- 7 Ocak 2024
- 303
- 291
- 18
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.221
Ahh canım dualarmız sizinle sağlıkla kucağınıza alın inşallahBebeğim entübe edildi kızlar solunum sıkıntısı büyümüş ciğerlerinde enfeksiyon varmış şuan damardan besliyoruz dedi doktor bir kere anne sütü verilmiş verdiğim sütler saklanıyormuş şuan
Bnim yaz alerjim vsr otomatik elim yanar ve kaşınır güneş kremi sürmem gerekiyor bnde unutm daha doğrusu bugün yarın dedim bu iki günlük sicakta elim karardı ve kaşınıyoKızlar bu sıcak havalarda elleri yananlar var mıinanılmaz sıcak günler yaşıyoruz.. ve bence sıcağa bağlı kaşıntılar oluyor bir de haftalık nst yaptırıcam bunun için acile gitsem direkt yaparlar mı
Aaa ilk kez duydumBnim yaz alerjim vsr otomatik elim yanar ve kaşınır güneş kremi sürmem gerekiyor bnde unutm daha doğrusu bugün yarın dedim bu iki günlük sicakta elim karardı ve kaşınıyo
Özeli bilmiyorum ama devlet ağrı vs bir şikayet olmadan nst almyo acilden bugün bni almadı örneğin sonucum cikinca acil bir nst alalım dedi
Demeyeydin iyidi ben korkuyomKızlar kapıyı acti
Gerisi corap söküğü gibi gelir
Korkma saglicakla gelsinler insDemeyeydin iyidi ben korkuyom
Ay inşallah haziran sonu sezeryan yaparız dedi bakalım ama regl ağrısı gibi ağrılar geldi bayramda doğururum diye şeyoldumKorkma saglicakla gelsinler ins
Haziran sonu olanlar var aramızda
Sende temmuz basisin galiba
15 inden sonra hele kafan rahat olsun
Dogurucaz kurtulucaz
Allahin izniyle
Saglicakla gelsinler
Bende de regl agrısı gibi agrı oluyor. Pregostana tekrar baslattırdı doktorumAy inşallah haziran sonu sezeryan yaparız dedi bakalım ama regl ağrısı gibi ağrılar geldi bayramda doğururum diye şeyoldum
Evet gerçekten salgın varmış özelikle çocuklarda ya .. Çok teşekkür ederim cnm sanada geçmiş olsun yaAaa ilk kez duydumbenim aslında yaz alerjim yok bahar var ama sıcaklar birden bastırdı. 1 havfa önce de kan tahlili yaptırdım bir şey yoktu ama bu sıcsklarla beraber kaşıntı yanma hissi başlado size de çok geçmiş olsun iyisinizdir inşallaj daha. Ben de çok ishal oldum 3-4 gün önce bu ara salgın da var gibi
Ay niye ki öyle çok yoğun olmuyo normal dedi doktorBende de regl agrısı gibi agrı oluyor. Pregostana tekrar baslattırdı doktorum
21, 28 arası dedi cnm bana 39 da alırım diyor tüp bebek ya beklemeyelim dedi iyi ddmKizlar selamlar nasilsiniz ?kimlerin dogumuna ne kadar kaldi cok merak ediyorum sezeryan olacaklara doktoru tarih verdi mi
Ayin sonunda cnm benimki inşallah normal olckKizlar selamlar nasilsiniz ?kimlerin dogumuna ne kadar kaldi cok merak ediyorum sezeryan olacaklara doktoru tarih verdi mi
Benimde tüp bebek normal olması için herşeyi denicez 4. Aydan sonra normal gebeden farkın yok dedi normal doğurabilirsin dedi. Tabi açılma bebeğin kanala girmeside yolunda ilerlerse olur neden olmasın. Sadece tüp bebek olduğu için 40. Haftayı beklemeyiz 39 da gelmezse alırız dediYa kızlar birşey sorucam ben tüp bebekle hamile kaldım çevremdeki bazı doktorlar dahil
Genelde sezeryan oluyor dediler gerçekten öyle birşey var mı buradaki doktorum şartlar el verdiği sürece normal yoldan olmasını destekliyor
Evet var malesef. Benimde tup bebekti kizim. Doktorum profesordu. Normal dogum diye israr etme onermiyorum ozel bebek oldugu icin demisti.normal dogumun bebekler icin risklerinden bahsetti. Sezeryan oldum.Ya kızlar birşey sorucam ben tüp bebekle hamile kaldım çevremdeki bazı doktorlar dahil
Genelde sezeryan oluyor dediler gerçekten öyle birşey var mı buradaki doktorum şartlar el verdiği sürece normal yoldan olmasını destekliyor
Tup bebekler farkli hesaplaniyor birde. Son adet tarihi degil de 10 gun ekleniyor son adet tarihine.Benimde tüp bebek normal olması için herşeyi denicez 4. Aydan sonra normal gebeden farkın yok dedi normal doğurabilirsin dedi. Tabi açılma bebeğin kanala girmeside yolunda ilerlerse olur neden olmasın. Sadece tüp bebek olduğu için 40. Haftayı beklemeyiz 39 da gelmezse alırız dedi
Ne gibi riskleri varmış canım ?Evet var malesef. Benimde tup bebekti kizim. Doktorum profesordu. Normal dogum diye israr etme onermiyorum ozel bebek oldugu icin demisti.normal dogumun bebekler icin risklerinden bahsetti. Sezeryan oldum.
Benim de tüp bebek ama doktorum hiç sezaryenden falan bahsetmedi. Açıkçası bana da mantıklı gelmiyor.Ya kızlar birşey sorucam ben tüp bebekle hamile kaldım çevremdeki bazı doktorlar dahil
Bahsettikleri risk normal yolla hamile kalan gebeler için de geçerli. Bizim gibi tedavi ile hamile kalanları muhtemelen zaten zor elde edilmiş bir gebelik bir de o riske girmeyelim diye düşünüyorlardırNe gibi riskleri varmış canım ?
Kadin dogumcu mu bakti. Benimki bakmadi. Zaten sezeryan olacağı icin bi tehlikesi yok dedi. Normal dogumda patlama olabiliyormus oyuzden onermiyorlarmis. Varis corabini da kendi kafama gore belki ilerlemeyi durdurur diye aldim ama giyemedim.Aa öylemi . Ben hiç bilmezdim ilk gördüm ödüm koptu. Meğer yaygınmıs. Bende de arada agrı oluyor. Doktor baktı varis çorabına gerek yok dedi. Demek ki çok değil. İleri durumda kan sulandırıcı da veriyorlarmıs. Pıhtı atmaması için. Norma doğumada engelmiş sanırkm bazı doktor önermiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?