2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Gerçekten keşke doğum odasına herşey bir anda olsun bitsin

Papyon detayini sevsinler küçük adam. Bende siapris vereyim o zaman

Cnm bende anne bebek cantasindaki onsogutucu gibi ici aliminyum renkli yer var isi kaybini onleyen orayi hic kullanmadim desem yeridir. Yani bence normal sirt cantasi da olur ama soyleki anne bebek cantasinin bolmesi cok oluyor. Diyelim kiyafeti kirletti onu bir goze tikiyorsun temizleri bie goze. Coraplar bir goze gibi bu acidan rahat oluyor

Benim 3-4 gündür kalça kemiğim agriyor ve aşağı doğru baskı hissi çok fazla bahsetmiştim. Aynı senin gibi 3-4 adımda bir durup durup yürüdüm. Ama bu günlerde kaburgalarımda ve midemde bir rahatlama var sanki bebek aşağı indi de artık midem çok rahatmış gibi hissediyorum. Mide yanmasi gecti resmen.Cumartesi kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor.

Ben sırt cantasi almadim arabaya asarak kullanmak uzere kol cantasi formunda anne bebek bakim cantasi aldim. Milk&moo marka. Ama sen sırt cantani kullanip bir de biberon koymak ufak tefek biseyler atmak icin arabana baglayacagin stylonun kucuk cantalarindan alabilirsin. Isı koruyucusu da var.

Kadin dogumcu mu bakti. Benimki bakmadi. Zaten sezeryan olacağı icin bi tehlikesi yok dedi. Normal dogumda patlama olabiliyormus oyuzden onermiyorlarmis. Varis corabini da kendi kafama gore belki ilerlemeyi durdurur diye aldim ama giyemedim.
Evet kendi doktorum baktı canım

Ben sipariş verdim yarım
Ben sipariş verdim çikolata ve kolonya.yarın kargoya verilecek. Bayram sonuna kalırsa haziran sonu olacak belki erken doğar diye riske atmadım. Temmuz bası çünkü benim dogumum

Ben sipariş verdim yarım

Ben sipariş verdim çikolata ve kolonya.yarın kargoya verilecek. Bayram sonuna kalırsa haziran sonu olacak belki erken doğar diye riske atmadım. Temmuz bası çünkü benim dogumum
Canım nerden aldın ? Resim ve Link atar mısın ? Güvenilir bir yerden almak istiyorum

Aynen öyle. Ekstra bir durum yoksa eğer bizim diğer gebelerden tek farkımız tedavi ile hamile kalmış olmamız. Bu da bebeğin doğum şeklini etkilemez diye düşünüyorum.

Valla canım hepimizin önceliği dediğin gibi sağlıkla kavuşmak ama ben de sağlıklı bir normal doğum diye dua ediyorum ve istiyorum. Bebeğin dönmesi için bazı hareketler var onlara bakabilirsin youtubedan falan ama doktoruna danışarak yap tabi

Valla ben şahsen sezaryen olanları ekstra tebrik ediyorum. İsteyerek ya da zorunlu fark etmez gerçekten büyük bir işin altından kalkıyorlar.

Ya instagramda youtubeda her yerde karşıma son haftalarda yasanan kotu hikayeler cikmaya basladi. Yapay zeka korkunc calisiyor.

Bende demiştim aşağı indi herhalde midem rahatladı yanma geçti diye de tekrar geri geldi bu defa ayaklarıyla iyice yukarı itiyor. Gerçi onlar napsın gariplerim alan kalmadı ki

Evet ablam sezeryanlı doğum sonrası süründü kadın resmen. İnsallah herkese kolay doğum olsun farketmez diyelim artık hepimiz sona yaklaştık zaten gerildim iyice bende çocuk içimde sıkıştı
Amannnn Herşey kadına zor be. Sadece insanlar içinde değil doğanın hepsi dişinin dirayeti acısı sancısı üzerine kurulu. Şimdiden kızıma üzülüyorum oğlum adına mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…