2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İlginç bi şekilde çok sık tuvalete kalkmıyorum gece 1 kere sadece. Uykumu bölen karın acım kemik ağrım oluyo genelde
Kuzum bebiş sakinse bende öyleyim dün gece bir şey oldu valla sabaha karşı uyumuşum ya. Resmen mesaneye bastırıyordu dün acayip. Uykum var uyuyamıyorum falan 15 dakikada bir tuvaletteydim kasılma için app varmis onu da indirdim valla bu arada

Eşimle ev temizliğine girdik iki dakada bir buna gerek yok buna gerek yok diyip duruyor bu temiz bu ne olcak ki en son kovdum çocukla evden kndim yapyom
Bende çamaşır serdirdim hemen bu evin çamaşırı hiç bitmiyor bıktım demeye başladı oysa ilk kez serdi

Benimki benden titiz iş yapar tam kadir ezildi ama bütün hafta sabah erken gidiyo geç saatte geliyo 1 gün izninde de kıyamıyorum iş yaptırayım geçen balkonu kuşlar pislemişti orayı mis gibi yaptırdım
Kinayinca insanın başına geliyor du demi azıcık kinayim başıma başıma
Bizde ramazan bayraminda yikadik en son iki ay olmuş daha diye söylendi tavan yüksek olmasa minnet etmezdim de tavan yüksek
Bnde ya vllha yüksek in çik zor dedim ayy şuan oglum odasinki yıkanıyor inşallah glir
Benimkinin canı isterse aynı öyle ama canı istemiyorsa kalsin diyorum bende

Ballarım canlarım şu 5 gündür yaşadığım tecrübeye dayanarak diyorum ben erteledim durdum yaklaşık 3 haftada fazla normal deyip durdum o gün okuttuğum mevlüt hürmetine mi bilmiyorum gelen insanların karının çok şişti inmiş karnın mı düştü demelerine mi bilmiyorum ama gittiğimde bebeğimi Allah korudu en ufak rahminizden su sızıntısı en ufak lekelenme sancı veya tansiyonunuz 13.8 olursa bu sınır olarak gördü doktor benim daha yüksekti 3 gün yattım o yüzden sezeryan sonrası beklemeyin birşey yok diyebilir korkutmuşlar seni neden bu kadar korktun diyip umursamaya bilir doktor ki bunu yapan çok benim o gün hastahaneye gitmem ve hiç yoktan Allahtan diyim olayların gelişmesi Allah korudu hem evladımı hem beni ertelemeyin beklemeyin son haftalar size bakmak zorundalar nst ye almak muayene etmek zorundalar sizi korkutmak için değil beni yaptığım hataya sizde düşmeyin diye yazıyorum bunları

Psikolojik olarak aşırı iyiyim kızımı gördüm kereta yüzünde gözünde ne varsa çekip çıkarmış burnunda solunum cihazını bile atmış kendi başıma nefes alırım ulen diye geziyor ağzındaki hortumuda atmaya çalışıyor du gördüm diliyle oynuyor sanırım öğürüp duruyordu elimi tuttu gözlerin deki bandajı açtık beni gördü elimi tuttu hemen uykuya daldı babasıyla beni görünce nasıl mutlu oldum bize ihtiyacı varmış meğersem insan bir anda uyudu yarın daha iyi görürüm umarım şimdi evimin neşesi oğluma sarılıp yatıyoruz yakında kızımız da geldi mi daha iyi olucaz bir görsen eşim benden daha stresli ağlayınca duygularını geri plana atıp beni sarıyor sarmalıyor sakinleşeyim diye ama oda çok bunaldı yardım etmese nasıl atlatırdım bilmiyorum Allaha çok şükür iyiyim iyiyiz inşallah daha güzel geçecek günlerimiz inşallah hepimizin böyle güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…