2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ahh canım dualarmız sizinle sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bnim yaz alerjim vsr otomatik elim yanar ve kaşınır güneş kremi sürmem gerekiyor bnde unutm daha doğrusu bugün yarın dedim bu iki günlük sicakta elim karardı ve kaşınıyo
Özeli bilmiyorum ama devlet ağrı vs bir şikayet olmadan nst almyo acilden bugün bni almadı örneğin sonucum cikinca acil bir nst alalım dedi

Aaa ilk kez duydum benim aslında yaz alerjim yok bahar var ama sıcaklar birden bastırdı. 1 havfa önce de kan tahlili yaptırdım bir şey yoktu ama bu sıcsklarla beraber kaşıntı yanma hissi başlado size de çok geçmiş olsun iyisinizdir inşallaj daha. Ben de çok ishal oldum 3-4 gün önce bu ara salgın da var gibi

Korkma saglicakla gelsinler ins
Haziran sonu olanlar var aramızda
Sende temmuz basisin galiba
15 inden sonra hele kafan rahat olsun
Dogurucaz kurtulucaz
Allahin izniyle
Saglicakla gelsinler
Ay inşallah haziran sonu sezeryan yaparız dedi bakalım ama regl ağrısı gibi ağrılar geldi bayramda doğururum diye şeyoldum

Evet gerçekten salgın varmış özelikle çocuklarda ya .. Çok teşekkür ederim cnm sanada geçmiş olsun ya

Kizlar selamlar nasilsiniz ? kimlerin dogumuna ne kadar kaldi cok merak ediyorum sezeryan olacaklara doktoru tarih verdi mi

Kizlar selamlar nasilsiniz ? kimlerin dogumuna ne kadar kaldi cok merak ediyorum sezeryan olacaklara doktoru tarih verdi mi
21, 28 arası dedi cnm bana 39 da alırım diyor tüp bebek ya beklemeyelim dedi iyi ddm ama hurma , merdiven plates gibi normal doğum tetiklicek şeyleri yapmayı planlıyorum

Ya kızlar birşey sorucam ben tüp bebekle hamile kaldım çevremdeki bazı doktorlar dahil
Genelde sezeryan oluyor dediler gerçekten öyle birşey var mı buradaki doktorum şartlar el verdiği sürece normal yoldan olmasını destekliyor

Benimde tüp bebek normal olması için herşeyi denicez 4. Aydan sonra normal gebeden farkın yok dedi normal doğurabilirsin dedi. Tabi açılma bebeğin kanala girmeside yolunda ilerlerse olur neden olmasın. Sadece tüp bebek olduğu için 40. Haftayı beklemeyiz 39 da gelmezse alırız dedi

Evet var malesef. Benimde tup bebekti kizim. Doktorum profesordu. Normal dogum diye israr etme onermiyorum ozel bebek oldugu icin demisti.normal dogumun bebekler icin risklerinden bahsetti. Sezeryan oldum.

Tup bebekler farkli hesaplaniyor birde. Son adet tarihi degil de 10 gun ekleniyor son adet tarihine.

Benim de tüp bebek ama doktorum hiç sezaryenden falan bahsetmedi. Açıkçası bana da mantıklı gelmiyor.

Kadin dogumcu mu bakti. Benimki bakmadi. Zaten sezeryan olacağı icin bi tehlikesi yok dedi. Normal dogumda patlama olabiliyormus oyuzden onermiyorlarmis. Varis corabini da kendi kafama gore belki ilerlemeyi durdurur diye aldim ama giyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…