- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.921
canım 34. haftadayız 2300 gramBebişin kilosu nasıl ona göre söyleyim
Esim de gozume batmiyor değil. Gece horlamasi bile sinirlerimi ziplatiyor artikHormonlar ele geçiriyor ya insanı normal bencesimdilik sinirli değilim valla ben ama çok sinirlenecek bir şey de yok. Eşim genelde etrafımda başka kimse yok kendi kabugumdayim belki ondandır
Yap yap. Squat da yap. Perineden korkma kızPerine den sonra korkardımama anladım aksak bn aksam diye gördüm cnm yapm bugün den itibaren
ben de öyle yapayım canım 10 seti almıycam 5 li 3 lü 2 li takımlardan alayımCnm sana cok net diyorum 10lu set ihtiyac degil. Hı alirsan kullanilir mi evet ama ihtiyac degil. Alt ust takim bir de ona uygun muslin ortu alirsan battaniye yerine daha yerinde oluyor. Ben oyle yaptim ilkinde bunda da oyle yapicam inşallah
Yap yap. Squat da yap. Perineden korkma kız
Biz ilk alışveriş yaparken bir heves 10 lu bir set almıştık bir daha almadım çok gerekli değil bence 10 lu set. Zaten yaz bebeği olacak 5 li yeterlikızlar 10 lu set yerine 5 li set alıyorum 1 yeni doğan diğerleri 3 aylık olacak şekilde 10 set çok mu gerekli acaba
Ben olmadım canımKızlar tetanoz aşısı olmayan var mı ?
Tabi tabiPerinde yapm oda kalmasın eksik
Ya o kadar gereksiz bisey ki 10lukızlar 10 lu set yerine 5 li set alıyorum 1 yeni doğan diğerleri 3 aylık olacak şekilde 10 set çok mu gerekli acaba
Uyurken yanında eşin olabiliyosa daha rahat edersin.Kuran açıp dinledim canım rahat uyudum Valla bilmiyorum hurafe diyemem çünkü yanımda biri varken rahatım özellikle dilinden kuranı düşürmüyorsa o kişinin
Mesajı görünce yazmak istedimEsim de gozume batmiyor değil. Gece horlamasi bile sinirlerimi ziplatiyor artik
Ben olmadimKızlar tetanoz aşısı olmayan var mı ?
AaaTabi tabison haftalarda korunmasız ilişki de öneriyorlar zaten. Spermin içindeki bir madde rahim ağzını yumuşatmaya yarıyor. Bütün tuşlara basabilirsin artık
Gelişimi önde olunca erken doğum mu dedi cnmKızlar dün doktor kontrolüm vardı 32+1 de 2300 gr. Olmuş minik tosunumben kilo veriyorum o alıyor şu aralar çünkü tartıda değişim yok. Doktorum gelişimi önde diye temmuz itibari ile doğumu beklemeye başlıyorum diyor ufaktan korkular sardı benide daha ev temizliğini yapmadım temmuzda izne ayrılınca yapacaktım. Göğüs ucu ve perineye kaçıncı hafta itibari ile başladınız?
Bence yenidoğan 1-2 takım olsa fena olmaz senin. Eğer 10lu sette tulum filan varsa güzel olur ya da iki tane 5 li alabilirsin. Benim bebek 34 de 2700 gram olduğu için biz direk 3 aylıktan başlayacak gibiyizcanım 34. haftadayız 2300 gram
Normalde Ağustos başı bekliyordu ama önde görünce temmuz 1 den sonra bekliyorum ben dedi ama tabi doğum şeklini konuşmadık gerçi bebişin dönmesininde belki etkisi vardır bilemiyorumGelişimi önde olunca erken doğum mu dedi cnm
Hurmadan 2 tane ye bişey olmaz canım başka tatlı falan yemezsen yanında ayran iç şekerini dengeler sade yemeHurma şekerimi çıkarırımi senceaksam yürüyüşü mu o gebe yürüyüşmu olyo gündüz ysptm ne yürüyüşü
canım çabuk büyürler diye 1 yeni doğan almayı düşünüyordumBence yenidoğan 1-2 takım olsa fena olmaz senin. Eğer 10lu sette tulum filan varsa güzel olur ya da iki tane 5 li alabilirsin. Benim bebek 34 de 2700 gram olduğu için biz direk 3 aylıktan başlayacak gibiyizAma bende her ihtimale karşı 1-2 yenidoğan takım aldım.
Aslında yaz bebişleri 7 tane filan yenidoğan zıbını varsa çoğu zaman öyle tutabilirsin. Sadece ilk günler biraz kalın giydirirsin.canım çabuk büyürler diye 1 yeni doğan almayı düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?