- 8 Mart 2019
- 3.073
- 4.297
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.881
Çak bir beşlik diyesim geldiAl benden de o kadar
Ben duygusal oldum normalde böyle değildim göz yaşım burnumun ucunda gibiYa bebekle ilgisiz aslinda sanki herkes alanima giriyor gibi ya da bana oyle geliyor hormonlar mi devreye girdi. Herkesin her lafi batiyor sanki
Hormonlardır. Bu haftalarda Banada bir tahammülsüzlük çöktü. Hem bunaldık hem sıcaklar hemde ağrılar derkenYa bebekle ilgisiz aslinda sanki herkes alanima giriyor gibi ya da bana oyle geliyor hormonlar mi devreye girdi. Herkesin her lafi batiyor sanki
Aynrn öyle cnm sağlıkla alalım inşallah kucagimza inşallahKesinlikle öncelik bebeklerimizin sağlığı rabbim kucagimiza sağlıkla almayı nasip etsin bizide en az acıyla kurtulmayı
Şimdi nasıl oldun cnmKızlar iyi geceler benim sancım var bebiş dönüyor olabilir mi
Daha iyiyim ama sancım hala var.Benim milyonların olduğundan arada böyle sancılar çok oluyorŞimdi nasıl oldun cnm
Çok geçmiş olsun yaDaha iyiyim ama sancım hala var.Benim milyonların olduğundan arada böyle sancılar çok oluyor
Bnde yazdim gördünmu bilmiyorumGünaydın kızlarrilk defa çok rahat ve ağrısız uyudum şoktayım ve mutluyum
Bence düzelir çünkü su fazlalığının da sebeplerinden birinin şeker yüksekliği oldugunu söylüyor , dengeye oturur bence şeker düzeldikçePazar günü yaptm ölçüm 150 idi bugün tokluk birinci saat 108 cikti bn şok nasl birden düşük çıktı acaba böyle böyle diyetle gitsem bebek suyu duzelirmi şişkinliği inermi ya
Evet yaa ohBnde yazdim gördünmu bilmiyorumçok iyi oldu ya
Sevindim canım ozaman böyle devam et şekerin düşük olması etkiler bence de normale döner belkiPazar günü yaptm ölçüm 150 idi bugün tokluk birinci saat 108 cikti bn şok nasl birden düşük çıktı acaba böyle böyle diyetle gitsem bebek suyu duzelirmi şişkinliği inermi ya
Kordon kanı için anlaşmış mıydın sanki bu konuyu konustuk ama bulamadim simdi ya yazinca cikmadi.Kizlar aranizda kordon kani saklatacak olan var mi. Yillik ucret teklifi aldiniz mi paylasabilir misiniz
Ay inşallah inşallah cnn aç gezmeye razıyım hepBence düzelir çünkü su fazlalığının da sebeplerinden birinin şeker yüksekliği oldugunu söylüyor , dengeye oturur bence şeker düzeldikçe
İnşallah cnm vllha görünce bir şaşırdım cok dikat edecm ne lazımsa yapcmSevindim canım ozaman böyle devam et şekerin düşük olması etkiler bence de normale döner belki
Ben doğumu baslatmak için değil ama göğsümde damarlarin belirgin şekilde göründüğünden beri uçlarına bir gün badem yağı bir gün lansinoh krem suruyorum çünkü vücudum kuru yapıda sorun yaşamamak içinKızlar aranızda doğumu böyle ufak ufak başlatmak için birşeyler yapan vsrmi birde göğüs ucum yağli yumuşak yinde birsy kullansammi siz birşey sürüyormsnz bn oglumda sadece kndi sabah ilk sütümü surdum hic yara vs bisy olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?