2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İnşallah en kısa zamanda toparlasin bebiş toparlayacak, atlatacak da. İçini ferah tut canım benim

Birazdan çıkacam cnm iyim ama sadece oğlumla tek gitim o çok yoruldu ona cok üzüldüm güvenlik ten ona yemek almasını rica etmiştim oda almıştı simdi goturup bir banyoya yaptrp yatacakmış
Geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin oğluşta şimdi yemeğini yatar

.
SÜT ARTTIRICI KOMPOSTO TARİFİ

Tarif ;
2 avuç dolusu dut
2 tutam karanfil (isteğe bağlı)
4-5 çubuk tarçın(isteğe bağlı)
3 adet gün kurusu kayısı
2-3 adet kuru incir
Tek sayıyla hurma ( biz 15 tane ) koyduk bol bol.

2 litre su. Bunları kaynatıyoruz. 1 taşım kaynadıktan sonra kapatıp tarçınları alıp geri kalan malzemeleri blenderdan geçiriyoruz.

İçecek hazır
Turna bulut cnm bunu yapacak biri varsa yapsin sana öncelikle icini ferah tut cnn

Malesef bende de genital varis var. İkinci cocugum ilkinde yoktu evet. Biraz agrisi var. Dogumdan sonra hemen geciyormus genelde inşallah öyle olur. Yamuldum cunku resmen Boyle kalmasini asla istemem. Esim korkudan yaklasamiyor varis corabi giyeyim dedim onu da odemden sicaktan giyemedim.

Kuzum cok gecmis olsun..ama toparlayacaktir bebisler cok guclu oluyorlar. Sütünü sagmaya devam et sen azalmasin. Cikinca sutsuz kalmasin bebis ikiniz de iyi olacaksiniz insallah

Aa öylemi . Ben hiç bilmezdim ilk gördüm ödüm koptu. Meğer yaygınmıs. Bende de arada agrı oluyor. Doktor baktı varis çorabına gerek yok dedi. Demek ki çok değil. İleri durumda kan sulandırıcı da veriyorlarmıs. Pıhtı atmaması için. Norma doğumada engelmiş sanırkm bazı doktor önermiyormuş

Allah şifa versin yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda kollarında olacak bebişin inşallah

Canım hiç korkma Allahın izniyle atlatacak yavrun bebekler çok güçlü haftası ve kilosu da iyi sağ Salim kucağına alacaksın, ciğer geliştirici yapılmış mıydı ?

Aynı korku hepimizde var

Kızlar bu sıcak havalarda elleri yananlar var mı inanılmaz sıcak günler yaşıyoruz.. ve bence sıcağa bağlı kaşıntılar oluyor bir de haftalık nst yaptırıcam bunun için acile gitsem direkt yaparlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…