2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canim yemeyi tavsiye etmiyorlar seker orani cok arttigi icin ama pankeklerde keklerde falan fogal seker olarak kullanimini oneriyorlar diye biliyorum
Ben yaptım ama çok kötü oldu yiyemedim sonra
Yumuşaktan daha beter durumda kokladım sanırım acımsı tat oluşmuş attıgım şeyler hep olmuştur ama buna çok üzüldüm israf olacak. Teşekkür ederm kızlar içinde 1 tane nispeten iyi var onla kek yapayım bari

Allah tez zamanda şifa versin. Bir an once sizi kavuştursun inşallah

Allahın izniyle bebişin kollarına gelecek canım dualarımızdasın sen güçlü ol

Allah tez şifa versin canım iyileşir kısa zamanda dualarımız bebişle

Rabim sifa versin inşallah canm sizi hemen kavuştursun inşallah

Daha çabuk toparlar Allahın izniyle
sağlığına kavuşması için iyileşmesi için entübe edebiliyorlar inşallah güzel haberlerini vereceksin bize

Canım iyi şeyler düşün iyi olacak inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip et dualarım seninle

İçini ferah tut en kısa sürede bebişin toparlayacak o hepimizden daha güçlü hiç merak etme canım

Dualarımız bebeğinle canım, atlatacak ben inanıyorum, sen de inan

Canım bebişler güçlü ben inanıyorum çok kısa sürede atlatacak sadece biraz sabırlı olman gerekecek sonra bebişin kollarının arasında olacak Allah’ın izni ile

Selam arkadaşlar bi girip bakayım dedim doğuran varmı diye öncelikle geçmiş olsun. Aynı şeyleri ilk bebeğinde yasadım entübe edildi 20 gün yattı. Ciğer gelişmemiştir taburcu oldu çıktı geçti gitti seni çok iyi anlıyorum ❤hepsi geçecek. Sen gögüslerini düzenli sağ fazlasını poşetle at buzluğa. Tarih yaz. Ne merak edersen sor yaz elimden geldiğince yardımcı olurum

Erken doğan bebekler daha güçlü oluyor inanın daha çabuk büyüyorlar. Kızım 2450 doğmuştu. Şimdi yasıtlarından ileride gelişimi. Bu süreç zor yıpratıcı evet ama geçecek allahın izniyle.düzenli süt sağarsan asla sütün geri gitmez. Gelmese de akmasada lütfen sağ.boş boş da olsa sağ. Heleki şu ilk sütler ona şifa olacak

Benimde stresim var 33+5 im yine erken doğurcam korkusu saldı insan ister istemez kıyaslıyor elde değil. Bir de genital varis çıktı bende ilk defa duyduğum birşey. Doktora söyledim olabiliyor muş. Aşağıya baskıdan dolayı. Sonra gecebilirmiş.aklınızda olsun karsılasırsanız korkmayın. İkinci gebelik lerde daha çok görülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…