2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Selam kızlar nasılsınız iki haftadır bakamıyorum yine şimdi de finallerim var çok zorlanıyorum sıcaklar bastırdı. Hafta olarak benden önde olanlar vardı doğuran falan var mı haberler bebişler geldi mi ? Benim Bebiş yine yan dönmüş pozisyon bekliyoruz 35 haftalığız dün kontrole gittim ilk kez nst girdim herşey iyi duruyor bir hafta da öndeymiş 2500 gr geldi 2 hafta sonra gitcem dönmüş olsun dedi

Canımm iyiyim çok şükür , bebeğim de iyi Allaha şükür nst miz temiz , yarın kurul doğum haftasına karar verecek hayırlısıyla

Ben de iyiyim çok şükür canımm yarını bekliyoruz
Hayrlı haberler al inşallah bnde yarın hastanedeyim bklm ne dickler önde gidiyor diye riskli gebelik bölümünden çok moralimi bozdular bnde yarin stresi sardi bni

Kızlar merhaba, ben İzmirden 28 yaşında bir anneyim sizin grubunuza ilk kez yazıyorum. Biraz kendimden bahsedeyim 32+6 haftalık hamileyim şuanda, geçen yıl haziran grubundaydım Yani 22 haziranda 1 yaşına girecek bir oğlum var ve ben 4. Ayda hamile kalmışım beş yıllık evliyim hiç böyle bir şüphemiz bile olmamıştı, ilk oğlum için 9 ay denemiştik hatta.. ama işte normal doğumdan sonra sanırım çok kolay hamile kalınabiliyor en azından benim için böyle oldu. Benim kadar kısa süreyle hamile kalanlarınız var mı aranızda bilmiyorum, araları 13 ay olacak. Varsa deneyimlerinizi dinlemeyi çok isterim, yoksa da sizin bana sorularınız olursa cevaplarım

Merhabalar sağlıcakla alın kucağınıza inşallah

Hayrlı haberler al inşallah bnde yarın hastanedeyim bklm ne dickler önde gidiyor diye riskli gebelik bölümünden çok moralimi bozdular bnde yarin stresi sardi bni
Canımm inşallah , Allah razı olsun sen de hiç moralini bozma Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin
Hayirla saglikla gelsin bebisin insallah
Amin canımm hepimizin kuzusu sağlıkla gelsin inşallah

Ooyyy maşallah kuzuma çok sevindim canımmm en kısa zamanda 4ünüz bir yuvanizda olacaksınız inşallah

Güzel haberlerle gel canım hiç bozma moralini senin ishal kusma ne oldu bu arada geçti mi canım

Nasıl yani? Benim de geçmişimde var erken doğumum o yüzden. Ben coraspin kullanıyordum 32de bıraktım sen hiç kullanmadın mı?

Auzef mi

Canım, annem de bana hamile kaldığında 3 aylıkmış abim ve 15 aylık falan yürümüş. Eskiden de bebek arabası yok ikimizi kucağına alırmış

Benim de kızım doğduğunda oğlum 21 aylık olacak (7.5aylık doğdu)

Bizim de bir yıldan sonra aşılama ile oldu oğlum. Kızımız için de 1 yıl önceden deneyelim dedik. 2.ayda tuttu.

Ara ara vicdanım gözlerimden akıyor. Bi yandan da kardeş kardeş büyüyecekler, arkadaş gibi olacak diye seviniyorum.
Bende 29yaş 3yıllık evliyim. Bundan sonrakiler için pür dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…