2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Valla ben şahsen sezaryen olanları ekstra tebrik ediyorum. İsteyerek ya da zorunlu fark etmez gerçekten büyük bir işin altından kalkıyorlar.
İlk bebeğim sezeryan oldu. 9 yıldır işk günden beri dikiş yerim hiç agrımadı. Hemen kalktım ayağa bolca yürüdüm çabuk toparlandım. İnşallah buda öyle olur. Her doğum hikayesi kendine hastır. Normal doğum yapanlarıda 20 dikişle eve yolluyabiliyorlar sabaha kadar inleyeni biliyorum. O yüzden hiç takılmamak lazım bunlara. Nasipte ne varsa O yaşanır ❤

İnstadan nova dizayn diye bi sayfa. Bi tanıdık hediyelik yaptırmıs oraya bende sipariş verdim oraya. Gelmedi henüz gelince tekrar memnumiyetimi yenilerim inşallah
Bu şekilde öne çıkanlar ekle istedin zaman vtsp yâda Instagram gibi gir çık

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-07-12-39-14-692_com.miui.home~2.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 47
Ona şüphe yok zaten. Her doğum kendine has.

Bencede evde sırt çantası varsa büyük kullanılır. Benim yoktu ben aldım. İlla bebek çantası adı altında almam şart değil.
Evet küçük termos çantalardan da baktım en fazla 300 tl ye çok güzel çantalar var sırt çantamla kombin yapıp kullanırım inşallah

Ben de bebek arabası bakıyorum. Travel kadar ağır olmayan, çift yönlü , puseti olan ve puseti de takılan bi model yok mu ya gözlerim yandı nette araştırmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…