2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Geciktirecekler mi bekleticez dedi mi kuzum yoksa planladılar mı doğumu ?
Canım hep idrar yollarında tıkanıklık vardı biliyorduk ama su azalması aniden geliştiği için kurul toplanacak anne karnı mı daha iyi olur , yoksa alınıp hemen idrar yollarına müdahale edilmesi mi daha iyi olur değerlendireceklermiş. Sanırım 1-2 hafta bekletmeyi düşünüyorlar

Hareket ediyor ama bugun 33. Hafta bitti. Degisim günlerinde de ciddi bir hareket azligi oluyor her hafta. Büyüme atağı geçiriyormus sanırım haftada 1-2 gün.
Ben de böyle düşünüyorum açıkcası. Her tamamladığı haftada yeni bi şeyler oluyor, benim de 32. haftam bitecek mesela karın ağrısı tarzı ağrım başladı, karın mı gaz sancısı mı ayırt edemiyorum .

İnşallah hakkınızda en sağlıklı karar verilir canım güzel güzel kavuşursun bebişine ne kadar kalırsa kar gözüyle bakıyolar tabi. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle duamdasınız

Ben akşam çıkıyorum artık eve yolluyorlar ballarım inşallah evladımı da alacağım günler yakın artık iyiyim çok şükür gitsem duşa girsem yatsam miss gibi rahatlasam biraz
Hem sana hem bebeğine geçmiş olsun. Çok sevindim. Bebeğin de en kısa zamanda çıkacak. Çok şükür hepimiz mutlu olduk vallahi.

Ay seninle beraber bizde rahatladık gerçekten
Çok sevindim kuzum git dinlen evinde duşunu al evladına sarıl hastaneden de güzel haberler alırsın yakında
İnşallah ki evladım bugün entübe den çıkmış söyledim mi bilmiyorum artık bir tıkda olsa rahat nefes alıyor ilaçlar işe yaramış anne sütü alıyor çok şükür dahada iyi olacak inşallah inanıyorum rüyamda gördüm dün inşallah çıkar pazartesi beni çağırıyorlarmış emzirmek için nisayı diye gördüm inşallah çıkar öyle olur

Sende toparlan biran onceki bebisine dinc sekilde kavusun. Bebisin de entubeden cikmis cok sevindim. Hersey guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…