- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.341
İnşallah iyisiniz inanıyorum buna dualarım seninle kuzum
Puset takılanlar genelde travel oluyor canım. Ona göre seçim yapmalısın. Küçük istersen kabin boy bakıcam. Yani hem küçük olsun hem puset takılsın olmuyor malesef bemde çok baktımBen de bebek arabası bakıyorum. Travel kadar ağır olmayan, çift yönlü , puseti olan ve puseti de takılan bi model yok mu yagözlerim yandı nette araştırmaktan
Çok baktım bende ona çok beğendim ama çok pahalı geldi. Taksitede ekstra koyuyor hepten çoğaldı vazgeçtimBen mcdbagdan aldım çok kullanışlı
Hala kullanıyorum
Ben kanz vgo kullanıyorum. Dediğin türden. Kaymak gibi kayıyor sürmüyorsun
Ben de bunu listeme eklemiştimBulursan lütfen bnide etiketle biz bir türlü istediğimiz bulamdk
Evet epey tuzluymuşBagi neo var ama çok pahalı indirime girdiğinde falan bakmak lazım
Evet ya pusetsiz mi takılsam diye bile düşündüm sonuçta 1 senelik kullanımı diye biliyorum ama arabaya binerken falan lazım, bu konu çok çetrefilliPuset takılanlar genelde travel oluyor canım. Ona göre seçim yapmalısın. Küçük istersen kabin boy bakıcam. Yani hem küçük olsun hem puset takılsın olmuyor malesef bemde çok baktım
Kesinlikle. Ben araç kullandıgım için puset şarttı. Pusetli bebek arabasına çok heves ettim ama bagaja sığmıyor. Sonuç olarak sadece tek puset aldımEvet ya pusetsiz mi takılsam diye bile düşündüm sonuçta 1 senelik kullanımı diye biliyorum ama arabaya binerken falan lazım, bu konu çok çetrefilli
https://app.hb.biz/RKS7SFP37gWI biz bunlardan aldık canım gruptan 3 kişi :)Kizlar bn bugün sırt çantası sipariş vermek istiyorum online alan varsa bna öneride bulunabilir mi ya
Ben o zaman 7.000₺ almıştım şu an artmışBen de bunu listeme eklemiştimdimen senin dediğin modelden biraz daha ucuz ama kilosu aynı 10/11 kilo diyor. Eğer bu güzelse alabilirm çünkü çok para da vermek istemiyorum açıkcası
Daha da iyi olacak. İçini ferah tut. Hepimiz inanıyoruz iyi olacağınaKızlar 50den fazla mesaj var hepsini okuyamadıö hakkınızı helal edin bebeğim ve benim hakkımda birşeyler söyleyip sizi de strese sokmak doğumunuzu tetiklemek istemiyorum o yüzden birşey anlatmicam temmuz ayı bitene sizin iyi olduğunuzu duyana kadar kızmayın kendimle empati yapıyorum sizde annesiniz etkilenirsiniz hepinizden Allah razı olsun şunu diyebilirim bebeğim hayatta bu bile bana yeterli şuan
İnşallah canım teşekkür ederim seni Allah gönderdi valla stresten ben kötü oldum iğne vurdular yeni ayaklandım bebeği gördükçe fenalık geçiriyorum gece eve dönücem içim buruk bir parçam burda ama oğlumuda düşünüyorum o yüzden dik durmaya çalışıyorum bir resmi olsa ona tutunup ayaklanıcam ama hayatta bu bile bana yeter şuanDaha da iyi olacak. İçini ferah tut. Hepimiz inanıyoruz iyi olacağına
Canm benim Allah'ım sağlıkla tez zamanda kucağına almayı da nasip etsin dualarımız sizinle inşallahKızlar 50den fazla mesaj var hepsini okuyamadıö hakkınızı helal edin bebeğim ve benim hakkımda birşeyler söyleyip sizi de strese sokmak doğumunuzu tetiklemek istemiyorum o yüzden birşey anlatmicam temmuz ayı bitene sizin iyi olduğunuzu duyana kadar kızmayın kendimle empati yapıyorum sizde annesiniz etkilenirsiniz hepinizden Allah razı olsun şunu diyebilirim bebeğim hayatta bu bile bana yeterli şuan
Hepinizden Allah razı olsun canım benim Allah böyle sıkıntılar yaşamasan bebeklerinize kavuştursun siziTurnaBulut Canım burda bir sürü hamiş bebeğin için dua ediyoruz inan. Ben inanıyorum Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde çıkacak bebeğin. Aklımız hep sende
Cok gecmis olsun canim icini ferah tut iyi olucak hersey İNŞALLAHKızlar 50den fazla mesaj var hepsini okuyamadıö hakkınızı helal edin bebeğim ve benim hakkımda birşeyler söyleyip sizi de strese sokmak doğumunuzu tetiklemek istemiyorum o yüzden birşey anlatmicam temmuz ayı bitene sizin iyi olduğunuzu duyana kadar kızmayın kendimle empati yapıyorum sizde annesiniz etkilenirsiniz hepinizden Allah razı olsun şunu diyebilirim bebeğim hayatta bu bile bana yeterli şuan
Bunu hemen yapıcam ama 2 malzemeli ciğerine yapışmış enfeksiyon var tarçın ve karanfil daha beter yapar o yüzden dut ve hurma hoşafı yapıcam hemen hurma mineraldir zerre bakteri olmaz ve şifa deposudur dutta şeker kaynağı miss gibi içerim ikisini.
SÜT ARTTIRICI KOMPOSTO TARİFİ
Tarif ;
2 avuç dolusu dut
2 tutam karanfil (isteğe bağlı)
4-5 çubuk tarçın(isteğe bağlı)
3 adet gün kurusu kayısı
2-3 adet kuru incir
Tek sayıyla hurma ( biz 15 tane ) koyduk bol bol.
2 litre su. Bunları kaynatıyoruz. 1 taşım kaynadıktan sonra kapatıp tarçınları alıp geri kalan malzemeleri blenderdan geçiriyoruz.
İçecek hazır
Turna bulut cnm bunu yapacak biri varsa yapsin sana öncelikle icini ferah tut cnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?