- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.861
Çok kötü davranıyorlar eşyalara maalesef. Ben sürekli yardımcıyla yaşayan insanlar nasıl dayanıyor anlamıyorum. Her seyden öte kendi evinde rahat degilsin. Ben o gelene kadar evi topluyordum bir deBenimde geliyordu parkelere kadar çizdiler. Viledamı kırdılar. Süpürgemin haznesini çatlattılar. Bende vazgeçtim artık çağırmıyorum
Ahhahahah okuduğum gibi oturdum denedim gayet rahat atıyorum bacaklarımı
Yaa evet dunya malı tabiki, ben de kirabilirim her sey olabilir ama insanin cani sıkılıyor yalan yok. Bir taraftan da verdigi zarari haber verme zahmetine bile katlanmiyorlar. Çöpün kenarina koyup gidiyorlar. Su da kirildi kusura bakma diyeni azdı yaniMaalesef öyle oluyor. En iyisi kendin yapmak, ben eşyalarımı cok hoş kullanırım, eşya sonuçta ama üzülüyor insan.
Baştan Çıkarıcı: Köz Patlıcanlı Peynir Güveci - Yemek.comAy banada verin lütfen diyete Uygun şeyler nenolur ne yicegimi şaşırdım not çok açım doymuyorm,
Kuzum benim karnım büyük değil doğururken de yaparım gibiSirtini duvara yaslayip ayaklarini düz uzatiyorsun yanyana. Sonra birini birinin uzerine atmaya çalışıyorsun. Atabilirsen daha doguma var demekmis. Atamiyorsan dogurdun doguracaksinbenim anladığım bu tabi. Yanlissa duzeltsin kizlar.
Denesene kuzum bize de haber etKuzum benim karnım büyük değil doğururken de yaparım gibi
Kuzum bir sürü cam sildim dedigini de denedim, bırak bacak bacak üstüne atmayı bacağımı kafama kadar bile kaldirabilirim gibi zorlasamDenesene kuzum bize de haber etsenin normal dogurma ihtimalin var sonucta. Ya gercekligi nedir bunun zaten bilmiyorum. Bir mantik yurutecek olursam bebis dogum kanalina girince belki ust uste getirmek mumkun olmuyordur
Bir esnek kadin cikti hipotezi çürüttüKuzum bir sürü cam sildim dedigini de denedim, bırak bacak bacak üstüne atmayı bacağımı kafama kadar bile kaldirabilirim gibi zorlasam
Ay ben de öyle oldum yaa psikolojikDoğuran yok dimi ? Artık gruba biri doğurdu mu diye bakar oldum
Doğuran yok ama doğuracak gibi hisseden var mesela benDoğuran yok dimi ? Artık gruba biri doğurdu mu diye bakar oldum
Sıraya dizilicez artık valla herkesten bekliyorumAy ben de öyle oldum yaa psikolojikşimdilik yok
Sağlıkla inşallah kuzucum da sancın mı varDoğuran yok ama doğuracak gibi hisseden var mesela ben
Yok valla sancım falanSağlıkla inşallah kuzucum da sancın mı var
Artık haftalar yaklaşıp birde doğuranlar olunca normalYok valla sancım falanbenimki biraz psikolojik sanırım
Kime kızgın olduğuna göre değişir canım bence. Ben bebekle ilgili bir şey olduğunda kızıyorum genelde yeni doğum yapmış kedi gibiyimKizlar nedensiz canım sıkkın ya herkese sinirliyim kızgınım gibi bana karsi gibi hersey ön lohusalik depresyonu diye birşey mi var ya ona mi kapildim herkesin her sozu batiyor bana
Al benden de o kadarKizlar nedensiz canım sıkkın ya herkese sinirliyim kızgınım gibi bana karsi gibi hersey ön lohusalik depresyonu diye birşey mi var ya ona mi kapildim herkesin her sozu batiyor bana
Kesinlikle öncelik bebeklerimizin sağlığı rabbim kucagimiza sağlıkla almayı nasip etsin bizide en az acıyla kurtulmayıBu haftada sadece sebze yicem
Ya bebekle ilgisiz aslinda sanki herkes alanima giriyor gibi ya da bana oyle geliyor hormonlar mi devreye girdi. Herkesin her lafi batiyor sankiKime kızgın olduğuna göre değişir canım bence. Ben bebekle ilgili bir şey olduğunda kızıyorum genelde yeni doğum yapmış kedi gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?