- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.301
Yenilsin diye yaptık gel ye kuzucumÇok tatliş ver yiyimo değil de bnim geceden beri karinms vuruyor ordan oraya gıdıklaniyorm artk
Doğum başlı başına zor zor valla bile isteye 3. 4. 5. 6. Çocuğu yapanlara helal olsunValla ben şahsen sezaryen olanları ekstra tebrik ediyorum. İsteyerek ya da zorunlu fark etmez gerçekten büyük bir işin altından kalkıyorlar.
Ben bebek çantası aldım ama evde hiç sırt çantam yoktu o sebeple aldım. 1-2 göz fazla yapıp anne bebek çantası demişler işte. Evinde biraz büyük bir sırt çantan varsa, sana yetecekse onları kullan bence, hiç masraf yapmaya gerek yok. Sonuçta hepsi pazarlama taktiği, çanta çantadır. Soğuk tutucu, sıcak tutucu termos çantalardan alırsın en kötü biberon mama vs taşımak için.Kızlar benim evde nerden baksan 4 tane sırt çantası var 2 tanesi sıfır ayarında. Bakıyorum anne bebek çantalarına içi büyük ve bineron suluk vs için bölme var onun dışında pek özellik göremedim . Sizce anne bebek çantası almam gerekir mi yine de yoksa sırt çantalarımı mı kullansam ?
Bnde etmistm cok pişman oldum hata haber vs hiç bir şey izlemiyorum çok etkileniyorumAyy kızlar son aylarımızdayız hepimizin doğumu yakın şükür sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah. Sakın hassas içerik yazan konu başlığına tıklamayın ben ettim siz etmeyin. İnsanın psikolojisi bozuluyor gerçekten
Bnde nasl bir bebek çantası alcm hic bilmiyorumBen bebek çantası aldım ama evde hiç sırt çantam yoktu o sebeple aldım. 1-2 göz fazla yapıp anne bebek çantası demişler işte. Evinde biraz büyük bir sırt çantan varsa, sana yetecekse onları kullan bence, hiç masraf yapmaya gerek yok. Sonuçta hepsi pazarlama taktiği, çanta çantadır. Soğuk tutucu, sıcak tutucu termos çantalardan alırsın en kötü biberon mama vs taşımak için.
Bnde sezeryan daha zor olduğunu düşünüyorum evrt sanci zor ama sonrası o dikişler bile ağrıyo ama sezeryan olanlar daha uzun sürüyor sadece sezeryan isterdim normal doğumda şu olabilir vu olabilir diyolarya acaba sezeryanda o riskler varmi bebek icin omuz takılması yok kafa ile ilgili şeyler diyolar bnim dogumum gerçekten güzeldi oğlumda ona rağmen kafası çok skşmistiDoğum başlı başına zor zor valla bile isteye 3. 4. 5. 6. Çocuğu yapanlara helal olsun
Günaydınn, ay eevetGünaydın hamişkolarTurnaBulut son durumlar nedir? Merak ediyorum bebişi, lütfen bize güzel haberler ver olur mu?
Canım çocuğun kafası sıkışması omzu takılması riski tabi ki yok. Ama mesela sezaryenle doğan bebekler o vajinal ve kanal florasına maruz kalamıyor bazen bağışıkları daha düşük oluyor. İşitme testinde bile fark ediyor mesela. Sezaryenle doğan bebeklerin su kalıntısı olabiliyor ama vajinal doğan bebeklerde doğal olarak atılıyor kulaktaki sıvı. Senin perine dikişlerinin enfeksiyon riski yok iç organlarına zarar gelme riski yok ama sezaryen olanın var gibi gibi. İkisi de zor. Anne içinde bebek içinde dezavantajı/avantajı olduğu durumlar var tabi, sağlıkla doğuralım beBnde sezeryan daha zor olduğunu düşünüyorum evrt sanci zor ama sonrası o dikişler bile ağrıyo ama sezeryan olanlar daha uzun sürüyor sadece sezeryan isterdim normal doğumda şu olabilir vu olabilir diyolarya acaba sezeryanda o riskler varmi bebek icin omuz takılması yok kafa ile ilgili şeyler diyolar bnim dogumum gerçekten güzeldi oğlumda ona rağmen kafası çok skşmisti
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım cnm doğum ne şekil olursa olsunCanım çocuğun kafası sıkışması omzu takılması riski tabi ki yok. Ama mesela sezaryenle doğan bebekler o vajinal ve kanal florasına maruz kalamıyor bazen bağışıkları daha düşük oluyor. İşitme testinde bile fark ediyor mesela. Sezaryenle doğan bebeklerin su kalıntısı olabiliyor ama vajinal doğan bebeklerde doğal olarak atılıyor kulaktaki sıvı. Senin perine dikişlerinin enfeksiyon riski yok iç organlarına zarar gelme riski yok ama sezaryen olanın var gibi gibi. İkisi de zor. Anne içinde bebek içinde dezavantajı/avantajı olduğu durumlar var tabi, sağlıkla doğuralım be
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım cnm doğum ne şekil olursa olsunCanım çocuğun kafası sıkışması omzu takılması riski tabi ki yok. Ama mesela sezaryenle doğan bebekler o vajinal ve kanal florasına maruz kalamıyor bazen bağışıkları daha düşük oluyor. İşitme testinde bile fark ediyor mesela. Sezaryenle doğan bebeklerin su kalıntısı olabiliyor ama vajinal doğan bebeklerde doğal olarak atılıyor kulaktaki sıvı. Senin perine dikişlerinin enfeksiyon riski yok iç organlarına zarar gelme riski yok ama sezaryen olanın var gibi gibi. İkisi de zor. Anne içinde bebek içinde dezavantajı/avantajı olduğu durumlar var tabi, sağlıkla doğuralım be
Ben sırt cantasi almadim arabaya asarak kullanmak uzere kol cantasi formunda anne bebek bakim cantasi aldim. Milk&moo marka. Ama sen sırt cantani kullanip bir de biberon koymak ufak tefek biseyler atmak icin arabana baglayacagin stylonun kucuk cantalarindan alabilirsin. Isı koruyucusu da var.
Teşekkür ederim kızlar , kendim bölme alabilirsem ve dediğinz stylo çantayı almam gibi duruyor şu an. En azından almazsam asla olmaz kafasından çıkabildim şu an rahatım biraz dahaCnm bende anne bebek cantasindaki onsogutucu gibi ici aliminyum renkli yer var isi kaybini onleyen orayi hic kullanmadim desem yeridir. Yani bence normal sirt cantasi da olur ama soyleki anne bebek cantasinin bolmesi cok oluyor. Diyelim kiyafeti kirletti onu bir goze tikiyorsun temizleri bie goze. Coraplar bir goze gibi bu acidan rahat oluyor
Teşekkür ederim rahatladım valla 2 arkadaşımız daha böyle yazmış evdekiler öylece duruyodu, değerlendirmek güzel olacak o zamanBen bebek çantası aldım ama evde hiç sırt çantam yoktu o sebeple aldım. 1-2 göz fazla yapıp anne bebek çantası demişler işte. Evinde biraz büyük bir sırt çantan varsa, sana yetecekse onları kullan bence, hiç masraf yapmaya gerek yok. Sonuçta hepsi pazarlama taktiği, çanta çantadır. Soğuk tutucu, sıcak tutucu termos çantalardan alırsın en kötü biberon mama vs taşımak için.
Amazona bak canım çok güzel çantalar var kaliteli birdeKizlar bn bugün sırt çantası sipariş vermek istiyorum online alan varsa bna öneride bulunabilir mi ya
Canım geçen ay doğum yapan arkadaşim bir model attı memnun kalmış aynı modelin grisini de ben buldum bayağı da ucuz 280 TL gibi bir şeye aldım ama hala kargoda henüz gelmedi.Kizlar bn bugün sırt çantası sipariş vermek istiyorum online alan varsa bna öneride bulunabilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?