2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım 14.10 sınır diye biliyorum ben Tabiki sürekli olmamak şartıyla, senin uzun aylar süren bi tansiyon sorunun var mıydı sanıyorum preeklemsi gelişti ? Tansiyon ilacı vs kullandın mı hiç gebelikte

Oyyy yerim ben onu yaa çoook sevindim inşallah kavuşunca çok daha iyi olacaksınız

Kızlar dün akşam 10 Dan sonra böyle 45 dk da bir 1 dakika süren adet sancısı gibi bi ağrı oldu kasıklarımda sonra bugün o ağrı hiç yok olmadı ama bugün sabahtan beri 1 saatte bir falan kuyruk sokumundan belime doğru yükselen 30 saniyelik sızı mı desem ağrı mı desem birşeyler oluyor bu durum normal mi sizce?

O kadar sevindim ki enerjin bana da çok güzel yansıdı. Birkaç sene sonra bizim kız da şöyleydi böyleydi diye tebessümle hatırlayacaksınız kızın koşup oynarken

Canım 14.10 sınır diye biliyorum ben Tabiki sürekli olmamak şartıyla, senin uzun aylar süren bi tansiyon sorunun var mıydı sanıyorum preeklemsi gelişti ? Tansiyon ilacı vs kullandın mı hiç gebelikte
Benim ilk oğlum preklemsi nedeni ile doğdu normalden apartopar sezeryana girmiştim bu evladımda yoktu ameliyat sırasında doktor hatta sordu aspirin mi içtin dedi kanamam çoktu benim hayır dedim ama kızdı senin ilk bebeğin preklemsiymiş nasıl vermezler dedi olsada olmasada kullanman lazımdı dedi preklemsi öyküsü olan hastalarda 13.8 sınır olarak görülüyormuş

O kadar sevindim ki enerjin bana da çok güzel yansıdı. Birkaç sene sonra bizim kız da şöyleydi böyleydi diye tebessümle hatırlayacaksınız kızın koşup oynarken
Oyyy yerim ben onu yaa çoook sevindim inşallah kavuşunca çok daha iyi olacaksınız
İnşallah ballarım inşallah her kötü olayların sonu güzel bitsin inşallah ama yeterki dermanı olsun

Balım bir doktora görün belki sancıların başlamıştır son haftalar dayız

Ya hepsimi ayni yokmu aranizda eşi Kadir ezildi olan
Kim kaybetmiş de biz bulalım benimki bir yandan temizler, diğer taraftan dağıtır. Mesela her gün süpürge yapıyor alerjisi olduğu için, benim kedim de var o sebeple hassas. Ama terasta çiçekle, bitkiyle uğraşıp o elleri temizlemeden perdeleri filan çeker. yemek yapar ama arkasından 1 saat mutfak toplarsın filan. Ama hevesi kaçmasın diye bişey de diyemiyorum

Ay vllha hepimizde o dsrt ama gerçekten ev temizliği bitmiyor ya eşimle blki tek kavga sebebimiz sen çok abartyorsun diyo ama kirli mi kalalım o deterjan yumuşatıcı kokusu eve yayılınca bn çok mutlu oluyorum

Canımm Rabbim hepinizi daha iyi etsin inşallah , günleriniz hep öncekinden güzel olsun maşallah kuzuya

Arası çok açık düzene binmemiş canım ama kontrolün uzak bir tarihteyse doktora gitmende yarar var. Belden de kasıktan da doğum sancısı gelebilir ama gece oldu sabah olmadı yine başladı gibi bi durum olmuyor düzene binince. Yinede tedbir

Benimki de öyle acayip sabır edindim sogumasin ev isinden diye. Sürekli gözüm üstünde olmalı mutfak beziyle her an saçma sapan bir yer silebilir mesela her bezin ayrı bir görevi olduğunu 4 senedir öğretmeye çalışıyorum karate kuşağı gibi hepsine ayrı ayrı renklendirme yaptım

Evet bez konusu sıkıntı ya ben de takipteyim başka yere sürünce direk çöpe atıyorum bişey dökülünce sen dur ben silcem diyorum

Bu sancısı olan ballarım karnınız düştü mü ben doğuma gittiğim gün bana karnım çok aşağıdaydı
Benim çok düşmedi. Ama ilk kızımda düşmüştü ve doğurmuştum. Ama bunu da genellememek lazım. Bazısının hep aşağıda oluyor . Kasıga baskı yapıyor. Benim hep yukarda ve mideye baskı yaptı bu ikinci. ilk gebeliğimde karnım asagıdaydı degişir valla hepsi

Aslında haklısın her gebelik aynı değil değişiyor oğlumda hiç belirtim yoktu kızımda baskı hep vardı gene doğru anacım her gebelik farklıymış

Kızlar kaçırdım bulamıyorum bir kişiyi daha aramızdan yatış gelmiş kim Allah yardımcısı olsun sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…