2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim yığılmaya başladı. Kısa süreli olduğu sürece doktor sıkıntı yok dedi. Ve hareketlerinin azaldığını söyledim günde 10-15 kere hissetmen yeterli büyüdüğü için normal dedi.
Yanlız olmadık yerlerde tutunca kasılma ne kadar zor ya o kadar şoför içinde tutu ya biri dedi ya acile götürüm ablam teşekkür etim içimden dedim bir tuvalete gitsem yetr

Benim yığılmaya başladı. Kısa süreli olduğu sürece doktor sıkıntı yok dedi. Ve hareketlerinin azaldığını söyledim günde 10-15 kere hissetmen yeterli büyüdüğü için normal dedi.
Kuzum benimki de çok hareketli. Doktor artık say 10 olsun günde demişti hatta azalma olur da demisti ama benimki bir saat içinde rahat 10 kere hareket ediyordur. Çarşamba günü kontrolüm var bir soracağım bende. En son doğum pozisyonundaydi tekrar değiştirmesinden endişe ediyorum açıkçası.

Karniniz sertlesince hareketler de yavasliyor mu kizlar? Bebegin hareketleri azaldi ve cok hafiflesti sanki. Bir kac sert hareket hissettim diğerleri kayma gibi cok hafif.
Canım senin nasıl oluyor sertleşme komple tüm karın demi? Tatlı bişeyler ye sol tarafına yat

Yok benim bariz azaldı arasını açıyor baya dana belki günde 30-40 kere hareket ediyordur ama eski performansı yok
Mesela şuan o kadar itiyor ki anlatamam

Çok çok zor değişmesi canım ama imkansız değil. Baskısı mı değişti canım ?

28. Haftada mi ne uyuyordu randevude benimki dürtelim mi hocam dedim doktora artık dürtmeye tepki çok vermez kafasına göre hareket eder demişti merak etme
Hareket ediyor ama bugun 33. Hafta bitti. Degisim günlerinde de ciddi bir hareket azligi oluyor her hafta. Büyüme atağı geçiriyormus sanırım haftada 1-2 gün.

Hala hıçkırık modu aynı aynı yere aynı şekilde vuruyor günde 2-3 e düştü ama hickirigi ona güveniyorum bende herhalde değişmemiştir diye. Ve evet tekme değil de daha çok ittirme gibi karnı yamuk yumuk yapıyor.

Alanları sıkışık takla atmaları zor bir ihtimal bence dönmemiştir kuzum

Benimde hareketler azaldı. İtiyor beni o zor oluyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…