2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay canım benim bebiş için çok sevindim şükürler olsun sende en kısa sürede toparlanacaksin inşallah

Bebeğin için çok sevindim canım sen de zor günler geçirdin tabi inşallah en kısa sürede toparlanırsın canım

Neden koldan yapiyosun göbekten yag dokusuna yaparsan havasini alırsan hic sorun yasamazsin.
Koldan 45 derecelik açıyla yapmak lazım. Gene de kasa denk geliyor. Morariyo maalesef.

Kızlar benim canım aşırı kıymetlidir her seferinde acile gdip yaptordom hemşire yaptı yani… bu öneriyi yapıcam canım çok sağol, drum bırak aspirine devam et dedi baklım

Canım çok sevindim dahada iyi olacak inşallah mental olarakta vücutsal olarakta hırpalandın çok normal. İkinizde toparlanacaksınız bi kaç güne

Demiştim ya temizlik yaparken ayağımın köşesini duşa kabinde sıyırdım biraz fazla kanadı çağırdım peçete versin banyonun içine kan akıta akıta yüremeyeyim diye baygınlık geçirecekti tansiyonu düştü. Asla başkasının acısına helede sevdiği biriyse kaldıramaz kaldı ki doğum
Kesinlikle eşlerin yapısına göre değişebilecek bi durum

B BirNBirE yaptim suyim geldi diye bugün normal pet sise suyu döktüm bağırdım yemek yerkn suyum gldi diye öle bkledim acele et diye bagrdim kndi kışlık elbiselerinin olduğu valizi alip bnimde üstüme bataniye ati hadi hadi diyi öle yapinca sinirlendm şaka olduğunu söyledim ya acil durumda araba çağır once sakin ol bni oturt kışlık valizi nasl indirdi o dollaptan anlamdm

Valizi alip kapinin önüne koydum koridorda artk güvenemem

Ay ölcemmmmm
Adamın eli ayağına dolanmış napsın valiz valizdir diyip kapmış

canım bu sıcakta bu korseyi takmak imkansız. Bende 2 yıl önce almıştım normal halimle kışın bile takamadım çok sıkı. Sezeryan için daha konforlu olan korseleri tavsiye ederim
Belki doktor ya da hemşireler de bi marka model söyler yönlendirir. Bakalım

Ay ölcemmmmm
Adamın eli ayağına dolanmış napsın valiz valizdir diyip kapmış
Ay bizimki ayni set rengi ama bebeğin ki odasinda onunki odamızda dolabin üstünde normalde almak zor merdiven yada sandalye bu çıkıp sandığa almış oradan çok gerildim inanki yani o üzerime niye bataniye ati hadi hadi dedi bilmiyorum ilkindede doğum sancim derkn koşturma yapmıştı ama alıştı dedim ilk degil çok büyük hayal kırıklığı bnim icin

Biz onlara erkek diyoruz canımcım emin ol bir çoğu böyle olacaktır. 1 kadın 1 erkek bir bölümünde bunu işlemişti çok gülmüştüm bence aynı olay yani büyütme guzummm

Geçenlerde kontrolde kocam doktora evde doğurmaz dimi diye sordu doktorla birbirimize baktım keşke o kadar kolay olsa pırt diye çıkıverse diye gülüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…