- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.201
İnşallah en kısa zamanda toparlasin bebişBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Canım sen nasıl oldunRabim sifa versin inşallah canm sizi hemen kavuştursun inşallah
Birazdan çıkacam cnm iyim ama sadece oğlumla tek gitim o çok yoruldu ona cok üzüldüm güvenlik ten ona yemek almasını rica etmiştim oda almıştı simdi goturup bir banyoya yaptrp yatacakmışCanım sen nasıl oldun
Turna kuzu birde kuru dut kaynatíp getirsinler sanaAnnem yaptı hoşaf gelecek doktorlara sordum malt veya süt arttırıcı içme şuan karaciğerine zarar verir dedi en iyisi masaj düzenli sağım ve hoşaf içmek olacak hem banada iyi gelir
Geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin oğluşta şimdi yemeğini yatarBirazdan çıkacam cnm iyim ama sadece oğlumla tek gitim o çok yoruldu ona cok üzüldüm güvenlik ten ona yemek almasını rica etmiştim oda almıştı simdi goturup bir banyoya yaptrp yatacakmış
Bir tane tarif vardı Mayıs anneleri de görmüştüm bir bulsym biri varsa turnaya yapsinTurna kuzu birde kuru dut kaynatíp getirsinler sana
Hem süt arttırıcı
Hem enfeksiyon icin ilac gibi
Sağol canım çok şükür evet yaGeçmiş olsun canım iyiki gitmişsin oğluşta şimdi yemeğini yatar
Malesef bende de genital varis var. İkinci cocugum ilkinde yoktu evet. Biraz agrisi var. Dogumdan sonra hemen geciyormus genelde inşallah öyle olur. Yamuldum cunku resmenBenimde stresim var 33+5 im yine erken doğurcam korkusu saldı insan ister istemez kıyaslıyor elde değil. Bir de genital varis çıktı bende ilk defa duyduğum birşey. Doktora söyledim olabiliyor muş. Aşağıya baskıdan dolayı. Sonra gecebilirmiş.aklınızda olsun karsılasırsanız korkmayın. İkinci gebelik lerde daha çok görülüyor
Kuzum cok gecmis olsun..ama toparlayacaktir bebisler cok guclu oluyorlar. Sütünü sagmaya devam et sen azalmasin. Cikinca sutsuz kalmasin bebisBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Aa öylemi . Ben hiç bilmezdim ilk gördüm ödüm koptu. Meğer yaygınmıs. Bende de arada agrı oluyor. Doktor baktı varis çorabına gerek yok dedi. Demek ki çok değil. İleri durumda kan sulandırıcı da veriyorlarmıs. Pıhtı atmaması için. Norma doğumada engelmiş sanırkm bazı doktor önermiyormuşMalesef bende de genital varis var. İkinci cocugum ilkinde yoktu evet. Biraz agrisi var. Dogumdan sonra hemen geciyormus genelde inşallah öyle olur. Yamuldum cunku resmenBoyle kalmasini asla istemem. Esim korkudan yaklasamiyor varis corabi giyeyim dedim onu da odemden sicaktan giyemedim.
Allah şifa versin yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda kollarında olacak bebişin inşallahBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Canım hiç korkma Allahın izniyle atlatacak yavrun bebekler çok güçlü haftası ve kilosu da iyi sağ Salim kucağına alacaksın, ciğer geliştirici yapılmış mıydı ?Bebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Bn vajinada hissediyorum sadece bugün sadece cok git gl yaptm için tuvalete agryo ama baskı değilKızlar makatta baskı hisseden var mı her gün yeni bişey yaşıyorum
Aynı korku hepimizde varBenimde stresim var 33+5 im yine erken doğurcam korkusu saldı insan ister istemez kıyaslıyor elde değil. Bir de genital varis çıktı bende ilk defa duyduğum birşey. Doktora söyledim olabiliyor muş. Aşağıya baskıdan dolayı. Sonra gecebilirmiş.aklınızda olsun karsılasırsanız korkmayın. İkinci gebelik lerde daha çok görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?