- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.941
Benim bu Bebek böle önde gidiyor 3600 fln biraz daha giderse aldım hiç bir şey olmuyckAslında yaz bebişleri 7 tane filan yenidoğan zıbını varsa çoğu zaman öyle tutabilirsin. Sadece ilk günler biraz kalın giydirirsin.
Evet canımAaacidi ilk kez duydum
Perineye 35, göğüs ucuna 37 gibi başlayabilirsinKızlar dün doktor kontrolüm vardı 32+1 de 2300 gr. Olmuş minik tosunumben kilo veriyorum o alıyor şu aralar çünkü tartıda değişim yok. Doktorum gelişimi önde diye temmuz itibari ile doğumu beklemeye başlıyorum diyor ufaktan korkular sardı benide daha ev temizliğini yapmadım temmuzda izne ayrılınca yapacaktım. Göğüs ucu ve perineye kaçıncı hafta itibari ile başladınız?
direk 3 ve 6 aylık olanlardan al canım o zamanBenim bu Bebek böle önde gidiyor 3600 fln biraz daha giderse aldım hiç bir şey olmuyck
Kiz bn şimdi nasıl alym artık gelince bakcmdirek 3 ve 6 aylık olanlardan al canım o zaman
Masallah toparlak bisi olurBenim bu Bebek böle önde gidiyor 3600 fln biraz daha giderse aldım hiç bir şey olmuyck
Bana arada vuruyor ama geçiyor sonra düzenli olmadığı sürece sıkıntı yok canımAdet sancısı gibi ağrı yaşayan var mı bugün rahatsızım ya
Kiz iyi birşey dejilki buMasallah toparlak bisi olur
Saglikla dogsun
Ele avuca gelir
Bi seninkinin kilosu iyi geliyor
Bizimkiler bana gore
Hep kucuk
Hazirlikli ol heran dogurabilirsin
Kaç haftalık canım şuan?Benim bu Bebek böle önde gidiyor 3600 fln biraz daha giderse aldım hiç bir şey olmuyck
36-6 cnmKaç haftalık canım şuan?
Ohh eline sağlıkTemizlik bitiiiiihersy bitiii şimdi sadce kuaförcum kaldi şuan boşum eee ne yapcm diyorum dışarısı alev gibi yürüyüş de yapamam
İnşallah hemncik biter sizinde vllha son tuval banyo kalmıştı onuda bugün bitddtim yarında kuaför çıkar aradan inşallah artk glmek istese glsin bebeğimOhh eline sağlıkdarısı başımıza
Gece beni vurdu ara arada vuruyor ama nstde sancım çıkmadı canım muhtemelen doğuma hazırlıkAdet sancısı gibi ağrı yaşayan var mı bugün rahatsızım ya
MasallahKızlar dün doktora gittik çok şükür kızım Herşey normal dedi perşembe günü tekrar termin verdi hastane sancı ölçümü yapılacak doktorum bebeğim boyu uzun doğar dedi
Dün 34+3 dük 47 cm di maşallah doktorumuz 54 felan doğabilir dedi ama kilosu 2200 boyla kilonun alakası yok galiba değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?