2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Günaydın kızlar hamile kaldığımdan beri dün gece ilk kez kesintisiz uyumuşum öle böle değil dün çok ağladım gözlerim normal de ağrır zatn azıcık ağla yorgun düşerler dun yorgun düşmüş ler lavaboya bile kalkmamışm

Pazar günü yaptm ölçüm 150 idi bugün tokluk birinci saat 108 cikti bn şok nasl birden düşük çıktı acaba böyle böyle diyetle gitsem bebek suyu duzelirmi şişkinliği inermi ya

Pazar günü yaptm ölçüm 150 idi bugün tokluk birinci saat 108 cikti bn şok nasl birden düşük çıktı acaba böyle böyle diyetle gitsem bebek suyu duzelirmi şişkinliği inermi ya
Bence düzelir çünkü su fazlalığının da sebeplerinden birinin şeker yüksekliği oldugunu söylüyor , dengeye oturur bence şeker düzeldikçe

Sevindim canım ozaman böyle devam et şekerin düşük olması etkiler bence de normale döner belki

Kızlar aranızda doğumu böyle ufak ufak başlatmak için birşeyler yapan vsrmi birde göğüs ucum yağli yumuşak yinde birsy kullansammi siz birşey sürüyormsnz bn oglumda sadece kndi sabah ilk sütümü surdum hic yara vs bisy olmadı

Ben doğumu baslatmak için değil ama göğsümde damarlarin belirgin şekilde göründüğünden beri uçlarına bir gün badem yağı bir gün lansinoh krem suruyorum çünkü vücudum kuru yapıda sorun yaşamamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…