- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.581
Gizemdi csnm pazartesi karsr verilecektiKızlar kaçırdım bulamıyorum bir kişiyi daha aramızdan yatış gelmiş kim Allah yardımcısı olsun sağlıkla doğsun inşallah
Senden de Allah razı olsun canımm , ikiniz de iyi olun inşallah tüm bunları hayırlısıyla kolaylıkla atlatacaksınızAllah razı olsun balım senin bebende sağlıkla sıhhatle gelsin dünyaya yaşadıklarımı Allah hiçbirinize yaşatmasın
Sen nasıl oldun canmSenden de Allah razı olsun canımm , ikiniz de iyi olun inşallah tüm bunları hayırlısıyla kolaylıkla atlatacaksınız
Sen nasılsın canım nasıl oldun hastahanede misin? Durumun nasıl?Senden de Allah razı olsun canımm , ikiniz de iyi olun inşallah tüm bunları hayırlısıyla kolaylıkla atlatacaksınız
Teşekkür ederim balımGizemdi csnm pazartesi karsr verilecekti
Canımm iyiyim çok şükür , bebeğim de iyi Allaha şükür nst miz temiz , yarın kurul doğum haftasına karar verecek hayırlısıylaSen nasıl oldun canm
Ben de iyiyim çok şükür canımm yarını bekliyoruzSen nasılsın canım nasıl oldun hastahanede misin? Durumun nasıl?
Teşekkür ederim balım
Hayrlı haberler al inşallah bnde yarın hastanedeyim bklm ne dickler önde gidiyor diye riskli gebelik bölümünden çok moralimi bozdular bnde yarin stresi sardi bniCanımm iyiyim çok şükür , bebeğim de iyi Allaha şükür nst miz temiz , yarın kurul doğum haftasına karar verecek hayırlısıyla
Ben de iyiyim çok şükür canımm yarını bekliyoruz
Hayirla saglikla gelsin bebisin insallahCanımm iyiyim çok şükür , bebeğim de iyi Allaha şükür nst miz temiz , yarın kurul doğum haftasına karar verecek hayırlısıyla
Ben de iyiyim çok şükür canımm yarını bekliyoruz
Merhabalar sağlıcakla alın kucağınıza inşallahKızlar merhaba, ben İzmirden 28 yaşında bir anneyim sizin grubunuza ilk kez yazıyorum. Biraz kendimden bahsedeyim 32+6 haftalık hamileyim şuanda, geçen yıl haziran grubundaydımYani 22 haziranda 1 yaşına girecek bir oğlum var ve ben 4. Ayda hamile kalmışım beş yıllık evliyim hiç böyle bir şüphemiz bile olmamıştı, ilk oğlum için 9 ay denemiştik hatta.. ama işte normal doğumdan sonra sanırım çok kolay hamile kalınabiliyor en azından benim için böyle oldu. Benim kadar kısa süreyle hamile kalanlarınız var mı aranızda bilmiyorum, araları 13 ay olacak. Varsa deneyimlerinizi dinlemeyi çok isterim, yoksa da sizin bana sorularınız olursa cevaplarım
Canımm inşallah , Allah razı olsun sen de hiç moralini bozma Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesinHayrlı haberler al inşallah bnde yarın hastanedeyim bklm ne dickler önde gidiyor diye riskli gebelik bölümünden çok moralimi bozdular bnde yarin stresi sardi bni
Amin canımm hepimizin kuzusu sağlıkla gelsin inşallahHayirla saglikla gelsin bebisin insallah
Ooyyy maşallah kuzuma çok sevindim canımmm en kısa zamanda 4ünüz bir yuvanizda olacaksınız inşallahPsikolojik olarak aşırı iyiyim kızımı gördüm kereta yüzünde gözünde ne varsa çekip çıkarmış burnunda solunum cihazını bile atmışkendi başıma nefes alırım ulen diye geziyor ağzındaki hortumuda atmaya çalışıyor du gördüm diliyle oynuyor sanırım öğürüp duruyordu elimi tuttu gözlerin deki bandajı açtık beni gördü elimi tuttu hemen uykuya daldı babasıyla beni görünce nasıl mutlu oldum bize ihtiyacı varmış meğersem insan bir anda uyudu yarın daha iyi görürüm umarım şimdi evimin neşesi oğluma sarılıp yatıyoruz yakında kızımız da geldi mi daha iyi olucaz bir görsen eşim benden daha stresli ağlayınca duygularını geri plana atıp beni sarıyor sarmalıyor sakinleşeyim diye ama oda çok bunaldı yardım etmese nasıl atlatırdım bilmiyorum Allaha çok şükür iyiyim iyiyiz inşallah daha güzel geçecek günlerimiz inşallah hepimizin böyle güzel geçer
Güzel haberlerle gel canım hiç bozma moraliniHayrlı haberler al inşallah bnde yarın hastanedeyim bklm ne dickler önde gidiyor diye riskli gebelik bölümünden çok moralimi bozdular bnde yarin stresi sardi bni
Çok teşekkür ederim siz deMerhabalar sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
Eşler kadiri eziyorYa hepsimi ayni yokmu aranizda eşi Kadir ezildi olan
Nasıl yani? Benim de geçmişimde var erken doğumum o yüzden. Ben coraspin kullanıyordum 32de bıraktım sen hiç kullanmadın mı?Benim ilk oğlum preklemsi nedeni ile doğdu normalden apartopar sezeryana girmiştim bu evladımda yoktu ameliyat sırasında doktor hatta sordu aspirin mi içtin dedi kanamam çoktu benim hayır dedim ama kızdı senin ilk bebeğin preklemsiymiş nasıl vermezler dedi olsada olmasada kullanman lazımdı dedi preklemsi öyküsü olan hastalarda 13.8 sınır olarak görülüyormuş
Auzef miSelam kızlar nasılsınız iki haftadır bakamıyorum yineşimdi de finallerim var çok zorlanıyorum sıcaklar bastırdı. Hafta olarak benden önde olanlar vardı doğuran falan var mı haberler bebişler geldi mi ? Benim Bebiş yine yan dönmüş pozisyon bekliyoruz 35 haftalığız dün kontrole gittim ilk kez nst girdim herşey iyi duruyor bir hafta da öndeymiş 2500 gr geldi 2 hafta sonra gitcem dönmüş olsun dedi
Canım, annem de bana hamile kaldığında 3 aylıkmış abim ve 15 aylık falan yürümüş. Eskiden de bebek arabası yok ikimizi kucağına alırmışKızlar merhaba, ben İzmirden 28 yaşında bir anneyim sizin grubunuza ilk kez yazıyorum. Biraz kendimden bahsedeyim 32+6 haftalık hamileyim şuanda, geçen yıl haziran grubundaydımYani 22 haziranda 1 yaşına girecek bir oğlum var ve ben 4. Ayda hamile kalmışım beş yıllık evliyim hiç böyle bir şüphemiz bile olmamıştı, ilk oğlum için 9 ay denemiştik hatta.. ama işte normal doğumdan sonra sanırım çok kolay hamile kalınabiliyor en azından benim için böyle oldu. Benim kadar kısa süreyle hamile kalanlarınız var mı aranızda bilmiyorum, araları 13 ay olacak. Varsa deneyimlerinizi dinlemeyi çok isterim, yoksa da sizin bana sorularınız olursa cevaplarım
Amin inşallah cnnm inşallahCanımm inşallah , Allah razı olsun sen de hiç moralini bozma Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin
Amin canımm hepimizin kuzusu sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?