- 8 Ekim 2023
- 1.802
- 926
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.801
Düşündüm. Ama yurtdisi tecrubesi neresi olursa olsun bebekle ilk tatilde zorlu olabilir gibi geliyor. Galiba Türkiyede en sevdigim kent Antalya gidecegiz eylül sonu gibi aşılarımızı da yaptirinca. En azindan 2 ay aşılarını tamamlamak sağlıklı olur gibi geliyor. Hersey dahil 1 hafta tatil yaralarimizi saracak insallah.Bizde gideriz kız ne olacakbir doguralim da
Bende öyle düşünüyorum valla canım bebisi de gezmelere alistiracagimDüşündüm. Ama yurtdisi tecrubesi neresi olursa olsun bebekle ilk tatilde zorlu olabilir gibi geliyor. Galiba Türkiyede en sevdigim kent Antalya gidecegiz eylül sonu gibi aşılarımızı da yaptirinca. En azindan 2 ay aşılarını tamamlamak sağlıklı olur gibi geliyor. Hersey dahil 1 hafta tatil yaralarimizi saracak insallah.
Lohusa da bana da o his gelmişti. Halbuki birkaç gün öncesinde eşim iş için başka şehre giderdi. Gece yalnız kalırdım hoşuma bile giderdi. Ama lohusalıkta öyle olmadıKucağıma aldım bugün çok şükür çıktı solunumları herşeyi ciğerindeki leke düzelmiyor dendi ama antibiyotiği keseceklermiş 2 gün sonra ama çok sağlıklı gördüm yavrumu sarıldım bugün çok güzeldi miss gibi kokuyordu çok duygusalım yabir süre daha burada olacak dedi sonra 2. Düzeye alıcaz emzirmeye başlarsın dedi artık düzenli çağırırız 1. Düzeydede yanında olursun dedi ama gene ay sonuna kadar kalacak gibi duruyormuş bana dua eden herkse iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun sizede bol bol dua ediyorum birde size yaşadığım bir olayı anlatıcam bugün şu sıralar tuhaf derecede Allahtan yaşadığım şeyler bir şeyle beyan oluyor ve korkmaya başladım desem yalan değil hatta bugün rüyamda çığlık atarak uyandım eşim bile korktu töbe Ya Rabbim neyse kızımı kucağıma aldıktan sonra ayetel kürsi okuyayım dedi dua niyetiyle okunur bazen dilim tutuldu bir anda içimden isteksiz bir şekilde Ya Şafi Ya Allah Ya Rahman mı öyle birşey dedim kızım rahatladı bir sürede okumaya devam ettim bunu herşey Allahtan ama tuhaf hissettim bir şey daha yaşadım saat tam 10da eşim pat yanıma geldi kalk nisaya gidiyoruz dedi bir uyandım ama hala gerçek sanıyorum bir girdim oturma odasına eşim uyuyor nisanın yanına gidince öğrendim göbeğindeki katateri solunum cihazını çekip çıkarmış hemde saat 10da Herşey Allahtan diyiyorum ama genede yanlız kalmaktan korkar oldum ne yalan diyim eşimin işi çıktı anne gelsene dedim çağırdım yanlız kalmaya korkar oldum vallahi
Oyy anne yüreği işte yaKucağıma aldım bugün çok şükür çıktı solunumları herşeyi ciğerindeki leke düzelmiyor dendi ama antibiyotiği keseceklermiş 2 gün sonra ama çok sağlıklı gördüm yavrumu sarıldım bugün çok güzeldi miss gibi kokuyordu çok duygusalım yabir süre daha burada olacak dedi sonra 2. Düzeye alıcaz emzirmeye başlarsın dedi artık düzenli çağırırız 1. Düzeydede yanında olursun dedi ama gene ay sonuna kadar kalacak gibi duruyormuş bana dua eden herkse iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun sizede bol bol dua ediyorum birde size yaşadığım bir olayı anlatıcam bugün şu sıralar tuhaf derecede Allahtan yaşadığım şeyler bir şeyle beyan oluyor ve korkmaya başladım desem yalan değil hatta bugün rüyamda çığlık atarak uyandım eşim bile korktu töbe Ya Rabbim neyse kızımı kucağıma aldıktan sonra ayetel kürsi okuyayım dedi dua niyetiyle okunur bazen dilim tutuldu bir anda içimden isteksiz bir şekilde Ya Şafi Ya Allah Ya Rahman mı öyle birşey dedim kızım rahatladı bir sürede okumaya devam ettim bunu herşey Allahtan ama tuhaf hissettim bir şey daha yaşadım saat tam 10da eşim pat yanıma geldi kalk nisaya gidiyoruz dedi bir uyandım ama hala gerçek sanıyorum bir girdim oturma odasına eşim uyuyor nisanın yanına gidince öğrendim göbeğindeki katateri solunum cihazını çekip çıkarmış hemde saat 10da Herşey Allahtan diyiyorum ama genede yanlız kalmaktan korkar oldum ne yalan diyim eşimin işi çıktı anne gelsene dedim çağırdım yanlız kalmaya korkar oldum vallahi
Normale göre kilosu boyu ilerde doğdu dedi doktor ordan kurtarıyor nisa kendini dediKuzucum o zaman yanlis olcmustur. Sen 34 te dogum yaptin simdi 48 50 52ler tam vaktinde dogan bebeklerin boyu ancak oluyor. Nerde baksan 6 hafta erken dogdu kızın. Daha kucuk olmasi normal bence. Kac dogdu boyu bu arada?
Benim geliyordu her seylerimi bozdular. Bana mı öylesi denk geldi bilmiyorum ama bir sürü sey yenilemek zorunda kalmıstım.Isten gucten sıkıldığım bir gun canima tak etti ve her gun gelecek bir yardimci ayarladim bir gün.. 2 sene boyunca elimi ne suya ne sabuna soktum..her sey cok guzel gibiydi. Sonra ev bana ait degilmis gibi hissetmeye başladım. Ablaya yol verdikten sonra haftada 1 gun temizlikci alırım diyordum. 1yili gecti toplamda 3 kere falan almışımdır. Eve simdi girecek yabanci kimseye tahammulum yok
Vallahi ilk defa duyuyorum yani ne bileyim seni korkutmalaeı çok saçmaSezeryan degilde doğum sonrası şeker bebeğe zarari olur dediler çok korktum ona
Vllha dediler cnm Perşembe günü de gl dediler bugün verdiğin kanlar bazıları cok yüksek çıkmış hemogram biyo kimya vercen dediVallahi ilk defa duyuyorum yani ne bileyim seni korkutmalaeı çok saçma
Korkuyorum dimen ya çok gerçekçi yaşıyorum rüyaları bile gece uyur uyanık halim tam anlayamadım hepsini anlatmak istemiyorum korkutmak istemiyorum sizi biri üstüme koştu çığlık çığlığa kalktım eşim bile korktu ya zaten yanlarına korkuyorum diye geldim birde rüya oldu valla darlandım yaniLohusa da bana da o his gelmişti. Halbuki birkaç gün öncesinde eşim iş için başka şehre giderdi. Gece yalnız kalırdım hoşuma bile giderdi. Ama lohusalıkta öyle olmadı
Benimde öyleydi kanlarım o bile doğuma almak için neden leri oldu balım ama bence korkma bebeğin sağlıklı sıkma canınıVllha dediler cnm Perşembe günü de gl dediler bugün verdiğin kanlar bazıları cok yüksek çıkmış hemogram biyo kimya vercen dedi
Bol dua et. Sure oku. Aç evde çalsın ben öyle yapıyordum çok şükür sıkıntılı geçmemişti sadece içim ürperiyorduKorkuyorum dimen ya çok gerçekçi yaşıyorum rüyaları bile gece uyur uyanık halim tam anlayamadım hepsini anlatmak istemiyorum korkutmak istemiyorum sizi biri üstüme koştu çığlık çığlığa kalktım eşim bile korktu ya zaten yanlarına korkuyorum diye geldim birde rüya oldu valla darlandım yani
İnşallah cnm sen naslsin durumun nasl kuzum yalnızken bol bol okuBenimde öyleydi kanlarım o bile doğuma almak için neden leri oldu balım ama bence korkma bebeğin sağlıklı sıkma canını
Evet cnm gobegin alti sert dolu gobegin ustu yumus yumusKızlar bir şey soracağım. Karnımda midemin olduğu yerde yumuşaklık var, bebişin oldugu yer yani daha asagilar daha sert. Hepimizin mi böyle acaba ? Yeni farkettim ben
Kaşta her sene duzenli gittgmiz villanin sahibi mesaj atmis. Eski musterilerimize yuzde 20 indirimli diye. Eylulde musait tarihleri de atmis bir deaklim celinmedi degil ama nasil olur hic bilmiyorum
Cok sevindim kucagina almana artik gunler sana da daha kolay gececek insallah kokusunu ala ala.Kucağıma aldım bugün çok şükür çıktı solunumları herşeyi ciğerindeki leke düzelmiyor dendi ama antibiyotiği keseceklermiş 2 gün sonra ama çok sağlıklı gördüm yavrumu sarıldım bugün çok güzeldi miss gibi kokuyordu çok duygusalım yabir süre daha burada olacak dedi sonra 2. Düzeye alıcaz emzirmeye başlarsın dedi artık düzenli çağırırız 1. Düzeydede yanında olursun dedi ama gene ay sonuna kadar kalacak gibi duruyormuş bana dua eden herkse iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun sizede bol bol dua ediyorum birde size yaşadığım bir olayı anlatıcam bugün şu sıralar tuhaf derecede Allahtan yaşadığım şeyler bir şeyle beyan oluyor ve korkmaya başladım desem yalan değil hatta bugün rüyamda çığlık atarak uyandım eşim bile korktu töbe Ya Rabbim neyse kızımı kucağıma aldıktan sonra ayetel kürsi okuyayım dedi dua niyetiyle okunur bazen dilim tutuldu bir anda içimden isteksiz bir şekilde Ya Şafi Ya Allah Ya Rahman mı öyle birşey dedim kızım rahatladı bir sürede okumaya devam ettim bunu herşey Allahtan ama tuhaf hissettim bir şey daha yaşadım saat tam 10da eşim pat yanıma geldi kalk nisaya gidiyoruz dedi bir uyandım ama hala gerçek sanıyorum bir girdim oturma odasına eşim uyuyor nisanın yanına gidince öğrendim göbeğindeki katateri solunum cihazını çekip çıkarmış hemde saat 10da Herşey Allahtan diyiyorum ama genede yanlız kalmaktan korkar oldum ne yalan diyim eşimin işi çıktı anne gelsene dedim çağırdım yanlız kalmaya korkar oldum vallahi
Canim bende 2. Bir doktor gorusu alman taraftarıyım. Ama onemli olan saglikla kavusman gun alman bana daha mantikli gibi geldi bu arada randevusuz gitmektense. Gerci dogum baslarsa almamazlik olmaz heralde ama yinede bilemedim ben gun alirdim sanirimOrası bakıyor csnn zatn o sezeryan dedi
36+5 cnm 3500 dedi sonuçları gösterdim sordum suni sancı hayir hayr bebek iri ise doğum aninda sıkıntılar oluşur sancıların geldiğinde yâda çok dahs önde giderse acil sezeryanla alnir Perşembe günü ne kadar ağrın sancin olursa acilden giriş yap mutaka Perşembe günü de gün verilckmis sezeryan icin bu şekilde dedi benim hemen boğazım düğümlendi icin başka birsy diyemdim Perşembe ona godicem sabah cuma günü yads cumartesi özele gidecem bklm onlar ne dick ek olarak verdim kanlarda yüksek çıktı dedi Perşembe biyo kimya hemogram istyorum dediBebisin kaçıncı haftada kaç kilo ? Öğleden sonra gittiğinde bence muhakkak sormalisin banada haber ver olur mu ne diyecek çok merak ediyorum. Benim doktorum suni ile normal doğumu başlatacağız dedi sezeryan en sonki plan dedi başka doktorun görüşünü merak ettim ne gibi bir risk olabilir
Tam yarım saat önce fark ettim ben deKızlar bir şey soracağım. Karnımda midemin olduğu yerde yumuşaklık var, bebişin oldugu yer yani daha asagilar daha sert. Hepimizin mi böyle acaba ? Yeni farkettim ben
Yok yok çok şükür hic randevuya gerek yok bugünkü öle dedi her 5 günde bir sana randevu vercm dedi günü de zatn Perşembe günü blirlenir tahminimce bayram tatili sonrası denir öncesi olmaz inşallah yanıma kardeşimi çağırdım o glck o zaman inşallahCanim bende 2. Bir doktor gorusu alman taraftarıyım. Ama onemli olan saglikla kavusman gun alman bana daha mantikli gibi geldi bu arada randevusuz gitmektense. Gerci dogum baslarsa almamazlik olmaz heralde ama yinede bilemedim ben gun alirdim sanirim
Benim annem de benzer şeyler anlatırdı canım bana hamileyken bi de babam çok erken çıkarmış evden iş yeri uzak evde tek kaldığı süre çok olurmuş. Detaya girmiyim de çok gerçekci ve uyandıktan sonra etkisi geçmeyen rüyaları o da görmüş. Lohusalık ve stres sanırım tetikliyor. Bol bol İnşirah suresi oku inşallah Allah sıkıntılarını yok etsin ferahlıklar versin kalbineKorkuyorum dimen ya çok gerçekçi yaşıyorum rüyaları bile gece uyur uyanık halim tam anlayamadım hepsini anlatmak istemiyorum korkutmak istemiyorum sizi biri üstüme koştu çığlık çığlığa kalktım eşim bile korktu ya zaten yanlarına korkuyorum diye geldim birde rüya oldu valla darlandım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?