- 11 Kasım 2023
- 705
- 1.393
- 33
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.501
Canım hep idrar yollarında tıkanıklık vardı biliyorduk ama su azalması aniden geliştiği için kurul toplanacak anne karnı mı daha iyi olur , yoksa alınıp hemen idrar yollarına müdahale edilmesi mi daha iyi olur değerlendireceklermiş. Sanırım 1-2 hafta bekletmeyi düşünüyorlarGeciktirecekler mi bekleticez dedi mi kuzum yoksa planladılar mı doğumu ?
Ben de böyle düşünüyorum açıkcası. Her tamamladığı haftada yeni bi şeyler oluyor, benim de 32. haftam bitecek mesela karın ağrısı tarzı ağrım başladı, karın mı gaz sancısı mı ayırt edemiyorum .Hareket ediyor ama bugun 33. Hafta bitti. Degisim günlerinde de ciddi bir hareket azligi oluyor her hafta. Büyüme atağı geçiriyormus sanırım haftada 1-2 gün.
Allah yardımcınız olsun inşallah her şey çok güzel olurCanım annelerim benim suyumun çok azalması sebebi ile hastaneye yatırıldık, dua ederseniz çok sevinirimbebeğime sağlıcakla kavuşayım inşallah
İnşallah hakkınızda en sağlıklı karar verilir canım güzel güzel kavuşursun bebişineCanım hep idrar yollarında tıkanıklık vardı biliyorduk ama su azalması aniden geliştiği için kurul toplanacak anne karnı mı daha iyi olur , yoksa alınıp hemen idrar yollarına müdahale edilmesi mi daha iyi olur değerlendireceklermiş. Sanırım 1-2 hafta bekletmeyi düşünüyorlar
Geçen gün kitledi beni yürüyemedim çıkacak sandım alttan. Az kaldıBenimde hareketler azaldı. İtiyor beni o zor oluyor ya.
Sağlıcakla kavuşun inşallahCanım annelerim benim suyumun çok azalması sebebi ile hastaneye yatırıldık, dua ederseniz çok sevinirimbebeğime sağlıcakla kavuşayım inşallah
Hem sana hem bebeğine geçmiş olsun. Çok sevindim. Bebeğin de en kısa zamanda çıkacak. Çok şükür hepimiz mutlu olduk vallahi.Ben akşam çıkıyorum artık eve yolluyorlar ballarım inşallah evladımı da alacağım günler yakın artık iyiyim çok şükür gitsem duşa girsem yatsam miss gibi rahatlasam biraz
Canm Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuş inşallah bebeğine inşallah inşallahCanım annelerim benim suyumun çok azalması sebebi ile hastaneye yatırıldık, dua ederseniz çok sevinirimbebeğime sağlıcakla kavuşayım inşallah
Sağlıkla al kucağına bebeğiniCanım annelerim benim suyumun çok azalması sebebi ile hastaneye yatırıldık, dua ederseniz çok sevinirimbebeğime sağlıcakla kavuşayım inşallah
Olyo demi yaGeçen gün kitledi beni yürüyemedim çıkacak sandım alttan. Az kaldı
Balım karın sertleşmesi sancı demek bir doktora görünmeni tavsiye ederimKızlar karın sertleşmesinden ayakta duramaz oldum tuvalete zor gidiyorum bir haftadır bu haldeyim
İnşallah ki evladım bugün entübe den çıkmış söyledim mi bilmiyorum artık bir tıkda olsa rahat nefes alıyor ilaçlar işe yaramış anne sütü alıyor çok şükür dahada iyi olacak inşallah inanıyorum rüyamda gördüm dün inşallah çıkar pazartesi beni çağırıyorlarmış emzirmek için nisayı diye gördüm inşallah çıkar öyle olurAy seninle beraber bizde rahatladık gerçekten
Çok sevindim kuzum git dinlen evinde duşunu al evladına sarıl hastaneden de güzel haberler alırsın yakında
Sende toparlan biran onceki bebisine dinc sekilde kavusun. Bebisin de entubeden cikmis cok sevindim. Hersey guzel olsunÇok şükür bebeğim entübe den çıkmış aşırı hareketli bugün dokundum izin verdiler kuzuma ama ben kötüyüm şekerim kanım düşüyor devamlı çıkarmadılar beni bir türlü akşam belli olacak sanırım ne olacağı yat derlerse yatıcam mecbur yürüyemiyorum kötüyüm devamlı uyku halindeyim
Bende o haldeyim artk çok arti sancımi dersin ama 30 dk sürüyor sinra geciyoBalım karın sertleşmesi sancı demek bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Gittim canım nst de falan şükür sancı çıkmadı rahim ağzım da ölçüldü sorun yoktu ama sertleşme yaşıyorum magnezyum verdi dr um bide dinlen dediBalım karın sertleşmesi sancı demek bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Nst ye girdin mi canım ?Bende o haldeyim artk çok arti sancımi dersin ama 30 dk sürüyor sinra geciyo
Benim en basından bari karnım sert taş gibi vallaBalım karın sertleşmesi sancı demek bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Ayaktayken mi oluyor canım otururken mi bide karnın komple mi sertleşiyor ? Dr un ne dediBenim en basından bari karnım sert taş gibi valla
Üç kez girdim şimdiye kadar ilk ikisi sancı cikti son girdim az çıkmış dediNst ye girdin mi canım ?
merhaba, hangi ilde hangi doktorla normal doğum yaptı acaba?Benim görümcemin tüp bebekti ama normal dogurdu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?