- 8 Mart 2019
- 3.074
- 4.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.281
Kafalari kafalariBen de bugün bi markette yaşadım anlık durdum bekledim geçmesiniben de hep kafası aşağıda olduğu için oraya vuruyor herhalde düşünüyordum inanılmaz keskin bi ağrı giriyor çünkü içim çekiliyor kalıyorumsonea geçiyor
Gerçekten keşke doğum odasına herşey bir anda olsun bitsinya tabiki alttan yada üstten bir yerler acıcak kaçış yoko an o acı olmadığı için sezeryana yönelen çok ama sonrası ağrılı olabiliyo onunda. Gidişat ne getirirse o artık sağlıkla geçsinde. Gönül ister ki hastanede açılma su gelme az ıkınmalı az acılı olsun oda çok nadir insanlara denk gelir
Papyon detayini sevsinlerNet beyazlar. Şirkette yedik arkadaşlarla hepsinden okey aldıçikolata atölyesinden yaptırdım Eki Görüntüle 3438049
Şimdi çektim senin için geldiği gibi duruyor canım sert güneş görmesin gardrobun içine en arkaya doğru koy bişey olmaz.
Cnm bende anne bebek cantasindaki onsogutucu gibi ici aliminyum renkli yer var isi kaybini onleyen orayi hic kullanmadim desem yeridir. Yani bence normal sirt cantasi da olur ama soyleki anne bebek cantasinin bolmesi cok oluyor. Diyelim kiyafeti kirletti onu bir goze tikiyorsun temizleri bie goze. Coraplar bir goze gibi bu acidan rahat oluyorKızlar benim evde nerden baksan 4 tane sırt çantası var 2 tanesi sıfır ayarında. Bakıyorum anne bebek çantalarına içi büyük ve bineron suluk vs için bölme var onun dışında pek özellik göremedim . Sizce anne bebek çantası almam gerekir mi yine de yoksa sırt çantalarımı mı kullansam ?
Benim 3-4 gündür kalça kemiğim agriyor ve aşağı doğru baskı hissi çok fazla bahsetmiştim. Aynı senin gibi 3-4 adımda bir durup durup yürüdüm. Ama bu günlerde kaburgalarımda ve midemde bir rahatlama var sanki bebek aşağı indi de artık midem çok rahatmış gibi hissediyorum. Mide yanmasi gecti resmen.Cumartesi kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor.İşte sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun mesanen dolmuş gibi bir sızlatma yaşatıyor da alakası yok canım 1 damla çişim vardı o kadar diyim . İş arkadaşımla milim milim yürüdüm dur bi dakka diye diye. Ayakları yukarı bastırıp aşağıdan çıkmaya çalışıyor sanki midem de çok aşırı yanıyo 2 gündür. Zor valla
Ben sırt cantasi almadim arabaya asarak kullanmak uzere kol cantasi formunda anne bebek bakim cantasi aldim. Milk&moo marka. Ama sen sırt cantani kullanip bir de biberon koymak ufak tefek biseyler atmak icin arabana baglayacagin stylonun kucuk cantalarindan alabilirsin. Isı koruyucusu da var.Kızlar benim evde nerden baksan 4 tane sırt çantası var 2 tanesi sıfır ayarında. Bakıyorum anne bebek çantalarına içi büyük ve bineron suluk vs için bölme var onun dışında pek özellik göremedim . Sizce anne bebek çantası almam gerekir mi yine de yoksa sırt çantalarımı mı kullansam ?
Evet kendi doktorum baktı canımKadin dogumcu mu bakti. Benimki bakmadi. Zaten sezeryan olacağı icin bi tehlikesi yok dedi. Normal dogumda patlama olabiliyormus oyuzden onermiyorlarmis. Varis corabini da kendi kafama gore belki ilerlemeyi durdurur diye aldim ama giyemedim.
Teşekkür ederim ☺ben baktığımda farkettim.gözle bariz belli oluyor. Kalın şişmiş mor damarlarCok gecmis olsun genitsl varis nasil anlaşılıyor. Agri mi yapıyor sadece
Aaa tmm bnm tanidiginda oldu gebelikte hatta bayagi olmustu dedigine gore dogumdan sonra geçti cnm korkmaTeşekkür ederim ☺ben baktığımda farkettim.gözle bariz belli oluyor. Kalın şişmiş mor damarlaragrı yapıyormuş ama benim agrımıyor şükür
Ben sipariş verdim yarımAynı cnm ayni. Tek sorun sen 35 tesin ben daha 33 olmadım. Ben bu agriyi ilkinde 35 ten sonra hissediyordum. Biraz erken oldu sanki.
Birden konudan konuya gecmis gibi olucam dabebek cikolatasini ne zmn siparis vermeyi dusunuyorsun ben simdi versem erir mi acaba dedim kotu olur mu ki 5 hafta var tahmini doguma
Ben sipariş verdim çikolata ve kolonya.yarın kargoya verilecek. Bayram sonuna kalırsa haziran sonu olacak belki erken doğar diye riske atmadım. Temmuz bası çünkü benim dogumumAynı cnm ayni. Tek sorun sen 35 tesin ben daha 33 olmadım. Ben bu agriyi ilkinde 35 ten sonra hissediyordum. Biraz erken oldu sanki.
Birden konudan konuya gecmis gibi olucam dabebek cikolatasini ne zmn siparis vermeyi dusunuyorsun ben simdi versem erir mi acaba dedim kotu olur mu ki 5 hafta var tahmini doguma
Aaa dogru soyluyorsun bayram giriyor araya onu dusunmemistim.Ben sipariş verdim yarım
Ben sipariş verdim çikolata ve kolonya.yarın kargoya verilecek. Bayram sonuna kalırsa haziran sonu olacak belki erken doğar diye riske atmadım. Temmuz bası çünkü benim dogumum
Canım nerden aldın ? Resim ve Link atar mısın ? Güvenilir bir yerden almak istiyorumBen sipariş verdim yarım
Ben sipariş verdim çikolata ve kolonya.yarın kargoya verilecek. Bayram sonuna kalırsa haziran sonu olacak belki erken doğar diye riske atmadım. Temmuz bası çünkü benim dogumum
Aynen öyle. Ekstra bir durum yoksa eğer bizim diğer gebelerden tek farkımız tedavi ile hamile kalmış olmamız. Bu da bebeğin doğum şeklini etkilemez diye düşünüyorum.Evet tek o sebep var çünkü. Ama zaten kanala girmiş açılma olmuş bi doğumda normal doğum daha güzel. Şimdi normal yolla hamile kalanlarında riske atmıyorlar ki açılma az olsa su gelmiş olsa hemen sezeryana diyorlar
Valla canım hepimizin önceliği dediğin gibi sağlıkla kavuşmak ama ben de sağlıklı bir normal doğum diye dua ediyorum ve istiyorum. Bebeğin dönmesi için bazı hareketler var onlara bakabilirsin youtubedan falan ama doktoruna danışarak yap tabiBenim Türkiye’deki tüp bebek doktorum sezeryan demişti ama buradaki doktorum beni de normal gebelikler gibi görüyor bebek dönerse Herşey yolunda olursa normal doğum diyor ve ben 33+6 yım bebeğim halen dönmedi pazartesi de terminim var inşallah döner o zamana kadar çok stresliyim sağlıklı olsun kızım ama yanı sırada normal denemek istiyordum
Valla ben şahsen sezaryen olanları ekstra tebrik ediyorum. İsteyerek ya da zorunlu fark etmez gerçekten büyük bir işin altından kalkıyorlar.Onu diyenler sezaryenin sonrasındaki acısından bahsediyor mu ? Hadi uyuşukluk 5 saat sürdü diyelim ya sonraki 20 gün ? Bence çok hafife alınıyor da elimizi kessek günlerce sızlıyor karnını kat kat kesiyorlar. Baktığın zaman ameliyat yani. Doğumun kolayı olduğunu düşünmüyorum. Birinde anında zor diğerinde sonrasında zor.
Normal yada sezaryen Allah travmatik doğum yaşatmasın kimseye
Ya instagramda youtubeda her yerde karşıma son haftalarda yasanan kotu hikayeler cikmaya basladi. Yapay zeka korkunc calisiyor.Ayy kızlar son aylarımızdayız hepimizin doğumu yakın şükür sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah. Sakın hassas içerik yazan konu başlığına tıklamayın ben ettim siz etmeyin. İnsanın psikolojisi bozuluyor gerçekten
Evet evet ne güzel iyiydim birşey okudum afalladım en iyisi hiç içerik açmamak artık az kaldı sabredelimYa instagramda youtubeda her yerde karşıma son haftalarda yasanan kotu hikayeler cikmaya basladi. Yapay zeka korkunc calisiyor.
Bende demiştim aşağı indi herhalde midem rahatladı yanma geçti diye de tekrar geri geldi bu defa ayaklarıyla iyice yukarı itiyor. Gerçi onlar napsın gariplerim alan kalmadı kiBenim 3-4 gündür kalça kemiğim agriyor ve aşağı doğru baskı hissi çok fazla bahsetmiştim. Aynı senin gibi 3-4 adımda bir durup durup yürüdüm. Ama bu günlerde kaburgalarımda ve midemde bir rahatlama var sanki bebek aşağı indi de artık midem çok rahatmış gibi hissediyorum. Mide yanmasi gecti resmen.Cumartesi kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor.
Amannnn Herşey kadına zor be. Sadece insanlar içinde değil doğanın hepsi dişinin dirayeti acısı sancısı üzerine kurulu. Şimdiden kızıma üzülüyorum oğlum adına mutluyumEvet ablam sezeryanlı doğum sonrası süründü kadın resmen. İnsallah herkese kolay doğum olsun farketmez diyelim artık hepimiz sona yaklaştık zaten gerildim iyice bende çocuk içimde sıkıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?