2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benimde geliyordu parkelere kadar çizdiler. Viledamı kırdılar. Süpürgemin haznesini çatlattılar. Bende vazgeçtim artık çağırmıyorum
Çok kötü davranıyorlar eşyalara maalesef. Ben sürekli yardımcıyla yaşayan insanlar nasıl dayanıyor anlamıyorum. Her seyden öte kendi evinde rahat degilsin. Ben o gelene kadar evi topluyordum bir de

Maalesef öyle oluyor. En iyisi kendin yapmak, ben eşyalarımı cok hoş kullanırım, eşya sonuçta ama üzülüyor insan.
Yaa evet dunya malı tabiki, ben de kirabilirim her sey olabilir ama insanin cani sıkılıyor yalan yok. Bir taraftan da verdigi zarari haber verme zahmetine bile katlanmiyorlar. Çöpün kenarina koyup gidiyorlar. Su da kirildi kusura bakma diyeni azdı yani

Kuzum benim karnım büyük değil doğururken de yaparım gibi

Denesene kuzum bize de haber et senin normal dogurma ihtimalin var sonucta. Ya gercekligi nedir bunun zaten bilmiyorum. Bir mantik yurutecek olursam bebis dogum kanalina girince belki ust uste getirmek mumkun olmuyordur
Kuzum bir sürü cam sildim dedigini de denedim, bırak bacak bacak üstüne atmayı bacağımı kafama kadar bile kaldirabilirim gibi zorlasam

Kizlar nedensiz canım sıkkın ya herkese sinirliyim kızgınım gibi bana karsi gibi hersey ön lohusalik depresyonu diye birşey mi var ya ona mi kapildim herkesin her sozu batiyor bana

Kizlar nedensiz canım sıkkın ya herkese sinirliyim kızgınım gibi bana karsi gibi hersey ön lohusalik depresyonu diye birşey mi var ya ona mi kapildim herkesin her sozu batiyor bana
Kime kızgın olduğuna göre değişir canım bence. Ben bebekle ilgili bir şey olduğunda kızıyorum genelde yeni doğum yapmış kedi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…