- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.461
Ben elimi yakmistm koluma kadar şükür evdeydi bu görüp elim ayağım boşaldı diye söyleniyor du suya kndi kndime tutup sağlık ocağına gitmiştim onlarda hastaneye eşimde sağlık ocağınnda tansiyon ölçtürmsti şimdi söyleyince bn o gün cok hastaydım diyi ne alakası varBiz onlara erkek diyoruz canımcım emin ol bir çoğu böyle olacaktır. 1 kadın 1 erkek bir bölümünde bunu işlemişti çok gülmüştüm bence aynı olay yani büyütme guzummm
Geçenlerde kontrolde kocam doktora evde doğurmaz dimi diye sordu doktorla birbirimize baktım keşke o kadar kolay olsa pırt diye çıkıverse diye gülüştük
Ay cik güzel haberler ya vllha cok sevindm canmBen akşam çıkıyorum artık eve yolluyorlar ballarım inşallah evladımı da alacağım günler yakın artık iyiyim çok şükür gitsem duşa girsem yatsam miss gibi rahatlasam biraz
Evde doğurmaz mi hahahaBiz onlara erkek diyoruz canımcım emin ol bir çoğu böyle olacaktır. 1 kadın 1 erkek bir bölümünde bunu işlemişti çok gülmüştüm bence aynı olay yani büyütme guzummm
Geçenlerde kontrolde kocam doktora evde doğurmaz dimi diye sordu doktorla birbirimize baktım keşke o kadar kolay olsa pırt diye çıkıverse diye gülüştük
Ay inşallah bir oğluma kavuşayım kızımda iyi şuan onada kavuşucam inşallah yeter ki düzelsin toparlasın miniğimAy cik güzel haberler ya vllha cok sevindm canmevladinda hemncik alırsın inşallah
Ben de sizden sonra 32 gün benim deVeraaaa aboo 25 gün diyo
Ayy ne güzel dizildik az kaldi kizlar ama bn yerimde hiç durmuyurm yemek işi biti evde kalan işlere giriştim pazartesi hastanede salı oğlum kursta yil sinu gezisi vsr mecburen ordada olcm yani bir hafta atlatym glirse gelsin paşasıBen de sizden sonra 32 gün benim de
Valla senin işin de zor canım ya koşturuyosun Allah yardımcın olsun haydi sağ salim doğuralım inşallahAyy ne güzel dizildik az kaldi kizlar ama bn yerimde hiç durmuyurm yemek işi biti evde kalan işlere giriştim pazartesi hastanede salı oğlum kursta yil sinu gezisi vsr mecburen ordada olcm yani bir hafta atlatym glirse gelsin paşası
Hep diyorum bu da son artk cikmiycam ama heomi bişey ciksr ilk gebelik ne güzeldi doya doya uzanmıştım şimdi Allah vsr ama bu hafta inşallah Bayram sonrası rahatımValla senin işin de zor canım ya koşturuyosun Allah yardımcın olsun haydi sağ salim doğuralım inşallah
Valla ilkler daha iyi oluyo ya çocuk olunca zorHep diyorum bu da son artk cikmiycam ama heomi bişey ciksr ilk gebelik ne güzeldi doya doya uzanmıştım şimdi Allah vsr ama bu hafta inşallah Bayram sonrası rahatım
Çok vllha şimdi derse getiryom kursa 6 da biteck git yemek yap onu yap bunu yap 9 da enerjim bitiyor yarında eşim evde yardım edecekmiş bklm nasl olck yarin kolaylariz inşallahValla ilkler daha iyi oluyo ya çocuk olunca zor
İnşallah canımÇok vllha şimdi derse getiryom kursa 6 da biteck git yemek yap onu yap bunu yap 9 da enerjim bitiyor yarında eşim evde yardım edecekmiş bklm nasl olck yarin kolaylariz inşallah
Bir videoya denk geldim kadın şey diyordu ben doğurdum iyileştim ama kocam hala iyileşemedi
Maşallah kocalarınıza da sizlerede kızlar
Aslında çektiklerimizi görmeleri çok mantıklı da abartma seviyeleri arşta olduğu için bunu da abartabilirler gibi geliyo rekorların. Sezaryen bi nebze ama normal doğuma girsin istemezdim
Ahh canım gözünaydınn çok şükürÇok şükür bebeğim entübe den çıkmış aşırı hareketli bugün dokundum izin verdiler kuzuma ama ben kötüyüm şekerim kanım düşüyor devamlı çıkarmadılar beni bir türlü akşam belli olacak sanırım ne olacağı yat derlerse yatıcam mecbur yürüyemiyorum kötüyüm devamlı uyku halindeyim
Ay seninle beraber bizde rahatladık gerçektenBen akşam çıkıyorum artık eve yolluyorlar ballarım inşallah evladımı da alacağım günler yakın artık iyiyim çok şükür gitsem duşa girsem yatsam miss gibi rahatlasam biraz
Benim de cok olyo kursta tutu eve geldim araba ile geçti dedim market alış veriş cikyim yoksa esim on kez arar dedim gitim 5 daka mesafede yuruyemedim ve şuan cidi bir sanci girmiş belime karinms gecse aldıklarımi yerleştircm dimKızlar karın sertleşmesinden ayakta duramaz oldum tuvalete zor gidiyorum bir haftadır bu haldeyim
Benim yığılmaya başladı. Kısa süreli olduğu sürece doktor sıkıntı yok dedi. Ve hareketlerinin azaldığını söyledim günde 10-15 kere hissetmen yeterli büyüdüğü için normal dedi.Karniniz sertlesince hareketler de yavasliyor mu kizlar? Bebegin hareketleri azaldi ve cok hafiflesti sanki. Bir kac sert hareket hissettim diğerleri kayma gibi cok hafif.
Dürtünce falan pek ses vermiyor ya 33+1im ben erken degil mi daha bilemedimBenim yığılmaya başladı. Kısa süreli olduğu sürece doktor sıkıntı yok dedi. Ve hareketlerinin azaldığını söyledim günde 10-15 kere hissetmen yeterli büyüdüğü için normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?