- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.901
Göğüs ucu masajına başla bence canım. Onu dışında günlük squat falan yapabilirsin. Aksak gebe yürüyüşü falan. Her gün hurma yemeye çalış.Kızlar aranızda doğumu böyle ufak ufak başlatmak için birşeyler yapan vsrmi birde göğüs ucum yağli yumuşak yinde birsy kullansammi siz birşey sürüyormsnz bn oglumda sadece kndi sabah ilk sütümü surdum hic yara vs bisy olmadı
Hurma şekerimi çıkarırımi senceGöğüs ucu masajına başla bence canım. Onu dışında günlük squat falan yapabilirsin. Aksak gebe yürüyüşü falan. Her gün hurma yemeye çalış.
Bn hep 5 li aldım cnmnkızlar 10 lu set yerine 5 li set alıyorum 1 yeni doğan diğerleri 3 aylık olacak şekilde 10 set çok mu gerekli acaba
ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım 10 lunun hepsi kullanılmıyor diyorlarBn hep 5 li aldım cnmn
Dün öyle yaptım kuzum çok rahat uydum çok şükürBol dua et. Sure oku. Aç evde çalsın ben öyle yapıyordum çok şükür sıkıntılı geçmemişti sadece içim ürperiyordu
Hamdolsun inşallah öyle olacak balım bugün bakalım ne diyecek doktorCok sevindim kucagina almana artik gunler sana da daha kolay gececek insallah kokusunu ala ala.
Amin sağol balım yasin açtım evde o okurken koydum kafamı rahat uyumuşum hamdolsun her akşam açarım böyle inşallah rahatlamak içinİnşallah cnm sen naslsin durumun nasl kuzum yalnızken bol bol okurabim inşirah ferahlığı versin kalbine
Sağol balım çok şükür iyiyim şuan kuran açtım evde çaldı rahatlama geldi bir banada rüyada görmedim bu gece kuran hikmeti ne güzelBenim annem de benzer şeyler anlatırdı canım bana hamileyken bi de babam çok erken çıkarmış evden iş yeri uzak evde tek kaldığı süre çok olurmuş. Detaya girmiyim de çok gerçekci ve uyandıktan sonra etkisi geçmeyen rüyaları o da görmüş. Lohusalık ve stres sanırım tetikliyor. Bol bol İnşirah suresi oku inşallah Allah sıkıntılarını yok etsin ferahlıklar versin kalbine
Aynen hem kızgın sinirli hem duygusal. Herseye ağlıyorumBen duygusal oldum normalde böyle değildim göz yaşım burnumun ucunda gibi
Hormonlardır. Bu haftalarda Banada bir tahammülsüzlük çöktü. Hem bunaldık hem sıcaklar hemde ağrılar derken
Bebişin kilosu nasıl ona göre söyleyimkızlar 10 lu set yerine 5 li set alıyorum 1 yeni doğan diğerleri 3 aylık olacak şekilde 10 set çok mu gerekli acaba
Kuran açıp dinledim canım rahat uyudum Valla bilmiyorum hurafe diyemem çünkü yanımda biri varken rahatım özellikle dilinden kuranı düşürmüyorsa o kişininBunun tıbbi açıklaması vücuttaki progesteron ve ostrojen basta olmak uzere gebelik hormonlarının çok hızlı şekilde vücudu terk etmesi. Yerlerine de lohusalik sürecinde anne ve bebegin ihtiyaclarini karşılayacak hormonlarin gelmesi. Örnegin prolaktin. Kültürümüzdeki açıklaması da alkarisi. Kiz bebek annelerini lohusa doneminde rahatsiz ettikleri söylenir. Ben ikisine de işime geldiği kadar inanıyorum açıkçası. O yüzden kırmızı bağlamayı, bulunduğum odaya demir koymayı, kocami da yanimdan ayirmamayi 40 gün ihmal etmeyeceğim. Esim 20 gun evde olacak. Kalan 20 günde de gündüz anne babam var zaten. Yine evde devamli Kuran açılması, odada da müsait bir yerde Kuran birakilmasi rahatlatici olabilir.
Hee hurma şekerine etki yapabilir belki. Emin olamadım onu es geç sen. Akşam değil kuzum aksak gebe yürüyüşü. Youtube yaz bulursum nasıl bir şey olduğunuHurma şekerimi çıkarırımi senceaksam yürüyüşü mu o gebe yürüyüşmu olyo gündüz ysptm ne yürüyüşü
Ben olmadımKızlar tetanoz aşısı olmayan var mı ?
Kesinlikle hepsi kullanılmıyor bu sıcaklarda zatn bli bir cok şeyi kulsnmiyacz bn biraz tulum da aldım yolculuk yapcm Ağustos ta diye doğu tarafına geceleri serin olyo diye oda iptal oldu elimde kaldi artkben de öyle yapmayı düşünüyorum canım 10 lunun hepsi kullanılmıyor diyorlar
Hormonlar ele geçiriyor ya insanı normal benceAynen hem kızgın sinirli hem duygusal. Herseye ağlıyorum
Perine den sonra korkardımHee hurma şekerine etki yapabilir belki. Emin olamadım onu es geç sen. Akşam değil kuzum aksak gebe yürüyüşü. Youtube yaz bulursum nasıl bir şey olduğunu
Cnm sana cok net diyorum 10lu set ihtiyac degil. Hı alirsan kullanilir mi evet ama ihtiyac degil. Alt ust takim bir de ona uygun muslin ortu alirsan battaniye yerine daha yerinde oluyor. Ben oyle yaptim ilkinde bunda da oyle yapicam inşallahben de öyle yapmayı düşünüyorum canım 10 lunun hepsi kullanılmıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?