2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar yatamıyorum kalkamıyorum uzanamıyorum ağrı sızıdan ya son aylar böyle mi geçecek yaşam kalitem düştü resmen
Çokmu zorlaniyorsun cnmn bn de ağrı vsr ama temizlik yapmayacak kadar degil saat 11 olyo gecr iste saat 4 de kadar gece yatamıyorm ama gündüz o kadar değil sen kaçıncı haftadasin cnm

Gercekten o kadar fenayım ki. 34. Hafta ağzımaaaaaa ağzıma vurdu. Bebek az hareket ediyor. Ama ettiğinde de kaburgamı sökecek gibi. Karnım ağrıyor. Hafif ishal gibiyim. Hafif ateşim var. Bacaklarim kollarim belim heryerim ağrıyor. 3 günde perte çıktım bu nasıl oldu ya.

Ateşine dikat et bn ishal için gitim enfeksiyon vsrdi şükür serum işe yaradı ishal salgını var çok olursa git bnce bna iyiki geldin dediler

Ben de 34 ten şikayetçiyim. Otururken bile canımı yakıyor hareketleri

Valla diyorum ev çok kirli abartma diyor. Gayet temizmiş. Yardımcı çağırıcam çarşamba günü
Cam kapı silsin yeter.
Vllha çağır inan yaptım ama pişman oldum çünkü şuan oturdum yerde otramiyorm iğne bstyo ayağım davul bacağım tutmuyo

Kızlar yatamıyorum kalkamıyorum uzanamıyorum ağrı sızıdan ya son aylar böyle mi geçecek yaşam kalitem düştü resmen
Valla son 3 ay benim için gebelik balayi diyeyim dilimi ısırarak çünkü ilk 3 ay çok çok kötüydü ve 4. Ayimdan sonra bobregimde sorun çıktı suan ne olsa okay diyip geciyorum o yuzden. 36+2deyim bence ilk zamanlara göre daha iyi bu zamanlar. Hatta bebiş dogmus da yanimdaymis kafasındayim.

Ahh kesinlikle dikkat ben de çok ağladım ( bugün dahil) çok üzüldüm gerçekten oğluma baktıkça ağlamayı durduramıyordum bir yandan karnındaki bebek için de vicdan azabı oluyor onun hiç suçu yok bizim dikkatsizliğimiz.. artık kabullendim tabiki ama birkaç zor yıl bizi bekliyor gibi. Umarım ikimiz de sağlıkla kavuşuruz

Vllha çağır inan yaptım ama pişman oldum çünkü şuan oturdum yerde otramiyorm iğne bstyo ayağım davul bacağım tutmuyo
Öyle yapcam. Bi komşumun evi tertemiz kendi yapabilecek durumda, durumu ahım şahım değil ama yine de çağırıyor. Valla imreniyorum bazen ben niye kendimi yıpratıyorum ki bu halimle. Böyle yaptıkça eşim her şeyi kendim yapabilirim moduna giriyor. Göreviymiş gibi davranıyor. Valla biraz eşlere acımamak lazım

Erkek bebek anneleri bebişlerin isimlerine karar verdiniz mi? Benim ilk oğlumun adı Karan. Şimdi Emirhan veya Hamza Aslan olacak ben Hamza Aslan’a daha yakınım eşim Emirhan istiyor. Sizce hangisi daha güzel? Sizinkilerin ne olacak

Öyle düşünme canım. Ben dün bi bebek ziyaretine gittim. Oğlum da sevdi kucağıma alınca hiç kıskanmadı. Hatta aklında kalmış ki gece uyurken bebi diyordu. İkiz gibi büyürler.

Hamza biraz eski bir isim benim fikrim emirhandan yana.

Öyle düşünme canım. Ben dün bi bebek ziyaretine gittim. Oğlum da sevdi kucağıma alınca hiç kıskanmadı. Hatta aklında kalmış ki gece uyurken bebi diyordu. İkiz gibi büyürler.
Herkes kıskanmayacağını en baştan paylaşmayı vs öğreneceklerini oyun oynayacaklarını söylüyor bir süre sonra. Ben elbette ki birkaç yıl tüm ilgimi ilk bebeğime vermek hazır hissettiğimde belki kardeş düşünmek isterdim ama gerçekten hayat planlandığı gibi olmuyor. İkisine de tüm sevgimi ve ilgimi vermek için elimden geleni yapacağım artık nasip böyleymiş

Kesinlikle katılıyorum cnm imkan varsa çağrılır

Eksik kalma korkusu vardır bende de oluyor. Çünkü daha bebekken bi bebek daha. Yaşamak lazım bence durumu anlayabilmek için. Yaşamakla öncesinde hissetmek farklıdır

Öncelikle hoşgeldin
Umarım huni takmadan bu süreci bitirirsin
En yakın arkadaşım 2016 Haziran 2017 haziranda doğum yaptı biri kız biri erkek iki evladı var. Şuan çok rahat zor bir süreçti yakından şahit oldum sağlıkla gelsin

İsim konusunda takıntılı biriyim ilk bebem 4 harfli bir isim ikinci de dört harfli olsun istedim. Hatta anlamları da eşit olsun diye direndim. Kızımın adına yakın olsun dedim. Hak geçmesin diye benim analık deliliği bu seviyede bile yüklendi dengeyi kurmaya isimden başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…