- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.181
Canim yemeyi tavsiye etmiyorlar seker orani cok arttigi icin ama pankeklerde keklerde falan fogal seker olarak kullanimini oneriyorlar diye biliyorum
Milşek
Yumuşaktan daha beter durumdaBen yaptım ama çok kötü oldu yiyemedim sonra
Tamam cnm ama agrrim yok şükür sadece tuvalete sürekli girip cikiyorum ard ardaGit git bizi de haberdar et
Bu ara yine salgın durumları varmis, ishal ondan olabilir. Hava da sicak hastaneye gitmekte fayda var. Güzel haberlerini bekliyoruzTamam cnm ama agrrim yok şükür sadece tuvalete sürekli girip cikiyorum ard arda
Gldim cnm tahlil verdim serum takacaklarmis sinuc çıkana kadarBu ara yine salgın durumları varmis, ishal ondan olabilir. Hava da sicak hastaneye gitmekte fayda var. Güzel haberlerini bekliyoruz
Oyyy kuzum benimBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Allah tez zamanda şifa versin. Bir an once sizi kavuştursun inşallahBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Bebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Allah tez şifa versin canım iyileşir kısa zamanda dualarımız bebişleBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Rabim sifa versin inşallah canm sizi hemen kavuştursun inşallahBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Daha çabuk toparlar Allahın izniyleBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
En kısa sürede toparlar inşallahBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Canım iyi şeyler düşün iyi olacak inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip et dualarım seninleBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
İçini ferah tut en kısa sürede bebişin toparlayacak o hepimizden daha güçlü hiç merak etme canımBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Dualarımız bebeğinle canım, atlatacak ben inanıyorum, sen de inanBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Canım bebişler güçlü ben inanıyorum çok kısa sürede atlatacak sadece biraz sabırlı olman gerekecek sonra bebişin kollarının arasında olacak Allah’ın izni ileBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Selam arkadaşlar bi girip bakayım dedim doğuran varmı diyeBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?