- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.441
Ay canım benim bebiş için çok sevindim şükürler olsunÇok şükür bebeğim entübe den çıkmış aşırı hareketli bugün dokundum izin verdiler kuzuma ama ben kötüyüm şekerim kanım düşüyor devamlı çıkarmadılar beni bir türlü akşam belli olacak sanırım ne olacağı yat derlerse yatıcam mecbur yürüyemiyorum kötüyüm devamlı uyku halindeyim
Ben happymom kullanıyorum orada gösteriyor.Ayyy bnim uygulama son gunu söylemiyor yanasl bkcm ona
Benimki de girmek istiyor . Azıcık kanlı film sahnesine bile gözünü kapatan adam bakalım napacazBenimki de girmek istiyor. Tabikide giricem dediadama travma olmaz insallah
Yamuna Latex Korse Ten Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kızlar korse olarak bunu düşünüyorum sizce nasok
Yamuna Latex Korse Ten Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kızlar korse olarak bunu düşünüyorum sizce nasl
Bebeğin için çok sevindim canımÇok şükür bebeğim entübe den çıkmış aşırı hareketli bugün dokundum izin verdiler kuzuma ama ben kötüyüm şekerim kanım düşüyor devamlı çıkarmadılar beni bir türlü akşam belli olacak sanırım ne olacağı yat derlerse yatıcam mecbur yürüyemiyorum kötüyüm devamlı uyku halindeyim
Gidem son daka indiremBen happymom kullanıyorum orada gösteriyor.
Veraaaa aboo 25 gün diyoBen happymom kullanıyorum orada gösteriyor.
Neden koldan yapiyosun göbekten yag dokusuna yaparsan havasini alırsan hic sorun yasamazsin.
Koldan 45 derecelik açıyla yapmak lazım. Gene de kasa denk geliyor. Morariyo maalesef.
Kızlar benim canım aşırı kıymetlidir her seferinde acile gdip yaptordomBenim de ilk başladığım zamanlarda bayağı bi morarmıştı, şişlik kalmıştı ve canımı çok acıtıyordu. Sağlık ocağında hemşireye sordum. İlaç dağılmamıştır dedi. pamuğa kolonya dök, buzluğa kaldır donsun, sonra o pamukla ovala o kısmı demişti. Ben o makyaj pamuklarına 80° kolonya ile yapmıştım. 2-3 tane yap. Korkacak bişey yok, havasını almamış olabilirsin, kasa denk getirmiş olabilirsin.
Fiyatı yüksek ama bu sefer kesin kulanmak istiyorum ya diğer sefer cok pişman oldum.Sezeryan hakinda hiç Bir bilgim yok vllhaCok pahalı degilmi bide sezeryandan hemen sonra kullanılabiliyor mu yoksa 2 3 ay gecmesimi lazim kullanmak icin
Canım çok sevindim dahada iyi olacak inşallahÇok şükür bebeğim entübe den çıkmış aşırı hareketli bugün dokundum izin verdiler kuzuma ama ben kötüyüm şekerim kanım düşüyor devamlı çıkarmadılar beni bir türlü akşam belli olacak sanırım ne olacağı yat derlerse yatıcam mecbur yürüyemiyorum kötüyüm devamlı uyku halindeyim
Demiştim ya temizlik yaparken ayağımın köşesini duşa kabinde sıyırdım biraz fazla kanadı çağırdım peçete versin banyonun içine kan akıta akıta yüremeyeyim diye baygınlık geçirecekti tansiyonu düştü. Asla başkasının acısına helede sevdiği biriyse kaldıramaz kaldı ki doğumBen de doğum girmesini istemeyenlerdenim. Hepsi bir değil tabi ama benim eşim elini karnıma koyarken bile korkarak koyuyor doğumda düşünemiyorum. Adama travma yaşatmaya gerek yok. Doğum öncesi kasılma sırasında yanımda olsun yeter
Sizin normal dogum ozamanFiyatı yüksek ama bu sefer kesin kulanmak istiyorum ya diğer sefer cok pişman oldum.Sezeryan hakinda hiç Bir bilgim yok vllha
Evdt inşallah bir sknti çıkmasaSizin normal dogum ozaman
Valizi alip kapinin önüne koydum koridorda artk güvenememB BirNBirE yaptim suyim geldi diye bugünnormal pet sise suyu döktüm bağırdım yemek yerkn suyum gldi diye öle bkledim acele et diye bagrdim kndi kışlık elbiselerinin olduğu valizi alip bnimde üstüme bataniye ati hadi hadi diyi öle yapinca sinirlendm şaka olduğunu söyledim ya acil durumda araba çağır once sakin ol bni oturt kışlık valizi nasl indirdi o dollaptan anlamdm
Ay ölcemmmmmB BirNBirE yaptim suyim geldi diye bugünnormal pet sise suyu döktüm bağırdım yemek yerkn suyum gldi diye öle bkledim acele et diye bagrdim kndi kışlık elbiselerinin olduğu valizi alip bnimde üstüme bataniye ati hadi hadi diyi öle yapinca sinirlendm şaka olduğunu söyledim ya acil durumda araba çağır once sakin ol bni oturt kışlık valizi nasl indirdi o dollaptan anlamdm
Belki doktor ya da hemşireler de bi marka model söyler yönlendirir. Bakalımcanım bu sıcakta bu korseyi takmak imkansız. Bende 2 yıl önce almıştım normal halimle kışın bile takamadım çok sıkı. Sezeryan için daha konforlu olan korseleri tavsiye ederim
Ay bizimki ayni set rengi ama bebeğin ki odasinda onunki odamızda dolabin üstünde normalde almak zor merdiven yada sandalye bu çıkıp sandığa almış oradan çok gerildim inanki yani o üzerime niye bataniye ati hadi hadi dedi bilmiyorum ilkindede doğum sancim derkn koşturma yapmıştı ama alıştı dedim ilk degil çok büyük hayal kırıklığı bnim icinAy ölcemmmmm
Adamın eli ayağına dolanmış napsın valiz valizdir diyip kapmış
Biz onlara erkek diyoruz canımcım emin ol bir çoğu böyle olacaktır. 1 kadın 1 erkek bir bölümünde bunu işlemişti çok gülmüştüm bence aynı olay yani büyütme guzummmAy bizimki ayni set rengi ama bebeğin ki odasinda onunki odamızda dolabin üstünde normalde almak zor merdiven yada sandalye bu çıkıp sandığa almış oradan çok gerildim inanki yani o üzerime niye bataniye ati hadi hadi dedi bilmiyorum ilkindede doğum sancim derkn koşturma yapmıştı ama alıştı dedim ilk degil çok büyük hayal kırıklığı bnim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?