- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.381
Üç kez girdim de hic ona bkmdm kağıdı direk doktora verdim yaNst giren kızlar bebeğinizin kalp atışları nasıl çıkıyor ?
Monitörden falan bakmadın mı kuzum ?Üç kez girdim de hic ona bkmdm kağıdı direk doktora verdim ya
Ayy öyle gerçekten ama bizde dirençliyiz ya bazen düşünüyorum benim katlandıklarımın çeyreğine kocam katlanamazdı. Evlilikte böyle zaten bizde erkek gibi olsak evlenmemizle boşanmamız bir olurduAmannnn Herşey kadına zor be. Sadece insanlar içinde değil doğanın hepsi dişinin dirayeti acısı sancısı üzerine kurulu. Şimdiden kızıma üzülüyorum oğlum adına mutluyum
Evet izleme bakma unut valla bu nedir zaten psikolojimiz sağlam değil okudukça dağılmayalım toplanalımBnde etmistm cok pişman oldum hata haber vs hiç bir şey izlemiyorum çok etkileniyorum
Bugün ilk defa girdim 143 155 arası gitti geldi. Bebiş hareket ettikçe daha da yükseliyor. Doktor normal dediNst giren kızlar bebeğinizin kalp atışları nasıl çıkıyor ?
Kaça kadar yükseldi maksimum canım ?Bugün ilk defa girdim 143 155 arası gitti geldi. Bebiş hareket ettikçe daha da yükseliyor. Doktor normal dedi
Canım genel olarak 145 155 arasıydı bir ara rahatsız oldu sanırım cihazdan çok fazla hareket etti bizde şaşırdık ozaman baktık bir kere 170 oldu tam o hareket anında. Sonra doktora sorduk çok normal dedi. O sinyalleri hissetikleri için tepki veriyorlarmış ve hareket anında öyle çıkıyormuşKaça kadar yükseldi maksimum canım ?
Ya benim esim gecen bana serum takilirken dayanamadi cikti. Sozde doguma girecek nasil olacak bilmiyorum. Girmese mi acaba diyorum bayilir fln rol calmasin diye düşünüyorumAyy öyle gerçekten ama bizde dirençliyiz ya bazen düşünüyorum benim katlandıklarımın çeyreğine kocam katlanamazdı. Evlilikte böyle zaten bizde erkek gibi olsak evlenmemizle boşanmamız bir olurdu
Ayy girmesin o zaman neden istiyorsunYa benim esim gecen bana serum takilirken dayanamadi cikti. Sozde doguma girecek nasil olacak bilmiyorum. Girmese mi acaba diyorum bayilir fln rol calmasin diye düşünüyorum
Bencede nst den bebeler cok rahatsiz oluyorCanım genel olarak 145 155 arasıydı bir ara rahatsız oldu sanırım cihazdan çok fazla hareket etti bizde şaşırdık ozaman baktık bir kere 170 oldu tam o hareket anında. Sonra doktora sorduk çok normal dedi. O sinyalleri hissetikleri için tepki veriyorlarmış ve hareket anında öyle çıkıyormuş
Evet ilk defa nstye girdim bugun. Eşimle çok şaşırdık hiç olmadığı kadar hareketlendiBencede nst den bebeler cok rahatsiz oluyor
O sesi duydukça cocuk kipir kipir oynuyor
Kesinlikle katılıyorumAyy öyle gerçekten ama bizde dirençliyiz ya bazen düşünüyorum benim katlandıklarımın çeyreğine kocam katlanamazdı. Evlilikte böyle zaten bizde erkek gibi olsak evlenmemizle boşanmamız bir olurdu
Giricem mi dedi gerçektenYa benim esim gecen bana serum takilirken dayanamadi cikti. Sozde doguma girecek nasil olacak bilmiyorum. Girmese mi acaba diyorum bayilir fln rol calmasin diye düşünüyorum
Düşünüyorum da eşim girmiş adam kulağını kapatır sadeceGiricem mi dedi gerçekten
Benimki net düşer bayılır hayatta duramaz. Asla cesaret edemem onun girmesine
Kulağını bile kapatamaz. Düşer millet onla uğraşırDüşünüyorum da eşim girmiş adam kulağını kapatır sadece
Doğru vllhaKulağını bile kapatamaz. Düşer millet onla uğraşır
37 ye 3 gün kaldıKulağını bile kapatamaz. Düşer millet onla uğraşır
Darısı başıma o günler gelse biraz rahatlardım ya ne güzel37 ye 3 gün kaldı
Günaydın cnm kactasinDarısı başıma o günler gelse biraz rahatlardım ya ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?