2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Amannnn Herşey kadına zor be. Sadece insanlar içinde değil doğanın hepsi dişinin dirayeti acısı sancısı üzerine kurulu. Şimdiden kızıma üzülüyorum oğlum adına mutluyum
Ayy öyle gerçekten ama bizde dirençliyiz ya bazen düşünüyorum benim katlandıklarımın çeyreğine kocam katlanamazdı. Evlilikte böyle zaten bizde erkek gibi olsak evlenmemizle boşanmamız bir olurdu

Kaça kadar yükseldi maksimum canım ?
Canım genel olarak 145 155 arasıydı bir ara rahatsız oldu sanırım cihazdan çok fazla hareket etti bizde şaşırdık ozaman baktık bir kere 170 oldu tam o hareket anında. Sonra doktora sorduk çok normal dedi. O sinyalleri hissetikleri için tepki veriyorlarmış ve hareket anında öyle çıkıyormuş

Ayy öyle gerçekten ama bizde dirençliyiz ya bazen düşünüyorum benim katlandıklarımın çeyreğine kocam katlanamazdı. Evlilikte böyle zaten bizde erkek gibi olsak evlenmemizle boşanmamız bir olurdu
Ya benim esim gecen bana serum takilirken dayanamadi cikti. Sozde doguma girecek nasil olacak bilmiyorum. Girmese mi acaba diyorum bayilir fln rol calmasin diye düşünüyorum

Ya benim esim gecen bana serum takilirken dayanamadi cikti. Sozde doguma girecek nasil olacak bilmiyorum. Girmese mi acaba diyorum bayilir fln rol calmasin diye düşünüyorum
Ayy girmesin o zaman neden istiyorsun
Son ana kadar yanimda kalsin ama
Dogum aninda hic istemem ben
Zaten dayanamazda
Sanci cekerken bile dizlerini dövüyorduu
Olsun hosuma gitmisti
Ne cektigimi anlasın

Bencede nst den bebeler cok rahatsiz oluyor
O sesi duydukça cocuk kipir kipir oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…