- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.401
Canım ben 32+1 deyimGünaydın cnm kactasin
Çok az kalmış canm sağlıkla alalım inşallah kucagimzaCanım ben 32+1 deyim
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsinPazartesi gunu 36 haftalik olucsz bugun randevu deniyicez aksama anca demi 2 hafta sonraya veriyor randevu o zamanda gun vericek kesin cunku 38 haftalik olucax o zaman hadi hayirlisi olsun İNŞALLAH cümleten hepimizin RABBİM yardımcımız olsun
Benim de ilk başladığım zamanlarda bayağı bi morarmıştı, şişlik kalmıştı ve canımı çok acıtıyordu. Sağlık ocağında hemşireye sordum. İlaç dağılmamıştır dedi. pamuğa kolonya dök, buzluğa kaldır donsun, sonra o pamukla ovala o kısmı demişti. Ben o makyaj pamuklarına 80° kolonya ile yapmıştım. 2-3 tane yap. Korkacak bişey yok, havasını almamış olabilirsin, kasa denk getirmiş olabilirsin.Kızlar selam, beş gün oksapar yaptırdım. Üç sağ kol, 2 sol kol. Sağ kolumda morarma oldu ama bugğn baktım ki aşırı aşırı morarmış kocaman. Ve sadeve sağ kol. Beş günden sonra da 2 gün aspirin aldım. Benzer şeyler yaşayanlar var mıkorktum baya
Insallah canım benimHadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Ben bunun askılı siyahını kullandım gerçek etki yaratıyor. Doğum sonrası da kullanmayı düşünüyorumYamuna Latex Korse Ten Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kızlar korse olarak bunu düşünüyorum sizce nasl
Çok teşekkür ederim cnmmBen bunun askılı siyahını kullandım gerçek etki yaratıyor. Doğum sonrası da kullanmayı düşünüyorum
Ama benim bedenim xl rahat gelirken ben m aldım çünkü inceldikçe bedeni büyüyor gibi
Başta çok sıkı sonra alışıyorsun
En azından bi beden küçük tavsiye ederim.
Yine de sen bilirsin aldıktan sonra sövme bana
Aşırı dar geliyor bana çünkü anca 3-4 güne alışıyorum günde 6-8 saat takmaya çalışıyordum
Muhtemelen doğum sonrası bana olmaz
Bir süre geçmesi lazım
Sıcaklarda nasl olcak çok merak ediyorumBen bunun askılı siyahını kullandım gerçek etki yaratıyor. Doğum sonrası da kullanmayı düşünüyorum
Ama benim bedenim xl rahat gelirken ben m aldım çünkü inceldikçe bedeni büyüyor gibi
Başta çok sıkı sonra alışıyorsun
En azından bi beden küçük tavsiye ederim.
Yine de sen bilirsin aldıktan sonra sövme bana
Aşırı dar geliyor bana çünkü anca 3-4 güne alışıyorum günde 6-8 saat takmaya çalışıyordum
Muhtemelen doğum sonrası bana olmaz
Bir süre geçmesi lazım
Valla ben bedenimin ağırlığından aşırı rahatsızım bebek hariç.Sıcaklarda nasl olcak çok merak ediyorum
İnşallah yaparız csnm yani ilk 15 gün yapamam biliyorum ama sonrasında inşallahValla ben bedenimin ağırlığından aşırı rahatsızım bebek hariç.
O yüzden bebek için sağlıklı beslenecek kadar yicem onun dışında net diyet. Yeter gına geldi
Buara süt yapan şeyler çok bakıyorumValla ben bedenimin ağırlığından aşırı rahatsızım bebek hariç.
O yüzden bebek için sağlıklı beslenecek kadar yicem onun dışında net diyet. Yeter gına geldi
Ben de ve aylarca sütü ne arttırıyor dedilerse yedim içtim kilo da aldım. En son emziren diyeti yaptım. O şekilde verdim. Çocuğum da gayet daha zeki. Bol vitamin kalsiyum aldımBuara süt yapan şeyler çok bakıyorumilk digumumda millet dediğine cok inandim sütün olmaz bebeğin ac gibi şeylere maruz kaldim çokk
Aaa at lütfen cnm bakym bndeBen de ve aylarca sütü ne arttırıyor dedilerse yedim içtim kilo da aldım. En son emziren diyeti yaptım. O şekilde verdim. Çocuğum da gayet daha zeki. Bol vitamin kalsiyum aldım
O diyeti bulursam atarım
Cnm normalde ben de istemem ama genel anestezi olucam. Ilk kizimda baska bir sebepten oturu dogum anında travma oldu mu diye sormuslardi mesela ben uyudugum icin gormemistim. Esime dedim ben göremesemde sen gor en azindan. Ama muhtemelen o da yan sedyede yatarAyy girmesin o zaman neden istiyorsun
Son ana kadar yanimda kalsin ama
Dogum aninda hic istemem ben
Zaten dayanamazda
Sanci cekerken bile dizlerini dövüyorduu
Olsun hosuma gitmisti
Ne cektigimi anlasın
Ya cnm bnm onceki dogumumda dogum anini kimse görmedi ve bambaska bir sebepten dogum anında herhangi bir travma oldu mu diye sordu gecen doktor biz tabi cvpsiz kaldik gormedik bildigimiz olmadi dedik. Esime dedim bunda gir en azindan sen gor dedim de gorebilir mi emin degilimGiricem mi dedi gerçekten
Benimki net düşer bayılır hayatta duramaz. Asla cesaret edemem onun girmesine
Cnm bence simdi alma ben kış ayında bile 10 dk kullanip çıkarıp attim. O sicaklarda pek mumkun degil gibiYamuna Latex Korse Ten Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Korseyi normal ya da sezaryen doğum yapan herkes kullanıyor mu ? Ben sezaryen olursam göbek kalmasndan kokrtugum için kullanmak istiyorum ama internette yine çelişkili yorumlar var kimisi doktorum kullanma hiç dedi diyor anlamadım. Ama alacak olsam askılı alırdım sanki daha rahat gibiYamuna Latex Korse Ten Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benimki takabilirsin demisti sezeryan sonrasıKorseyi normal ya da sezaryen doğum yapan herkes kullanıyor mu ? Ben sezaryen olursam göbek kalmasndan kokrtugum için kullanmak istiyorum ama internette yine çelişkili yorumlar var kimisi doktorum kullanma hiç dedi diyor anlamadım. Ama alacak olsam askılı alırdım sanki daha rahat gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?