2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Göğüs ucu masajına başla bence canım. Onu dışında günlük squat falan yapabilirsin. Aksak gebe yürüyüşü falan. Her gün hurma yemeye çalış.

Göğüs ucu masajına başla bence canım. Onu dışında günlük squat falan yapabilirsin. Aksak gebe yürüyüşü falan. Her gün hurma yemeye çalış.
Hurma şekerimi çıkarırımi sence aksam yürüyüşü mu o gebe yürüyüşmu olyo gündüz ysptm ne yürüyüşü

kızlar 10 lu set yerine 5 li set alıyorum 1 yeni doğan diğerleri 3 aylık olacak şekilde 10 set çok mu gerekli acaba

Sağol balım çok şükür iyiyim şuan kuran açtım evde çaldı rahatlama geldi bir banada rüyada görmedim bu gece kuran hikmeti ne güzel

Kuran açıp dinledim canım rahat uyudum Valla bilmiyorum hurafe diyemem çünkü yanımda biri varken rahatım özellikle dilinden kuranı düşürmüyorsa o kişinin

Hurma şekerimi çıkarırımi sence aksam yürüyüşü mu o gebe yürüyüşmu olyo gündüz ysptm ne yürüyüşü
Hee hurma şekerine etki yapabilir belki. Emin olamadım onu es geç sen. Akşam değil kuzum aksak gebe yürüyüşü. Youtube yaz bulursum nasıl bir şey olduğunu

ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım 10 lunun hepsi kullanılmıyor diyorlar
Kesinlikle hepsi kullanılmıyor bu sıcaklarda zatn bli bir cok şeyi kulsnmiyacz bn biraz tulum da aldım yolculuk yapcm Ağustos ta diye doğu tarafına geceleri serin olyo diye oda iptal oldu elimde kaldi artk

Hee hurma şekerine etki yapabilir belki. Emin olamadım onu es geç sen. Akşam değil kuzum aksak gebe yürüyüşü. Youtube yaz bulursum nasıl bir şey olduğunu
Perine den sonra korkardım ama anladım aksak bn aksam diye gördüm cnm yapm bugün den itibaren

ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım 10 lunun hepsi kullanılmıyor diyorlar
Cnm sana cok net diyorum 10lu set ihtiyac degil. Hı alirsan kullanilir mi evet ama ihtiyac degil. Alt ust takim bir de ona uygun muslin ortu alirsan battaniye yerine daha yerinde oluyor. Ben oyle yaptim ilkinde bunda da oyle yapicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…