2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İnşallah herkesin gönlündeki gibi olur doğumu bir avazda dediklerinden korkuyorum ama normal şansım varsa değerlendirmek istiyorum. Belki zor oldu diye anneliği bütünüyle o doğum sancısıyla yaşamak istememden kaynaklanıyodur. Çoğu kişi uyu uyan acı yok sezeryana ne güzel diyor

Evet banada kıymetli gebelik diye 40 ı beklemem dedi. Her gebelik kıymetli tabi bizim başka şansımız hemen hemen yok o yüzden biraz daha erkene sezeryana çekiyolar tarihi. Ama bunların herhangibirini öngördükleri durumda hemen sezeryana çeviriyolar doğumu

Kizlar benimde vajina tarafına bir baski ile sanci giriyor ki sormayin. Ama nasil ozellikle ayaktayken. Doktora soyledim kafasini yerlestiriyordur dedi. Dogum sancisi degil bu biliyorum ama o an gelince dayanilcak gibi de degil
Bugün benzer bişey yaşadım. İş çıkışı arabaya zor yürüdüm canım. O baskı hissini hiç sevmiyorum kitledi resmen beni Allahtan sürekli olmuyor.
Kanala yerleşmeye çalışıyo olabilirler evet.

Onu diyenler sezaryenin sonrasındaki acısından bahsediyor mu ? Hadi uyuşukluk 5 saat sürdü diyelim ya sonraki 20 gün ? Bence çok hafife alınıyor da elimizi kessek günlerce sızlıyor karnını kat kat kesiyorlar. Baktığın zaman ameliyat yani. Doğumun kolayı olduğunu düşünmüyorum. Birinde anında zor diğerinde sonrasında zor.
Normal yada sezaryen Allah travmatik doğum yaşatmasın kimseye

Afedersin acaba dedim tuvaletim geldi ondan mi boyle aciyor diye dusundum gittim o da yok bildigin kendi ittiriyor yani ne zaman gelecek belli de degil. Soguk ter dokuyorum oyle olunca

Afedersin acaba dedim tuvaletim geldi ondan mi boyle aciyor diye dusundum gittim o da yok bildigin kendi ittiriyor yani ne zaman gelecek belli de degil. Soguk ter dokuyorum oyle olunca
İşte sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun mesanen dolmuş gibi bir sızlatma yaşatıyor da alakası yok canım 1 damla çişim vardı o kadar diyim . İş arkadaşımla milim milim yürüdüm dur bi dakka diye diye. Ayakları yukarı bastırıp aşağıdan çıkmaya çalışıyor sanki midem de çok aşırı yanıyo 2 gündür. Zor valla

Milk in tavsiye ederim canım 2 güne etkisini gösterir ben de onu alacağım. Toz şeklinde ve hap şeklinde formu. E bebekte ve kendi sitesinde satılıyor

Aynı cnm ayni. Tek sorun sen 35 tesin ben daha 33 olmadım. Ben bu agriyi ilkinde 35 ten sonra hissediyordum. Biraz erken oldu sanki.
Birden konudan konuya gecmis gibi olucam da bebek cikolatasini ne zmn siparis vermeyi dusunuyorsun ben simdi versem erir mi acaba dedim kotu olur mu ki 5 hafta var tahmini doguma

Ben uyumadan spinal anestezi ile sezeryan oldum. Sezeryanda normal doğumda acı eşiği kişiden kişiye değişir. O bebek ordan bir şekilde çıkıyor ve bence bunun acısız yolu yok anne olmak her şekilde çok zor. Sezeryendede normaldede anne oluyorsun.Ben sadece sezeryan çok kolay normal doğum zor diyenleride anlamıyorum. Normal doğumda evet çok acı çekiyorsun ama bebekle birlikte hepsi gidiyo. Sezeryanda büyük bir karın ameliyatından sonra iyileşmeye çalışırken bir küçük canıda hayatta tutmaya çalışıyorsun. Bu işin kolayı yok bence

35 değil canım 36 ama bendede bu olmaya başlayalı 2-3 hafta oluyor
Geldi benim çikolatalarım kuzum geçen hafta karton kutu+ metal kutuda gardrobuna koydum erimedi duruyor olduğu gibi

Kesinlikle oyle ve de tamamen sans meselesi. Kimi dogumda ileri derece yirtik sonucu yillarca sorun yasiyor kimi yirtigi bile olmadan dogum sonrasi hop ayaklaniyor. Sezeryanda da oyle o dikis acisi benim 2 sene acidi hatta cok nadir de olsa 5. 6. Yillarda bile agir bisey tasidigimda sizliyordu. Ustelik doku olustu birde ustune. Her dogum kendine özel

35 değil canım 36 ama bendede bu olmaya başlayalı 2-3 hafta oluyor
Geldi benim çikolatalarım kuzum geçen hafta karton kutu+ metal kutuda gardrobuna koydum erimedi duruyor olduğu gibi
Ay geldi mi nereden aldin tadina baktin mi bizim ev cok fena cocugun cikolatalari bile erimis disarida kalanlar. Buz dolabina koysam uzeri beyaz olur mu acaba dedim

Kesmez mi ya cok fena bise bugun yuruyuse ciktim bana yuruyuste oldu millet garip garip suratima bakiyordu noluyor buna diye. Valla uzerimden ter bosaldi acidan
Ben de bugün bi markette yaşadım anlık durdum bekledim geçmesiniben de hep kafası aşağıda olduğu için oraya vuruyor herhalde düşünüyordum inanılmaz keskin bi ağrı giriyor çünkü içim çekiliyor kalıyorumsonea geçiyor

Ay geldi mi nereden aldin tadina baktin mi bizim ev cok fena cocugun cikolatalari bile erimis disarida kalanlar. Buz dolabina koysam uzeri beyaz olur mu acaba dedim
Net beyazlar. Şirkette yedik arkadaşlarla hepsinden okey aldı çikolata atölyesinden yaptırdım

Şimdi çektim senin için geldiği gibi duruyor canım sert güneş görmesin gardrobun içine en arkaya doğru koy bişey olmaz.

Kızlar benim evde nerden baksan 4 tane sırt çantası var 2 tanesi sıfır ayarında. Bakıyorum anne bebek çantalarına içi büyük ve bineron suluk vs için bölme var onun dışında pek özellik göremedim . Sizce anne bebek çantası almam gerekir mi yine de yoksa sırt çantalarımı mı kullansam ?

Evet ablam sezeryanlı doğum sonrası süründü kadın resmen. İnsallah herkese kolay doğum olsun farketmez diyelim artık hepimiz sona yaklaştık zaten gerildim iyice bende çocuk içimde sıkıştı

Çok tatliş ver yiyim o değil de bnim geceden beri karinms vuruyor ordan oraya gıdıklaniyorm artk

ya tabiki alttan yada üstten bir yerler acıcak kaçış yok o an o acı olmadığı için sezeryana yönelen çok ama sonrası ağrılı olabiliyo onunda. Gidişat ne getirirse o artık sağlıkla geçsinde. Gönül ister ki hastanede açılma su gelme az ıkınmalı az acılı olsun oda çok nadir insanlara denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…