2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben bebek çantası aldım ama evde hiç sırt çantam yoktu o sebeple aldım. 1-2 göz fazla yapıp anne bebek çantası demişler işte. Evinde biraz büyük bir sırt çantan varsa, sana yetecekse onları kullan bence, hiç masraf yapmaya gerek yok. Sonuçta hepsi pazarlama taktiği, çanta çantadır. Soğuk tutucu, sıcak tutucu termos çantalardan alırsın en kötü biberon mama vs taşımak için.

Bnde etmistm cok pişman oldum hata haber vs hiç bir şey izlemiyorum çok etkileniyorum

Bnde nasl bir bebek çantası alcm hic bilmiyorum

Doğum başlı başına zor zor valla bile isteye 3. 4. 5. 6. Çocuğu yapanlara helal olsun
Bnde sezeryan daha zor olduğunu düşünüyorum evrt sanci zor ama sonrası o dikişler bile ağrıyo ama sezeryan olanlar daha uzun sürüyor sadece sezeryan isterdim normal doğumda şu olabilir vu olabilir diyolarya acaba sezeryanda o riskler varmi bebek icin omuz takılması yok kafa ile ilgili şeyler diyolar bnim dogumum gerçekten güzeldi oğlumda ona rağmen kafası çok skşmisti

gittim doktor yoktu esi ordaydi ALLAH tan sira verdi deger yine yuksek evet dedi erzuruma sevk olusturdu enfeksiyon degeri yuksek mjs gitmem sartmi hocam dedim bi sorun cikacaginj zannetmiyorum ama yinede git randevu almana gerek yok ben burdan kagit yaptiriyorum dedi bu zamanlarda normalde olmaz dedi bunu nerden almissin falan dedi neyse eve geldik suan acilan bu degerle ilgilo sayfalar var anti cmv igg 35.44cikmis bu yuksek dedi e internette de bu deger onceden olmus bi deger anti cmv IgM degeri onemli olanmis igm suan ki degerden bahsediyormus o degerde 1.82 cikmis doktor bunu bildiği halde neden git gorun der anlamiyorum her yerde ayni şey yaziyor IgG gecmis olan deger IgM suanki deger

Canım çocuğun kafası sıkışması omzu takılması riski tabi ki yok. Ama mesela sezaryenle doğan bebekler o vajinal ve kanal florasına maruz kalamıyor bazen bağışıkları daha düşük oluyor. İşitme testinde bile fark ediyor mesela. Sezaryenle doğan bebeklerin su kalıntısı olabiliyor ama vajinal doğan bebeklerde doğal olarak atılıyor kulaktaki sıvı. Senin perine dikişlerinin enfeksiyon riski yok iç organlarına zarar gelme riski yok ama sezaryen olanın var gibi gibi. İkisi de zor. Anne içinde bebek içinde dezavantajı/avantajı olduğu durumlar var tabi, sağlıkla doğuralım be

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım cnm doğum ne şekil olursa olsun

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım cnm doğum ne şekil olursa olsun

Teşekkür ederim kızlar , kendim bölme alabilirsem ve dediğinz stylo çantayı almam gibi duruyor şu an. En azından almazsam asla olmaz kafasından çıkabildim şu an rahatım biraz daha

Teşekkür ederim rahatladım valla 2 arkadaşımız daha böyle yazmış evdekiler öylece duruyodu, değerlendirmek güzel olacak o zaman

Amazon primeda goon bezler ciddi indirimli. 1 numara 2 paket aldim. Siz de goon premium düşünüyorsanız bakın

Kizlar bn bugün sırt çantası sipariş vermek istiyorum online alan varsa bna öneride bulunabilir mi ya
Canım geçen ay doğum yapan arkadaşim bir model attı memnun kalmış aynı modelin grisini de ben buldum bayağı da ucuz 280 TL gibi bir şeye aldım ama hala kargoda henüz gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…