- 27 Kasım 2023
- 257
- 205
- 18
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.321
Canim ben e bebekten polo marka olani aldim krem rengi cok kaliteli cok begendimKizlar bn bugün sırt çantası sipariş vermek istiyorum online alan varsa bna öneride bulunabilir mi ya
Ama benim aldigim 1000 tl canimCanim ben e bebekten polo marka olani aldim krem rengi cok kaliteli cok begendim
Kız sen nerelerdesin, nasılsın ?Canim ben e bebekten polo marka olani aldim krem rengi cok kaliteli cok begendim
O kadar yogun ve sancili geciyor ki gunlerim buraya girmek aklima bile gelmiyor keske insagram gibo bi uygulamasi olsada crome girip tek tek ugrasmasak kadinlar kulubuneKız sen nerelerdesin, nasılsın ?
İnstadan nova dizayn diye bi sayfa. Bi tanıdık hediyelik yaptırmıs oraya bende sipariş verdim oraya. Gelmedi henüz gelince tekrar memnumiyetimi yenilerim inşallahCanım nerden aldın ? Resim ve Link atar mısın ? Güvenilir bir yerden almak istiyorum
İlk bebeğim sezeryan oldu. 9 yıldır işk günden beri dikiş yerim hiç agrımadı. Hemen kalktım ayağa bolca yürüdüm çabuk toparlandım. İnşallah buda öyle olur. Her doğum hikayesi kendine hastır. Normal doğum yapanlarıda 20 dikişle eve yolluyabiliyorlar sabaha kadar inleyeni biliyorum. O yüzden hiç takılmamak lazım bunlara. Nasipte ne varsa O yaşanır ❤Valla ben şahsen sezaryen olanları ekstra tebrik ediyorum. İsteyerek ya da zorunlu fark etmez gerçekten büyük bir işin altından kalkıyorlar.
Ama ön sayfaya ekle cnm çok kolay girip çıkarsınO kadar yogun ve sancili geciyor ki gunlerim buraya girmek aklima bile gelmiyor keske insagram gibo bi uygulamasi olsada crome girip tek tek ugrasmasak kadinlar kulubune
Kraft Ebony aldım civilin kendi magazasından 1400₺ dü. Ama şuan sitede pahalı 1800₺.begenerek aldım gözleri çok. Alttan da açma yeri var bakabilirsin canımBnde nasl bir bebek çantası alcm hic bilmiyorum
Bu şekilde öne çıkanlar ekle istedin zaman vtsp yâda Instagram gibi gir çıkİnstadan nova dizayn diye bi sayfa. Bi tanıdık hediyelik yaptırmıs oraya bende sipariş verdim oraya. Gelmedi henüz gelince tekrar memnumiyetimi yenilerim inşallah
Ona şüphe yok zaten. Her doğum kendine has.İlk bebeğim sezeryan oldu. 9 yıldır işk günden beri dikiş yerim hiç agrımadı. Hemen kalktım ayağa bolca yürüdüm çabuk toparlandım. İnşallah buda öyle olur. Her doğum hikayesi kendine hastır. Normal doğum yapanlarıda 20 dikişle eve yolluyabiliyorlar sabaha kadar inleyeni biliyorum. O yüzden hiç takılmamak lazım bunlara. Nasipte ne varsa O yaşanır ❤
Bencede evde sırt çantası varsa büyük kullanılır. Benim yoktu ben aldım. İlla bebek çantası adı altında almam şart değil.Teşekkür ederim rahatladım valla 2 arkadaşımız daha böyle yazmış evdekiler öylece duruyodu, değerlendirmek güzel olacak o zaman
Uygulama iyi olurdu gerçektenO kadar yogun ve sancili geciyor ki gunlerim buraya girmek aklima bile gelmiyor keske insagram gibo bi uygulamasi olsada crome girip tek tek ugrasmasak kadinlar kulubune
Evet küçük termos çantalardan da baktım en fazla 300 tl ye çok güzel çantalar var sırt çantamla kombin yapıp kullanırım inşallahBencede evde sırt çantası varsa büyük kullanılır. Benim yoktu ben aldım. İlla bebek çantası adı altında almam şart değil.
Bulursan lütfen bnide etiketle biz bir türlü istediğimiz bulamdkBen de bebek arabası bakıyorum. Travel kadar ağır olmayan, çift yönlü , puseti olan ve puseti de takılan bi model yok mu yagözlerim yandı nette araştırmaktan
Ben mcdbagdan aldım çok kullanışlıBnde nasl bir bebek çantası alcm hic bilmiyorum
Ben kanz vgo kullanıyorum. Dediğin türden. Kaymak gibi kayıyor sürmüyorsunBen de bebek arabası bakıyorum. Travel kadar ağır olmayan, çift yönlü , puseti olan ve puseti de takılan bi model yok mu yagözlerim yandı nette araştırmaktan
Bagi neo var ama çok pahalı indirime girdiğinde falan bakmak lazımBen de bebek arabası bakıyorum. Travel kadar ağır olmayan, çift yönlü , puseti olan ve puseti de takılan bi model yok mu yagözlerim yandı nette araştırmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?