- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.561
Yok cnm 36! girince birak demişti hemen bıraktımMagnezyumu azaltın bu dönemde sancıları hissettirmiyor artar anlamazsınız sancı süren genede azalmış bir tık aman dikkat et canım
Bnim cok düşmüş artk bacağım içinde Kim görse diyo karınn cok aşağıda ya bugün yarınBu sancısı olan ballarım karnınız düştü mü ben doğuma gittiğim gün bana karnım çok aşağıdaydı
Canım 14.10 sınır diye biliyorum ben Tabiki sürekli olmamak şartıyla, senin uzun aylar süren bi tansiyon sorunun var mıydı sanıyorum preeklemsi gelişti ? Tansiyon ilacı vs kullandın mı hiç gebelikteBallarım canlarım şu 5 gündür yaşadığım tecrübeye dayanarak diyorum ben erteledim durdum yaklaşık 3 haftada fazla normal deyip durdum o gün okuttuğum mevlüt hürmetine mi bilmiyorum gelen insanların karının çok şişti inmiş karnın mı düştü demelerine mi bilmiyorum ama gittiğimde bebeğimi Allah korudu en ufak rahminizden su sızıntısı en ufak lekelenme sancı veya tansiyonunuz 13.8 olursa bu sınır olarak gördü doktor benim daha yüksekti 3 gün yattım o yüzden sezeryan sonrası beklemeyin birşey yok diyebilir korkutmuşlar seni neden bu kadar korktun diyip umursamaya bilir doktor ki bunu yapan çok benim o gün hastahaneye gitmem ve hiç yoktan Allahtan diyim olayların gelişmesi Allah korudu hem evladımı hem beni ertelemeyin beklemeyin son haftalar size bakmak zorundalar nst ye almak muayene etmek zorundalar sizi korkutmak için değil beni yaptığım hataya sizde düşmeyin diye yazıyorum bunları
Oyyy yerim ben onu yaa çoook sevindim inşallah kavuşunca çok daha iyi olacaksınızPsikolojik olarak aşırı iyiyim kızımı gördüm kereta yüzünde gözünde ne varsa çekip çıkarmış burnunda solunum cihazını bile atmışkendi başıma nefes alırım ulen diye geziyor ağzındaki hortumuda atmaya çalışıyor du gördüm diliyle oynuyor sanırım öğürüp duruyordu elimi tuttu gözlerin deki bandajı açtık beni gördü elimi tuttu hemen uykuya daldı babasıyla beni görünce nasıl mutlu oldum bize ihtiyacı varmış meğersem insan bir anda uyudu yarın daha iyi görürüm umarım şimdi evimin neşesi oğluma sarılıp yatıyoruz yakında kızımız da geldi mi daha iyi olucaz bir görsen eşim benden daha stresli ağlayınca duygularını geri plana atıp beni sarıyor sarmalıyor sakinleşeyim diye ama oda çok bunaldı yardım etmese nasıl atlatırdım bilmiyorum Allaha çok şükür iyiyim iyiyiz inşallah daha güzel geçecek günlerimiz inşallah hepimizin böyle güzel geçer
O kadar sevindim ki enerjin bana da çok güzel yansıdı. Birkaç sene sonra bizim kız da şöyleydi böyleydi diye tebessümle hatırlayacaksınız kızın koşup oynarkenPsikolojik olarak aşırı iyiyim kızımı gördüm kereta yüzünde gözünde ne varsa çekip çıkarmış burnunda solunum cihazını bile atmışkendi başıma nefes alırım ulen diye geziyor ağzındaki hortumuda atmaya çalışıyor du gördüm diliyle oynuyor sanırım öğürüp duruyordu elimi tuttu gözlerin deki bandajı açtık beni gördü elimi tuttu hemen uykuya daldı babasıyla beni görünce nasıl mutlu oldum bize ihtiyacı varmış meğersem insan bir anda uyudu yarın daha iyi görürüm umarım şimdi evimin neşesi oğluma sarılıp yatıyoruz yakında kızımız da geldi mi daha iyi olucaz bir görsen eşim benden daha stresli ağlayınca duygularını geri plana atıp beni sarıyor sarmalıyor sakinleşeyim diye ama oda çok bunaldı yardım etmese nasıl atlatırdım bilmiyorum Allaha çok şükür iyiyim iyiyiz inşallah daha güzel geçecek günlerimiz inşallah hepimizin böyle güzel geçer
Benim ilk oğlum preklemsi nedeni ile doğdu normalden apartopar sezeryana girmiştim bu evladımda yoktu ameliyat sırasında doktor hatta sordu aspirin mi içtin dedi kanamam çoktu benim hayır dedim ama kızdı senin ilk bebeğin preklemsiymiş nasıl vermezler dedi olsada olmasada kullanman lazımdı dedi preklemsi öyküsü olan hastalarda 13.8 sınır olarak görülüyormuşCanım 14.10 sınır diye biliyorum ben Tabiki sürekli olmamak şartıyla, senin uzun aylar süren bi tansiyon sorunun var mıydı sanıyorum preeklemsi gelişti ? Tansiyon ilacı vs kullandın mı hiç gebelikte
O kadar sevindim ki enerjin bana da çok güzel yansıdı. Birkaç sene sonra bizim kız da şöyleydi böyleydi diye tebessümle hatırlayacaksınız kızın koşup oynarken
İnşallah ballarım inşallahOyyy yerim ben onu yaa çoook sevindim inşallah kavuşunca çok daha iyi olacaksınız
Balım bir doktora görün belki sancıların başlamıştır son haftalar dayızKızlar dün akşam 10 Dan sonra böyle 45 dk da bir 1 dakika süren adet sancısı gibi bi ağrı oldu kasıklarımda sonra bugün o ağrı hiç yok olmadı ama bugün sabahtan beri 1 saatte bir falan kuyruk sokumundan belime doğru yükselen 30 saniyelik sızı mı desem ağrı mı desem birşeyler oluyor bu durum normal mi sizce?
Kim kaybetmiş de biz bulalımYa hepsimi ayni yokmu aranizda eşi Kadir ezildi olan
Ay vllha hepimizde o dsrt ama gerçekten ev temizliği bitmiyor ya eşimle blki tek kavga sebebimiz sen çok abartyorsun diyo ama kirli mi kalalım o deterjan yumuşatıcı kokusu eve yayılınca bn çok mutlu oluyorumKim kaybetmiş de biz bulalımbenimki bir yandan temizler, diğer taraftan dağıtır. Mesela her gün süpürge yapıyor alerjisi olduğu için, benim kedim de var o sebeple hassas. Ama terasta çiçekle, bitkiyle uğraşıp o elleri temizlemeden perdeleri filan çeker. yemek yapar ama arkasından 1 saat mutfak toplarsın filan. Ama hevesi kaçmasın diye bişey de diyemiyorum
Canımm Rabbim hepinizi daha iyi etsin inşallah , günleriniz hep öncekinden güzel olsun maşallah kuzuyaPsikolojik olarak aşırı iyiyim kızımı gördüm kereta yüzünde gözünde ne varsa çekip çıkarmış burnunda solunum cihazını bile atmışkendi başıma nefes alırım ulen diye geziyor ağzındaki hortumuda atmaya çalışıyor du gördüm diliyle oynuyor sanırım öğürüp duruyordu elimi tuttu gözlerin deki bandajı açtık beni gördü elimi tuttu hemen uykuya daldı babasıyla beni görünce nasıl mutlu oldum bize ihtiyacı varmış meğersem insan bir anda uyudu yarın daha iyi görürüm umarım şimdi evimin neşesi oğluma sarılıp yatıyoruz yakında kızımız da geldi mi daha iyi olucaz bir görsen eşim benden daha stresli ağlayınca duygularını geri plana atıp beni sarıyor sarmalıyor sakinleşeyim diye ama oda çok bunaldı yardım etmese nasıl atlatırdım bilmiyorum Allaha çok şükür iyiyim iyiyiz inşallah daha güzel geçecek günlerimiz inşallah hepimizin böyle güzel geçer
Arası çok açık düzene binmemiş canım ama kontrolün uzak bir tarihteyse doktora gitmende yarar var. Belden de kasıktan da doğum sancısı gelebilir ama gece oldu sabah olmadı yine başladı gibi bi durum olmuyor düzene binince. Yinede tedbirKızlar dün akşam 10 Dan sonra böyle 45 dk da bir 1 dakika süren adet sancısı gibi bi ağrı oldu kasıklarımda sonra bugün o ağrı hiç yok olmadı ama bugün sabahtan beri 1 saatte bir falan kuyruk sokumundan belime doğru yükselen 30 saniyelik sızı mı desem ağrı mı desem birşeyler oluyor bu durum normal mi sizce?
Benimki de öyle acayip sabır edindim sogumasin ev isinden diye. Sürekli gözüm üstünde olmalı mutfak beziyle her an saçma sapan bir yer silebilir meselaKim kaybetmiş de biz bulalımbenimki bir yandan temizler, diğer taraftan dağıtır. Mesela her gün süpürge yapıyor alerjisi olduğu için, benim kedim de var o sebeple hassas. Ama terasta çiçekle, bitkiyle uğraşıp o elleri temizlemeden perdeleri filan çeker. yemek yapar ama arkasından 1 saat mutfak toplarsın filan. Ama hevesi kaçmasın diye bişey de diyemiyorum
Evet bez konusu sıkıntı ya ben de takipteyim başka yere sürünce direk çöpe atıyorum bişey dökülünce sen dur ben silcem diyorumBenimki de öyle acayip sabır edindim sogumasin ev isinden diye. Sürekli gözüm üstünde olmalı mutfak beziyle her an saçma sapan bir yer silebilir meselaher bezin ayrı bir görevi olduğunu 4 senedir öğretmeye çalışıyorum karate kuşağı gibi hepsine ayrı ayrı renklendirme yaptım
Benim çok düşmedi. Ama ilk kızımda düşmüştü ve doğurmuştum. Ama bunu da genellememek lazım. Bazısının hep aşağıda oluyor . Kasıga baskı yapıyor. Benim hep yukarda ve mideye baskı yaptı bu ikinci.Bu sancısı olan ballarım karnınız düştü mü ben doğuma gittiğim gün bana karnım çok aşağıdaydı
Allah razı olsun balım senin bebende sağlıkla sıhhatle gelsin dünyaya yaşadıklarımı Allah hiçbirinize yaşatmasınCanımm Rabbim hepinizi daha iyi etsin inşallah , günleriniz hep öncekinden güzel olsun maşallah kuzuya
Aslında haklısın her gebelik aynı değil değişiyor oğlumda hiç belirtim yoktu kızımda baskı hep vardıBenim çok düşmedi. Ama ilk kızımda düşmüştü ve doğurmuştum. Ama bunu da genellememek lazım. Bazısının hep aşağıda oluyor . Kasıga baskı yapıyor. Benim hep yukarda ve mideye baskı yaptı bu ikinci.ilk gebeliğimde karnım asagıdaydı degişir valla hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?