2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben elimi yakmistm koluma kadar şükür evdeydi bu görüp elim ayağım boşaldı diye söyleniyor du suya kndi kndime tutup sağlık ocağına gitmiştim onlarda hastaneye eşimde sağlık ocağınnda tansiyon ölçtürmsti şimdi söyleyince bn o gün cok hastaydım diyi ne alakası var gerçekten csnm erkek ya

Evde doğurmaz mi hahaha öle bir sey olsa Allah korusun bizimkiler düşer bayirlir

Valla senin işin de zor canım ya koşturuyosun Allah yardımcın olsun haydi sağ salim doğuralım inşallah

Valla senin işin de zor canım ya koşturuyosun Allah yardımcın olsun haydi sağ salim doğuralım inşallah
Hep diyorum bu da son artk cikmiycam ama heomi bişey ciksr ilk gebelik ne güzeldi doya doya uzanmıştım şimdi Allah vsr ama bu hafta inşallah Bayram sonrası rahatım

Bak bu biz olucaz kesin

Ahh canım gözünaydınn çok şükür
Bebişin çok güçlü çıktı maşallah anneciği de perişan oldu günlerdir toparlarsin bir iki güne sende canim insallah

Ben akşam çıkıyorum artık eve yolluyorlar ballarım inşallah evladımı da alacağım günler yakın artık iyiyim çok şükür gitsem duşa girsem yatsam miss gibi rahatlasam biraz
Ay seninle beraber bizde rahatladık gerçekten
Çok sevindim kuzum git dinlen evinde duşunu al evladına sarıl hastaneden de güzel haberler alırsın yakında

Kızlar karın sertleşmesinden ayakta duramaz oldum tuvalete zor gidiyorum bir haftadır bu haldeyim
Benim de cok olyo kursta tutu eve geldim araba ile geçti dedim market alış veriş cikyim yoksa esim on kez arar dedim gitim 5 daka mesafede yuruyemedim ve şuan cidi bir sanci girmiş belime karinms gecse aldıklarımi yerleştircm dim

Karniniz sertlesince hareketler de yavasliyor mu kizlar? Bebegin hareketleri azaldi ve cok hafiflesti sanki. Bir kac sert hareket hissettim diğerleri kayma gibi cok hafif.

Karniniz sertlesince hareketler de yavasliyor mu kizlar? Bebegin hareketleri azaldi ve cok hafiflesti sanki. Bir kac sert hareket hissettim diğerleri kayma gibi cok hafif.
Benim yığılmaya başladı. Kısa süreli olduğu sürece doktor sıkıntı yok dedi. Ve hareketlerinin azaldığını söyledim günde 10-15 kere hissetmen yeterli büyüdüğü için normal dedi.

Benim yığılmaya başladı. Kısa süreli olduğu sürece doktor sıkıntı yok dedi. Ve hareketlerinin azaldığını söyledim günde 10-15 kere hissetmen yeterli büyüdüğü için normal dedi.
Dürtünce falan pek ses vermiyor ya 33+1im ben erken degil mi daha bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…