2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bizde gideriz kız ne olacak bir doguralim da
Düşündüm. Ama yurtdisi tecrubesi neresi olursa olsun bebekle ilk tatilde zorlu olabilir gibi geliyor. Galiba Türkiyede en sevdigim kent Antalya gidecegiz eylül sonu gibi aşılarımızı da yaptirinca. En azindan 2 ay aşılarını tamamlamak sağlıklı olur gibi geliyor. Hersey dahil 1 hafta tatil yaralarimizi saracak insallah.

Bende öyle düşünüyorum valla canım bebisi de gezmelere alistiracagim eşimin ailesi bize birakirsiniz gibi konuşuyor da ileri zamanlar için de asla ve asla yani. Bebise göre ayarlanır her şey

Lohusa da bana da o his gelmişti. Halbuki birkaç gün öncesinde eşim iş için başka şehre giderdi. Gece yalnız kalırdım hoşuma bile giderdi. Ama lohusalıkta öyle olmadı

Oyy anne yüreği işte ya

Kuzucum o zaman yanlis olcmustur. Sen 34 te dogum yaptin simdi 48 50 52ler tam vaktinde dogan bebeklerin boyu ancak oluyor. Nerde baksan 6 hafta erken dogdu kızın. Daha kucuk olmasi normal bence. Kac dogdu boyu bu arada?
Normale göre kilosu boyu ilerde doğdu dedi doktor ordan kurtarıyor nisa kendini dedi

Benim geliyordu her seylerimi bozdular. Bana mı öylesi denk geldi bilmiyorum ama bir sürü sey yenilemek zorunda kalmıstım.

Lohusa da bana da o his gelmişti. Halbuki birkaç gün öncesinde eşim iş için başka şehre giderdi. Gece yalnız kalırdım hoşuma bile giderdi. Ama lohusalıkta öyle olmadı
Korkuyorum dimen ya çok gerçekçi yaşıyorum rüyaları bile gece uyur uyanık halim tam anlayamadım hepsini anlatmak istemiyorum korkutmak istemiyorum sizi biri üstüme koştu çığlık çığlığa kalktım eşim bile korktu ya zaten yanlarına korkuyorum diye geldim birde rüya oldu valla darlandım yani

Bol dua et. Sure oku. Aç evde çalsın ben öyle yapıyordum çok şükür sıkıntılı geçmemişti sadece içim ürperiyordu

Cok sevindim kucagina almana artik gunler sana da daha kolay gececek insallah kokusunu ala ala.

Orası bakıyor csnn zatn o sezeryan dedi
Canim bende 2. Bir doktor gorusu alman taraftarıyım. Ama onemli olan saglikla kavusman gun alman bana daha mantikli gibi geldi bu arada randevusuz gitmektense. Gerci dogum baslarsa almamazlik olmaz heralde ama yinede bilemedim ben gun alirdim sanirim

36+5 cnm 3500 dedi sonuçları gösterdim sordum suni sancı hayir hayr bebek iri ise doğum aninda sıkıntılar oluşur sancıların geldiğinde yâda çok dahs önde giderse acil sezeryanla alnir Perşembe günü ne kadar ağrın sancin olursa acilden giriş yap mutaka Perşembe günü de gün verilckmis sezeryan icin bu şekilde dedi benim hemen boğazım düğümlendi icin başka birsy diyemdim Perşembe ona godicem sabah cuma günü yads cumartesi özele gidecem bklm onlar ne dick ek olarak verdim kanlarda yüksek çıktı dedi Perşembe biyo kimya hemogram istyorum dedi

Kızlar bir şey soracağım. Karnımda midemin olduğu yerde yumuşaklık var, bebişin oldugu yer yani daha asagilar daha sert. Hepimizin mi böyle acaba ? Yeni farkettim ben
Tam yarım saat önce fark ettim ben de aslında doluydu önceden şimdi elimle hafif hafif basıyorum yumuş yumuş , aşağılara mı kaydı bilmiyorum valla, bugün itiariyle 33. Haftaya girdm . Baya taş gibi de oluyo karnım arada ağrısız çok şükür ama yine de pimpiriklendim bu cuma gidiyorum kontrole

Yok yok çok şükür hic randevuya gerek yok bugünkü öle dedi her 5 günde bir sana randevu vercm dedi günü de zatn Perşembe günü blirlenir tahminimce bayram tatili sonrası denir öncesi olmaz inşallah yanıma kardeşimi çağırdım o glck o zaman inşallah

Benim annem de benzer şeyler anlatırdı canım bana hamileyken bi de babam çok erken çıkarmış evden iş yeri uzak evde tek kaldığı süre çok olurmuş. Detaya girmiyim de çok gerçekci ve uyandıktan sonra etkisi geçmeyen rüyaları o da görmüş. Lohusalık ve stres sanırım tetikliyor. Bol bol İnşirah suresi oku inşallah Allah sıkıntılarını yok etsin ferahlıklar versin kalbine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…