- 8 Mart 2019
- 3.073
- 4.297
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.821
Cok iyi cnm o zmn stres yapmazsin boyle oluncaYok yok çok şükür hic randevuya gerek yok bugünkü öle dedi her 5 günde bir sana randevu vercm dedi günü de zatn Perşembe günü blirlenir tahminimce bayram tatili sonrası denir öncesi olmaz inşallah yanıma kardeşimi çağırdım o glck o zaman inşallah
Bunun tıbbi açıklaması vücuttaki progesteron ve ostrojen basta olmak uzere gebelik hormonlarının çok hızlı şekilde vücudu terk etmesi. Yerlerine de lohusalik sürecinde anne ve bebegin ihtiyaclarini karşılayacak hormonlarin gelmesi. Örnegin prolaktin. Kültürümüzdeki açıklaması da alkarisi. Kiz bebek annelerini lohusa doneminde rahatsiz ettikleri söylenir. Ben ikisine de işime geldiği kadar inanıyorum açıkçası. O yüzden kırmızı bağlamayı, bulunduğum odaya demir koymayı, kocami da yanimdan ayirmamayi 40 gün ihmal etmeyeceğim. Esim 20 gun evde olacak. Kalan 20 günde de gündüz anne babam var zaten. Yine evde devamli Kuran açılması, odada da müsait bir yerde Kuran birakilmasi rahatlatici olabilir.Korkuyorum dimen ya çok gerçekçi yaşıyorum rüyaları bile gece uyur uyanık halim tam anlayamadım hepsini anlatmak istemiyorum korkutmak istemiyorum sizi biri üstüme koştu çığlık çığlığa kalktım eşim bile korktu ya zaten yanlarına korkuyorum diye geldim birde rüya oldu valla darlandım yani
Eylulde bizim kız ilkokula baslayana kadar tatil guzeldi kuzum. Ama okul faktörünü dusunmek zorunda kaliyorsun. Su onumuzdeki 5 6 yilin tadini cikarEylül'de gidilir aslında kuzum ya bizde her sene mutlaka bir kaş kalkan yaparız en çok onu özleyeceğim bu yıl
Su duz zemine oturup ayak ayak uzerine atma şeyini yapsanaNe bileyim hiç karnı düşmüş birini de görmedim netten baktım anlamadım. Temizlik perileri de geldi malum doğum yakın mı kiay bayramda olmasın ama lütfen ya
Oyy masallah.. ben cesaret edemezdim valla. Kış mevsiminde camlari Allaha ediyordum. Simdi havalar guzellestgnden beri sirf camlar icin aliyorum yardimci gunu birlikEvim 5+1 kuzum salon hariç tüm camları da sildim valla bugün yavaş yavas. Salonu kocama kitleyecegim o iş biraz riskli geldi bana. Arasta gibi düşünüyorum bende başlayınca gerisi geliyormuş
Bence cok keskin görüşlü olma bu konuda kuzum. Ben de kızımı asla ve asla birakmadim. Simdi eşimle 2 saatligine yemege gitmek bile mesele oluyor. Asla bizsiz baska yerde durmak istemiyor. Bir arkadasim var 2 cocugunu kayinvalidesine birakip gezmedigi sehir ülke kalmadi resmen. Kendime bakinca cok abartmisim, keske birakip alistirsaymisim diyorum bazen. Kiyamadik isteBende öyle düşünüyorum valla canım bebisi de gezmelere alistiracagimeşimin ailesi bize birakirsiniz gibi konuşuyor da ileri zamanlar için de asla ve asla yani. Bebise göre ayarlanır her şey
Masallah kuzuyaNormale göre kilosu boyu ilerde doğdu dedi doktor ordan kurtarıyor nisa kendini dedi
Canımm teşekkür ederim sorduğum için ben de size yazmaya gelmiştim bugün taburcu oldum
Çok şükür ya inşallah güzel haberler alırsın suyun neden olmadığınn açıklaması yapılıyor mu sebebi neymis sen kaçıncı haftadasin cnmCanımm teşekkür ederim sorduğum için ben de size yazmaya gelmiştim bugün taburcu oldum
Bugün Perinatoloji kurulu baktı suyum hala yok fakat ciğer geliştirici iğneleri de yapıldığı için bu haftalarda susuz şekilde bebekler idare edebiliyormuş. Çarşamba günü üroloji konseyi doğum zamanını söyleyecekmiş hayırlısıyla çarşambayı bekleyeceğiz, dualarınız için iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
Sorma bir de o mesele var.. buzdolabi supurge bozuldu. Cok guzel bir abajurum kirildi. Parcalanan terliklerim, ufak tefek kirilip dokulen esyalari soylemiyorum bile. Bir de her seye yetemiyorum. Yemek yapsin diye anlastgm kadin, guc bela vakit ayirip cocuga diye yaptigim yemekleri yiyordu dolaptanBenim geliyordu her seylerimi bozdular. Bana mı öylesi denk geldi bilmiyorum ama bir sürü sey yenilemek zorunda kalmıstım.
Imkan izin var da cok sukur kuzum, 2.sinifa baslayacak kızım var onun okulunu dusunuyorum sadece. 2 3 gun devamsizlik da bisey degil bana gore ama kendisi derslerde geri kalmayi acaip sorun ediyorbence super bir teklif imkaniniz ve izniniz varsa kacirmayin.
Bence de yakin olan herkes bi yapsin bakalim gercekligi var mi
Benimde geliyordu parkelere kadar çizdiler. Viledamı kırdılar. Süpürgemin haznesini çatlattılar. Bende vazgeçtim artık çağırmıyorumBenim geliyordu her seylerimi bozdular. Bana mı öylesi denk geldi bilmiyorum ama bir sürü sey yenilemek zorunda kalmıstım.
Dogru duzgun is yapan kimse yok demekkiBenimde geliyordu parkelere kadar çizdiler. Viledamı kırdılar. Süpürgemin haznesini çatlattılar. Bende vazgeçtim artık çağırmıyorum
33 canımÇok şükür ya inşallah güzel haberler alırsın suyun neden olmadığınn açıklaması yapılıyor mu sebebi neymis sen kaçıncı haftadasin cnm
Mide kısmım boş gibi ya doğum yakın gibi hissediyorum benTam yarım saat önce fark ettim ben deaslında doluydu önceden şimdi elimle hafif hafif basıyorum yumuş yumuş , aşağılara mı kaydı bilmiyorum valla, bugün itiariyle 33. Haftaya girdm . Baya taş gibi de oluyo karnım arada ağrısız çok şükür ama yine de pimpiriklendim bu cuma gidiyorum kontrole
Evet kuzum okul zamanında olan çocukla da zor ayarla yapmak lazım. Bebeğimiz olmadığı zamanları hatırlattı ya söylediğinEylulde bizim kız ilkokula baslayana kadar tatil guzeldi kuzum. Ama okul faktörünü dusunmek zorunda kaliyorsun. Su onumuzdeki 5 6 yilin tadini cikar. Bebegi dert etmiyorum onu alir giderim. En rahat zamanlari bence ama ablasi 2. Sinifa baslayacak. Devamsizlik olayini dusunuyorum ister istemez
Ay hormonlarım tavan iste. Öyle şeyler söylediğinde eşimin ailesi doğsun kendime yapistiracagim bebeği kimse kusura bakmasın diyorumBence cok keskin görüşlü olma bu konuda kuzum. Ben de kızımı asla ve asla birakmadim. Simdi eşimle 2 saatligine yemege gitmek bile mesele oluyor. Asla bizsiz baska yerde durmak istemiyor. Bir arkadasim var 2 cocugunu kayinvalidesine birakip gezmedigi sehir ülke kalmadi resmen. Kendime bakinca cok abartmisim, keske birakip alistirsaymisim diyorum bazen. Kiyamadik iste
Yok kuzum görmedim ya öyle mi anlaşılıyormus neymişSu duz zemine oturup ayak ayak uzerine atma şeyini yapsanagormus muydun o videoyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?