2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Hormonlar ele geçiriyor ya insanı normal bence simdilik sinirli değilim valla ben ama çok sinirlenecek bir şey de yok. Eşim genelde etrafımda başka kimse yok kendi kabugumdayim belki ondandır
Esim de gozume batmiyor değil. Gece horlamasi bile sinirlerimi ziplatiyor artik

Cnm sana cok net diyorum 10lu set ihtiyac degil. Hı alirsan kullanilir mi evet ama ihtiyac degil. Alt ust takim bir de ona uygun muslin ortu alirsan battaniye yerine daha yerinde oluyor. Ben oyle yaptim ilkinde bunda da oyle yapicam inşallah
ben de öyle yapayım canım 10 seti almıycam 5 li 3 lü 2 li takımlardan alayım

Esim de gozume batmiyor değil. Gece horlamasi bile sinirlerimi ziplatiyor artik
Mesajı görünce yazmak istedim bende öyleyim gece yatağa geç geldi diye sinirlendim indim salonda uyudum o da horul horul tüm gece uyudu anlamadı bile gittiğimi nefes alsa batmaya başladı şu aralar çok fenalardayim

Kızlar dün doktor kontrolüm vardı 32+1 de 2300 gr. Olmuş minik tosunum ben kilo veriyorum o alıyor şu aralar çünkü tartıda değişim yok. Doktorum gelişimi önde diye temmuz itibari ile doğumu beklemeye başlıyorum diyor ufaktan korkular sardı benide daha ev temizliğini yapmadım temmuzda izne ayrılınca yapacaktım. Göğüs ucu ve perineye kaçıncı hafta itibari ile başladınız?

Gelişimi önde olunca erken doğum mu dedi cnm

canım 34. haftadayız 2300 gram
Bence yenidoğan 1-2 takım olsa fena olmaz senin. Eğer 10lu sette tulum filan varsa güzel olur ya da iki tane 5 li alabilirsin. Benim bebek 34 de 2700 gram olduğu için biz direk 3 aylıktan başlayacak gibiyiz Ama bende her ihtimale karşı 1-2 yenidoğan takım aldım.

canım çabuk büyürler diye 1 yeni doğan almayı düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…