2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Merhaba herkese bende nasipse temmuz annesi olacağım 11 temmuzda 40. Haftamız doluyor şuan 35+4 teyiz bugün bir ara sinir oldum tansiyonum 15-9 oldu ve başım döner gibi oldu hemen limonlu su yaptım içtim 12-8 e düştü doktoruma söylediğimde 14-9 u sınır kabul ediyoruz eğer bunu aşarsa gel dedi takip ediyorum şuan 13-8 bundan aşağı düşmedi korkuyorum benim gibi olan varmı ilk defa böyle oldu

Sık takip et canım. Tansiyon bebek ve senin için tehlikeli
Bol su iç, ılık duş al dinlen tekrar bak

Hadi inşallah sağlıkla kavuşursun ya
Sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz

Allah'ım yardımcın olsun inşallah canm inşallah sağlıcakla al sende kucağına bebeğini bende Perşembe günü bli olacakmış günüm bklm ne olck

Merhabalar çok geçmiş olsun insalah hemen düzelir

Yok kuzum görmedim ya öyle mi anlaşılıyormus neymiş
Sirtini duvara yaslayip ayaklarini düz uzatiyorsun yanyana. Sonra birini birinin uzerine atmaya çalışıyorsun. Atabilirsen daha doguma var demekmis. Atamiyorsan dogurdun doguracaksin benim anladığım bu tabi. Yanlissa duzeltsin kizlar.

Hadi inşallah sağlıkla kavuşursun ya
Sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz
Canımm çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım hepimiz kuzularımıza
Allah'ım yardımcın olsun inşallah canm inşallah sağlıcakla al sende kucağına bebeğini bende Perşembe günü bli olacakmış günüm bklm ne olck
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin sen de bize haber ver inşallah canım

Kızlar daha önce konuşulmuştu yemek konusu evet yiyemiyoruz bu sıcaklarda ama yapabiliyosanız neler yapıyosunuz ? Bana kal geldi iyice hiç yemek yapamıyorum yaz gelsin rahat yiym diyodum sıcaklardan iştah kalmadı. Menü fikri verecek olan var mı bana

Suan 37 haftalık sayılırsın , 1 haftada 500 gram almaz heralde bebiş 38 de suni verilen birsuru insan var doktorlara güvenmekten başka şansımız yok ama dediğin gibi bir doktora daha danış derim

Ay banada verin lütfen diyete Uygun şeyler nenolur ne yicegimi şaşırdım not çok açım doymuyorm,

Bu haliyle de oldukca yuksek aniden de yükselebilir. Haftaniz iyi bence doktor kontrolünde hastanede kalmakta fayda var yatis yapmiyorlar mi

Suan 37 haftalık sayılırsın , 1 haftada 500 gram almaz heralde bebiş 38 de suni verilen birsuru insan var doktorlara güvenmekten başka şansımız yok ama dediğin gibi bir doktora daha danış derim
İnşallah canm vllha sezeryanda kabulm yetrki şekerden etkilenmesin ona birşey olmasın hepsine raziym

Bu haliyle de oldukca yuksek aniden de yükselebilir. Haftaniz iyi bence doktor kontrolünde hastanede kalmakta fayda var yatis yapmiyorlar mi
Doktorum herhangi birşey demedi cuma kontrolümüz var 14-9 sınırımız dedi takip et dedi sadece eğer geçerse bunu gel hemen dedi hiç yatış falan demedi

Maalesef öyle oluyor. En iyisi kendin yapmak, ben eşyalarımı cok hoş kullanırım, eşya sonuçta ama üzülüyor insan.

Imkan izin var da cok sukur kuzum, 2.sinifa baslayacak kızım var onun okulunu dusunuyorum sadece. 2 3 gun devamsizlik da bisey degil bana gore ama kendisi derslerde geri kalmayi acaip sorun ediyor
Hiii hakli cocuk ama ilk gunler onemli erken donersiniz olmazsa bence kacirma ya ben olsam kacirmazdim yani ama bu sene bize de tatil yalan gibi

Oralara girersek bende cok muzdaribim. Bazam mi kirilmadi dyson supurgenin borusu ortadan mi kirilmadi parkelik koselikleri mi kopmadi kac vileda ellerde kaldi hesaplayamiyorum en son musluk basligi kirilmisti koseye koymus ama sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…