- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.541
Allahım yavruna ve sana sağlık versin canım moralini yüksek tut inşallah sağ Salim atlatacaksın bugünleri dualarımız sizinleAmin canım çok teşekkür ederim , inşallah sağlıkla gelir tüm kuzularımız
Kuzum bebiş sakinse bende öyleyim dün gece bir şey oldu valla sabaha karşı uyumuşum ya. Resmen mesaneye bastırıyordu dün acayip. Uykum var uyuyamıyorum falan 15 dakikada bir tuvaletteydimİlginç bi şekilde çok sık tuvalete kalkmıyorum gece 1 kere sadece. Uykumu bölen karın acım kemik ağrım oluyo genelde
Amin canımm Allah razı olsun desteklerinizle dualarınızla daha iyi hissediyorumAllahım yavruna ve sana sağlık versin canım moralini yüksek tut inşallah sağ Salim atlatacaksın bugünleri dualarımız sizinle
Eşimle ev temizliğine girdik iki dakada bir buna gerek yok buna gerek yok diyip duruyor bu temiz bu ne olcak ki en son kovdum çocukla evden kndim yapyom
Bende çamaşır serdirdim hemen bu evin çamaşırı hiç bitmiyor bıktım demeye başladı oysa ilk kez serdiEşimle ev temizliğine girdik iki dakada bir buna gerek yok buna gerek yok diyip duruyor bu temiz bu ne olcak ki en son kovdum çocukla evden kndim yapyom
İyi yapmissin valla. Benimki de yok perdeler yeni yıkanmış yine mi yıkanacakmış tribine girdiEşimle ev temizliğine girdik iki dakada bir buna gerek yok buna gerek yok diyip duruyor bu temiz bu ne olcak ki en son kovdum çocukla evden kndim yapyom
Aynen öyle ya duvar siliyorum duyoki bak temiz perde yikicaz yeni yıkandı ya diyo en son ramazan bayramıda yikamistm kovdum bndeİyi yapmissin valla. Benimki de yok perdeler yeni yıkanmış yine mi yıkanacakmış tribine girdi
Bende çamaşır serdirdim hemen bu evin çamaşırı hiç bitmiyor bıktım demeye başladı oysa ilk kez serdi
Benimki benden titiz iş yapar tam kadir ezildi ama bütün hafta sabah erken gidiyo geç saatte geliyo 1 gün izninde de kıyamıyorum iş yaptırayım geçen balkonu kuşlar pislemişti orayı mis gibi yaptırdımYa hepsimi ayni yokmu aranizda eşi Kadir ezildi olan
Bizde ramazan bayraminda yikadik en son iki ay olmuş daha diye söylendiAynen öyle ya duvar siliyorum duyoki bak temiz perde yikicaz yeni yıkandı ya diyo en son ramazan bayramıda yikamistm kovdum bnde
Benimkinin canı isterse aynı öyle ama canı istemiyorsa kalsin diyorum bendeYa hepsimi ayni yokmu aranizda eşi Kadir ezildi olan
Yeni haftalar kalbimize su serpsin ferahlıklarla gelsin inşallahKesinlikle her hafta yeni bir güncelleme ile geliyor karın ağrısı kasık ağrısı sertleşme yaşıyorum bende bu hafta öyle geçti
Kinayinca insanın başına geliyor du demi azıcık kinayim başıma başımaBenimki benden titiz iş yapar tam kadir ezildi ama bütün hafta sabah erken gidiyo geç saatte geliyo 1 gün izninde de kıyamıyorum iş yaptırayım geçen balkonu kuşlar pislemişti orayı mis gibi yaptırdım
Bnde ya vllha yüksek in çik zor dedim ayy şuan oglum odasinki yıkanıyor inşallah glirBizde ramazan bayraminda yikadik en son iki ay olmuş daha diye söylenditavan yüksek olmasa minnet etmezdim de tavan yüksek
Benimkinin canı isterse aynı öyle ama canı istemiyorsa kalsin diyorum bende
Magnezyumu azaltın bu dönemde sancıları hissettirmiyor artar anlamazsınız sancı süren genede azalmış bir tık aman dikkat et canımBende o haldeyim artk çok arti sancımi dersin ama 30 dk sürüyor sinra geciyo
Çok şükür iyi olmana sevindim canım aman dikkat etGittim canım nst de falan şükür sancı çıkmadı rahim ağzım da ölçüldü sorun yoktu ama sertleşme yaşıyorum magnezyum verdi dr um bide dinlen dedi
Bu sancısı olan ballarım karnınız düştü mü ben doğuma gittiğim gün bana karnım çok aşağıdaydıBenim en basından bari karnım sert taş gibi valla
Psikolojik olarak aşırı iyiyim kızımı gördüm kereta yüzünde gözünde ne varsa çekip çıkarmış burnunda solunum cihazını bile atmışTurnaBulut sen nasılsin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?