- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.481
Yanlız olmadık yerlerde tutunca kasılma ne kadar zor ya o kadar şoför içinde tutu ya biri dedi ya acile götürüm ablam teşekkür etim içimden dedim bir tuvalete gitsem yetrBenim yığılmaya başladı. Kısa süreli olduğu sürece doktor sıkıntı yok dedi. Ve hareketlerinin azaldığını söyledim günde 10-15 kere hissetmen yeterli büyüdüğü için normal dedi.
Yok yok erken değil benimde öyle normal dedi. Ama şunuda belirteyim her bebek aynı değil tabiki ters be durum hissedersen bekleme gel dedi, eğer için rahat değilse bir git istersenDürtünce falan pek ses vermiyor ya 33+1im ben erken degil mi daha bilemedim
Evet nerde geleceği belli olmuyorYanlız olmadık yerlerde tutunca kasılma ne kadar zor ya o kadar şoför içinde tutu ya biri dedi ya acile götürüm ablam teşekkür etim içimden dedim bir tuvalete gitsem yetr
Kuzum benimki de çok hareketli. Doktor artık say 10 olsun günde demişti hatta azalma olur da demisti ama benimki bir saat içinde rahat 10 kere hareket ediyordur. Çarşamba günü kontrolüm var bir soracağım bende. En son doğum pozisyonundaydi tekrar değiştirmesinden endişe ediyorum açıkçası.Benim yığılmaya başladı. Kısa süreli olduğu sürece doktor sıkıntı yok dedi. Ve hareketlerinin azaldığını söyledim günde 10-15 kere hissetmen yeterli büyüdüğü için normal dedi.
Canım senin nasıl oluyor sertleşme komple tüm karın demi? Tatlı bişeyler ye sol tarafına yatKarniniz sertlesince hareketler de yavasliyor mu kizlar? Bebegin hareketleri azaldi ve cok hafiflesti sanki. Bir kac sert hareket hissettim diğerleri kayma gibi cok hafif.
28. Haftada mi ne uyuyordu randevude benimki dürtelim mi hocam dedim doktora artık dürtmeye tepki çok vermez kafasına göre hareket eder demişti merak etmeDürtünce falan pek ses vermiyor ya 33+1im ben erken degil mi daha bilemedim
Hadi hayirlisi olsun İNŞALLAH kac haftaliksinizEvdt inşallah bir sknti çıkmasa
Yok benim bariz azaldı arasını açıyor baya dana belki günde 30-40 kere hareket ediyordur ama eski performansı yokKuzum benimki de çok hareketli. Doktor artık say 10 olsun günde demişti hatta azalma olur da demisti ama benimki bir saat içinde rahat 10 kere hareket ediyordur. Çarşamba günü kontrolüm var bir soracağım bende. En son doğum pozisyonundaydi tekrar değiştirmesinden endişe ediyorum açıkçası.
Hareket ediyor ama bugun 33. Hafta bitti. Degisim günlerinde de ciddi bir hareket azligi oluyor her hafta. Büyüme atağı geçiriyormus sanırım haftada 1-2 gün.28. Haftada mi ne uyuyordu randevude benimki dürtelim mi hocam dedim doktora artık dürtmeye tepki çok vermez kafasına göre hareket eder demişti merak etme
Hala hıçkırık modu aynıYok benim bariz azaldı arasını açıyor baya dana belki günde 30-40 kere hareket ediyordur ama eski performansı yok
Mesela şuan o kadar itiyor ki anlatamam
Çok çok zor değişmesi canım ama imkansız değil. Baskısı mı değişti canım ?
Bir iki kere tüm karnim sertlesti. Ama genelde bi tarafa dogru toplanıyor. Bugun cok fazla oldu. Agrim da vardi. Acaba bu sanci mi diye düşündüm. Dinlenerek cozmeye çalıştım.Canım senin nasıl oluyor sertleşme komple tüm karın demi? Tatlı bişeyler ye sol tarafına yat
36 cnmHadi hayirlisi olsun İNŞALLAH kac haftaliksiniz
Alanları sıkışık takla atmaları zor bir ihtimal bence dönmemiştir kuzumHala hıçkırık modu aynıaynı yere aynı şekilde vuruyor günde 2-3 e düştü ama hickirigi ona güveniyorum bende herhalde değişmemiştir diye. Ve evet tekme değil de daha çok ittirme gibi karnı yamuk yumuk yapıyor.
Canım inşallah yavruna sağlıkla kavuştuğunun haberini alırızCanım annelerim benim suyumun çok azalması sebebi ile hastaneye yatırıldık, dua ederseniz çok sevinirimbebeğime sağlıcakla kavuşayım inşallah
Teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıcakla kavuşalımCanım inşallah yavruna sağlıkla kavuştuğunun haberini alırız
Bizi de güncelle müsait olunca
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım iyi haberlerini bekliyoruzCanım annelerim benim suyumun çok azalması sebebi ile hastaneye yatırıldık, dua ederseniz çok sevinirimbebeğime sağlıcakla kavuşayım inşallah
Geciktirecekler mi bekleticez dedi mi kuzum yoksa planladılar mı doğumu ?Teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıcakla kavuşalımyazarım hayırlısıyla
Amin canım çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım iyi haberlerini bekliyoruz
Benimde hareketler azaldı. İtiyor beni o zor oluyor ya.Yok benim bariz azaldı arasını açıyor baya dana belki günde 30-40 kere hareket ediyordur ama eski performansı yok
Mesela şuan o kadar itiyor ki anlatamam
Çok çok zor değişmesi canım ama imkansız değil. Baskısı mı değişti canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?