- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.361
Afiyet olsun canm bol bol süt olsun inşallahBunu hemen yapıcam ama 2 malzemeli ciğerine yapışmış enfeksiyon var tarçın ve karanfil daha beter yapar o yüzden dut ve hurma hoşafı yapıcam hemen hurma mineraldir zerre bakteri olmaz ve şifa deposudur dutta şeker kaynağı miss gibi içerim ikisini
Canım benim merakta kaldık şükür bebeğin hayatta inşallah daha da iyi olacakKızlar 50den fazla mesaj var hepsini okuyamadıö hakkınızı helal edin bebeğim ve benim hakkımda birşeyler söyleyip sizi de strese sokmak doğumunuzu tetiklemek istemiyorum o yüzden birşey anlatmicam temmuz ayı bitene sizin iyi olduğunuzu duyana kadar kızmayın kendimle empati yapıyorum sizde annesiniz etkilenirsiniz hepinizden Allah razı olsun şunu diyebilirim bebeğim hayatta bu bile bana yeterli şuan
Bana da eltim kanz d-go verdi. Sıfır ayarında. Ama biraz hantal geldi. Bakalım uzun süre kullanabilecek miyimBen kanz vgo kullanıyorum. Dediğin türden. Kaymak gibi kayıyor sürmüyorsun
Dua ediyoruz sen ve bebeğin için güzel haberleri dört gözle bekliyoruz canım geçecek inşallah hepsiKızlar 50den fazla mesaj var hepsini okuyamadıö hakkınızı helal edin bebeğim ve benim hakkımda birşeyler söyleyip sizi de strese sokmak doğumunuzu tetiklemek istemiyorum o yüzden birşey anlatmicam temmuz ayı bitene sizin iyi olduğunuzu duyana kadar kızmayın kendimle empati yapıyorum sizde annesiniz etkilenirsiniz hepinizden Allah razı olsun şunu diyebilirim bebeğim hayatta bu bile bana yeterli şuan
Yok canim ben sordum doktora cok normal dedi. Magnezyum işe yaramiyor ne yazikki. Karpal tünel sendromu dedi doktor. Atel takıp yatabilirsin istersen ama surekli öyle uyumak zor olur dedi. Doğum yapınca geciyormus hemen.Kızlar son 1 haftadır falan el parmaklarımdaki eklemlerim çok ağrıyor, özellikle sabah uyanınca falan bariz ağrıyor. Ben ödemden galiba diye düşündüm kendimce ama son zamanlarda diz kapaklarımdaki eklem yerleri de eğilip kalkarken çok ağrıyor. Sizce magnezyum eksikliği falan mı vardır
Bi de indirimli hali güya 16 binden inmiş biraz daha beklersem artar diye almak istiyorumBen o zaman 7.000₺ almıştım şu an artmış
YaaaYok canim ben sordum doktora cok normal dedi. Magnezyum işe yaramiyor ne yazikki. Karpal tünel sendromu dedi doktor. Atel takıp yatabilirsin istersen ama surekli öyle uyumak zor olur dedi. Doğum yapınca geciyormus hemen.
En son 14 görmüştüm artıyor gündem güneBi de indirimli hali güya 16 binden inmiş biraz daha beklersem artar diye almak istiyorum
Canım benim çok güzel haberlerle geliceksin tez zamanda buraya bize yazmaya ben eminim. Sen güçlü ol miniğin zaten çok güçlüKızlar 50den fazla mesaj var hepsini okuyamadıö hakkınızı helal edin bebeğim ve benim hakkımda birşeyler söyleyip sizi de strese sokmak doğumunuzu tetiklemek istemiyorum o yüzden birşey anlatmicam temmuz ayı bitene sizin iyi olduğunuzu duyana kadar kızmayın kendimle empati yapıyorum sizde annesiniz etkilenirsiniz hepinizden Allah razı olsun şunu diyebilirim bebeğim hayatta bu bile bana yeterli şuan
Yok canim sadece ellerimde oldu. Ama erken başladı bide benim.Yaaaanladım canım peki senin diz kapağında da oluyo mu ağrı
Bem 2li set olarak aldim amazondan. Hauck rapid ve puseti. Puset isofixe takılıyor. İsofix kızagini da aldim ayni markanin.Kızlar bebek arabalarını set halinde alan var mı
Normalde 3 lü setler var ama bizim Maxi cosi var zaten diğer ikili set mi alsam tekli mi bilemedim
Eki Görüntüle 3438509 Eki Görüntüle 3438510
Online alamıyom gözümle görmek istiyorum bir defa ama ikili set mantıklı galiba almışken aradan çıkarırım bendeBem 2li set olarak aldim amazondan. Hauck rapid ve puseti. Puset isofixe takılıyor. İsofix kızagini da aldim ayni markanin.
Neden koldan yapiyosun göbekten yag dokusuna yaparsan havasini alırsan hic sorun yasamazsin.Kızlar selam, beş gün oksapar yaptırdım. Üç sağ kol, 2 sol kol. Sağ kolumda morarma oldu ama bugğn baktım ki aşırı aşırı morarmış kocaman. Ve sadeve sağ kol. Beş günden sonra da 2 gün aspirin aldım. Benzer şeyler yaşayanlar var mıkorktum baya
Benim göbekten ama baya morardı 2.ayımdaym alıştım az morartıyorum artıkKızlar selam, beş gün oksapar yaptırdım. Üç sağ kol, 2 sol kol. Sağ kolumda morarma oldu ama bugğn baktım ki aşırı aşırı morarmış kocaman. Ve sadeve sağ kol. Beş günden sonra da 2 gün aspirin aldım. Benzer şeyler yaşayanlar var mıkorktum baya
Havasini aliyor musun? Arkadan bastirmaya devam ederken cikartacaksin enjeksiyonu. Bir de en yagli kismi iki parmaginla kavrayip kaldirarak havasini iyice aldiktan sonra cok cok yavas vurmak gerekiyor.Benim göbekten ama baya morardı 2.ayımdaym alıştım az morartıyorum artık
İlk sefer yaptığımda almamıştım havasınıHavasini aliyor musun? Arkadan bastirmaya devam ederken cikartacaksin enjeksiyonu. Bir de en yagli kismi iki parmaginla kavrayip kaldirarak havasini iyice aldiktan sonra cok cok yavas vurmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?