2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
canım bu sıcakta bu korseyi takmak imkansız. Bende 2 yıl önce almıştım normal halimle kışın bile takamadım çok sıkı. Sezeryan için daha konforlu olan korseleri tavsiye ederim

Bende iki gün önce doktoruma sordum bu durumu. Tüp bebekte hep sezeryanı öneriyorlarmış hocam bu durum ne kadar doğru diye. Bana tabiki şartlar uygunsa normal doğum olur ama tüp bebek anneleri riske girmek istemez normal doğumu beklerken bir sürü olumsuz şeyler meydana gelebilir kaka yutması kordon dolanması vs hamilelik hastalık değildir ama risklidir. Özel bebek olduğu için anne korkar ve sezeryan ister demişti. Bakalım bende normal istiyorum inşallah şartlar el verirse tabi bebeğim için hangisi hayırlıysa onu yaşarım inşallah

Benimki de girmek istiyor. Tabikide giricem dedi adama travma olmaz insallah
Bir videoya denk geldim kadın şey diyordu ben doğurdum iyileştim ama kocam hala iyileşemedi
Maşallah kocalarınıza da sizlerede kızlar

Aslında çektiklerimizi görmeleri çok mantıklı da abartma seviyeleri arşta olduğu için bunu da abartabilirler gibi geliyo rekorların. Sezaryen bi nebze ama normal doğuma girsin istemezdim

Yüzüne yüzüne bagirmak o bebeğin ilk ani vs kaldıramaz bencede kaldiranda helal olsun

Ben de doğum girmesini istemeyenlerdenim. Hepsi bir değil tabi ama benim eşim elini karnıma koyarken bile korkarak koyuyor doğumda düşünemiyorum. Adama travma yaşatmaya gerek yok. Doğum öncesi kasılma sırasında yanımda olsun yeter

Sanki finale yaklaşıyoruz gibi hissediyorum

TurnaBulut kuzun nasıl oldu iyi mi Herşey?
Çok şükür bebeğim entübe den çıkmış aşırı hareketli bugün dokundum izin verdiler kuzuma ama ben kötüyüm şekerim kanım düşüyor devamlı çıkarmadılar beni bir türlü akşam belli olacak sanırım ne olacağı yat derlerse yatıcam mecbur yürüyemiyorum kötüyüm devamlı uyku halindeyim

Valla bir mevlüt yaptım 5 gündür hastahanede sürünüyom kimin gözü varmış bu kadar ya Allah ıslah etsin

Oh çok şükür ay cok sevindim ya inşallah sende hemncik toparlarsin canm ya

Ohh çok şükür canım. Bebeğin iyi oldukça sen de toparlanırsın Allahın izniyle mümkün mertebe dinlenmeye çalış sonuçta sen de hem fiziksel hem psikolojik bir eşikten geçtin. Kendine çok yüklenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…