- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.521
Ayy benim de dün akşam öyleydi eşimle bakıyoruz da mezdeke yapıyor sanki içerde karnım dalga dalga oluyorHala hıçkırık modu aynıaynı yere aynı şekilde vuruyor günde 2-3 e düştü ama hickirigi ona güveniyorum bende herhalde değişmemiştir diye. Ve evet tekme değil de daha çok ittirme gibi karnı yamuk yumuk yapıyor.
Zaten ağrılı olunca sancı ağrısız olunca yalancı kasılma değil miydi ? Benim de sertleşiyor bu aralar sık sıkGittim canım nst de falan şükür sancı çıkmadı rahim ağzım da ölçüldü sorun yoktu ama sertleşme yaşıyorum magnezyum verdi dr um bide dinlen dedi
Ay dayanamaz kiYa benim esim gecen bana serum takilirken dayanamadi cikti. Sozde doguma girecek nasil olacak bilmiyorum. Girmese mi acaba diyorum bayilir fln rol calmasin diye düşünüyorum
Istanbulda bir devlet hastanesinde yapmisti dogumunumerhaba, hangi ilde hangi doktorla normal doğum yaptı acaba?
Allah yardımcınız olsun inşallah her şey çok güzel olur
İnşallah hakkınızda en sağlıklı karar verilir canım güzel güzel kavuşursun bebişinene kadar kalırsa kar gözüyle bakıyolar tabi. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle duamdasınız
Sağlıcakla kavuşun inşallahdualarimiz hem senin hem minik için
Canm Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuş inşallah bebeğine inşallah inşallah
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım hayırlısıyla inşallah iyi olalım Allah razı olsun dualarınız içinSağlıkla al kucağına bebeğini
Çok güçlüler toparlayacak hemencikİnşallah ki evladım bugün entübe den çıkmış söyledim mi bilmiyorum artık bir tıkda olsa rahat nefes alıyor ilaçlar işe yaramış anne sütü alıyor çok şükür dahada iyi olacak inşallah inanıyorum rüyamda gördüm dün inşallah çıkar pazartesi beni çağırıyorlarmış emzirmek için nisayı diye gördüm inşallah çıkar öyle olur
İlginç bi şekilde çok sık tuvalete kalkmıyorum gece 1 kere sadece. Uykumu bölen karın acım kemik ağrım oluyo geneldeKızlar çiş durumlarınız nasıl 36+1 deyim bugün tuvalete mekik dokudum resmen. Bebiş hareket ettikçe çişim geliyorbugün sabah olmaz herhalde
Yaaaa gözuaşım pıtCanım annelerim benim suyumun çok azalması sebebi ile hastaneye yatırıldık, dua ederseniz çok sevinirimbebeğime sağlıcakla kavuşayım inşallah
Canımın içii inşallah çok teşekkür ederim , Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip eylesinYaaaa gözuaşım pıtRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım arkadaşım dualarım hepimiz için
Şimdi nasılsın cnmİlginç bi şekilde çok sık tuvalete kalkmıyorum gece 1 kere sadece. Uykumu bölen karın acım kemik ağrım oluyo genelde
Geçecek bişey değil canım kabullendik hayatımıza devam ediyoruzŞimdi nasılsın cnm
Canım geçmiş olsun canım şimdi nasılsınCanımın içii inşallah çok teşekkür ederim , Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip eylesin
Canımm çok teşekkür ederim şimdi suyumu ve bebeğin yaşamsal bulgularını takipteler ben iyiyim Allaha şükür , bebeğin de sağ böbreği ciddi etkilenmiş görünüyor , pazartesi konsey karar verecekmiş ne yapılacağına. Dua ederseniz çook sevinirimCanım geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Hep dualarımızdasın canım inşallah en doğru zamanda bebeğini sağ Salim kucağına alacaksınCanımm çok teşekkür ederim şimdi suyumu ve bebeğin yaşamsal bulgularını takipteler ben iyiyim Allaha şükür , bebeğin de sağ böbreği ciddi etkilenmiş görünüyor , pazartesi konsey karar verecekmiş ne yapılacağına. Dua ederseniz çook sevinirim
Allah razı olsun canımm inşallah sağlıcakla kavuşalım hepimiz kuzularaHep dualarımızdasın canım inşallah en doğru zamanda bebeğini sağ Salim kucağına alacaksınbebişler bizden daha güçlü bunu unutma
Kesinlikle her hafta yeni bir güncelleme ile geliyor karın ağrısı kasık ağrısı sertleşme yaşıyorum bende bu hafta öyle geçtiBen de böyle düşünüyorum açıkcası. Her tamamladığı haftada yeni bi şeyler oluyor, benim de 32. haftam bitecek mesela karın ağrısı tarzı ağrım başladı, karın mı gaz sancısı mı ayırt edemiyorum .
Genel olarak karnımın heryeri sert. Bebek yukarıda benim en başından beri mideye yakın olduğu için sert. Doktor normal dedi. Nts yede girdim geçen hafta herşey yolunda şükürAyaktayken mi oluyor canım otururken mi bide karnın komple mi sertleşiyor ? Dr un ne dedi
Dualarımız seninle canım sağlıkla kavuş bebeğine, sen iyisin bebişin de iyi olacak Allahin izniyleCanımm çok teşekkür ederim şimdi suyumu ve bebeğin yaşamsal bulgularını takipteler ben iyiyim Allaha şükür , bebeğin de sağ böbreği ciddi etkilenmiş görünüyor , pazartesi konsey karar verecekmiş ne yapılacağına. Dua ederseniz çook sevinirim
Amin canım çok teşekkür ederim , inşallah sağlıkla gelir tüm kuzularımızDualarımız seninle canım sağlıkla kavuş bebeğine, sen iyisin bebişin de iyi olacak Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?