2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ayy benim de dün akşam öyleydi eşimle bakıyoruz da mezdeke yapıyor sanki içerde karnım dalga dalga oluyor

Gittim canım nst de falan şükür sancı çıkmadı rahim ağzım da ölçüldü sorun yoktu ama sertleşme yaşıyorum magnezyum verdi dr um bide dinlen dedi
Zaten ağrılı olunca sancı ağrısız olunca yalancı kasılma değil miydi ? Benim de sertleşiyor bu aralar sık sık

Kızlar çiş durumlarınız nasıl 36+1 deyim bugün tuvalete mekik dokudum resmen. Bebiş hareket ettikçe çişim geliyor bugün sabah olmaz herhalde

Allah yardımcınız olsun inşallah her şey çok güzel olur

İnşallah hakkınızda en sağlıklı karar verilir canım güzel güzel kavuşursun bebişine ne kadar kalırsa kar gözüyle bakıyolar tabi. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle duamdasınız

Sağlıcakla kavuşun inşallah dualarimiz hem senin hem minik için

Canm Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuş inşallah bebeğine inşallah inşallah

Sağlıkla al kucağına bebeğini
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım hayırlısıyla inşallah iyi olalım Allah razı olsun dualarınız için

TurnaBulut canım yeni okuyabildim Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla atlatmayı nasip eylesin

Çok güçlüler toparlayacak hemencik
İnşallah beraber çıkarsınız

Kızlar çiş durumlarınız nasıl 36+1 deyim bugün tuvalete mekik dokudum resmen. Bebiş hareket ettikçe çişim geliyor bugün sabah olmaz herhalde
İlginç bi şekilde çok sık tuvalete kalkmıyorum gece 1 kere sadece. Uykumu bölen karın acım kemik ağrım oluyo genelde

Canım annelerim benim suyumun çok azalması sebebi ile hastaneye yatırıldık, dua ederseniz çok sevinirim bebeğime sağlıcakla kavuşayım inşallah
Yaaaa gözuaşım pıt Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım arkadaşım dualarım hepimiz için

Canım geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Canımm çok teşekkür ederim şimdi suyumu ve bebeğin yaşamsal bulgularını takipteler ben iyiyim Allaha şükür , bebeğin de sağ böbreği ciddi etkilenmiş görünüyor , pazartesi konsey karar verecekmiş ne yapılacağına. Dua ederseniz çook sevinirim

Hep dualarımızdasın canım inşallah en doğru zamanda bebeğini sağ Salim kucağına alacaksın bebişler bizden daha güçlü bunu unutma

Hep dualarımızdasın canım inşallah en doğru zamanda bebeğini sağ Salim kucağına alacaksın bebişler bizden daha güçlü bunu unutma
Allah razı olsun canımm inşallah sağlıcakla kavuşalım hepimiz kuzulara Allah razı olsun hepinizden canım moral oldunuz bana , bebeklerimize Rabbim güç kuvvet versin

Kesinlikle her hafta yeni bir güncelleme ile geliyor karın ağrısı kasık ağrısı sertleşme yaşıyorum bende bu hafta öyle geçti

Dualarımız seninle canım sağlıkla kavuş bebeğine, sen iyisin bebişin de iyi olacak Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…