleri yıkamam olacak

E bebekte tesadüfen gördüm promalt diye bi içecek varmış yorumları çok iyiydi sütümü arttırdı yazmış yorumlar, alkolsüz malt içeceğiymiş

Kızlar selamlar , bu sabah bi unuttugum muzları gördüm . İçi şekerlenmiş resmen baya suyu akmış ni kaçının. Yani çok yazık oldu. Bu muzlarla kek yapılır mı banana bread falan ? Yoksa zararlı mıdır ? Ne dersiniz

Canim yemeyi tavsiye etmiyorlar seker orani cok arttigi icin ama pankeklerde keklerde falan fogal seker olarak kullanimini oneriyorlar diye biliyorum

Ben sütü 14 aylıkken kestim. Ama memeyi öyle arıyor ki
Göbeğimi açık görsün hemen satılıyor öpüyor
Memeyi açık görsün sürekli dokunuyor öpüyor ucunu öpüyor. Ya tek üzüldüğüm noktam minik yavrum. Böyle olacağını bilmezdim
Ama işte bu bebeğim de kendiliğinden tedavisiz tuttu 2.ayda
Oğlum 1 yıl olmadı
Aşılama sonrası oldu

Annem yaptı hoşaf gelecek doktorlara sordum malt veya süt arttırıcı içme şuan karaciğerine zarar verir dedi en iyisi masaj düzenli sağım ve hoşaf içmek olacak hem banada iyi gelir
Bol bol su iç canım sen. Bir de moralini bozmamaya stres yapmamaya çalış. Bir sıkıntı olmaz inşaallah

Ben olgunlaşmış yumuşamış muzla dondurma puding tarzı şeyler yapıyorum ama suyu falan akmışsa kullanma istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…