2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Afiyet olsun canm bol bol süt olsun inşallah

Canım benim merakta kaldık şükür bebeğin hayatta inşallah daha da iyi olacak haber verdiğin için teşekkür ederim ben kendi adıma inşallah en kısa zamanda daha iyi haberlerinizi de alacağız

Kızlar son 1 haftadır falan el parmaklarımdaki eklemlerim çok ağrıyor, özellikle sabah uyanınca falan bariz ağrıyor. Ben ödemden galiba diye düşündüm kendimce ama son zamanlarda diz kapaklarımdaki eklem yerleri de eğilip kalkarken çok ağrıyor. Sizce magnezyum eksikliği falan mı vardır

Dua ediyoruz sen ve bebeğin için güzel haberleri dört gözle bekliyoruz canım geçecek inşallah hepsi

Yok canim ben sordum doktora cok normal dedi. Magnezyum işe yaramiyor ne yazikki. Karpal tünel sendromu dedi doktor. Atel takıp yatabilirsin istersen ama surekli öyle uyumak zor olur dedi. Doğum yapınca geciyormus hemen.

Canım benim çok güzel haberlerle geliceksin tez zamanda buraya bize yazmaya ben eminim. Sen güçlü ol miniğin zaten çok güçlü

Kızlar bebek arabalarını set halinde alan var mı
Normalde 3 lü setler var ama bizim Maxi cosi var zaten diğer ikili set mi alsam tekli mi bilemedim

Kızlar selam, beş gün oksapar yaptırdım. Üç sağ kol, 2 sol kol. Sağ kolumda morarma oldu ama bugğn baktım ki aşırı aşırı morarmış kocaman. Ve sadeve sağ kol. Beş günden sonra da 2 gün aspirin aldım. Benzer şeyler yaşayanlar var mı korktum baya

Neden koldan yapiyosun göbekten yag dokusuna yaparsan havasini alırsan hic sorun yasamazsin.
Koldan 45 derecelik açıyla yapmak lazım. Gene de kasa denk geliyor. Morariyo maalesef.

Benim göbekten ama baya morardı 2.ayımdaym alıştım az morartıyorum artık

Benim göbekten ama baya morardı 2.ayımdaym alıştım az morartıyorum artık
Havasini aliyor musun? Arkadan bastirmaya devam ederken cikartacaksin enjeksiyonu. Bir de en yagli kismi iki parmaginla kavrayip kaldirarak havasini iyice aldiktan sonra cok cok yavas vurmak gerekiyor.

Havasini aliyor musun? Arkadan bastirmaya devam ederken cikartacaksin enjeksiyonu. Bir de en yagli kismi iki parmaginla kavrayip kaldirarak havasini iyice aldiktan sonra cok cok yavas vurmak gerekiyor.
İlk sefer yaptığımda almamıştım havasını
Mosmor oldu sonrasında aldım yine de bazı zamanlar morardı
Ara ara morartıyorum bazen de bir şey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…