2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim bu Bebek böle önde gidiyor 3600 fln biraz daha giderse aldım hiç bir şey olmuyck
Cnm sen 36 dasin dimi. Kuzucuk ya olcum dogruysa 4 kilo fln doğar heralde
Temizlik bitiiiii hersy bitiii şimdi sadce kuaförcum kaldi şuan boşum eee ne yapcm diyorum dışarısı alev gibi yürüyüş de yapamam
Ayyy ne guzel ya bende tersten basladim kuaforu one alicam temizlik sonra

Temizlik bitiiiii hersy bitiii şimdi sadce kuaförcum kaldi şuan boşum eee ne yapcm diyorum dışarısı alev gibi yürüyüş de yapamam
en çok dert ettiğim temizlik canım ya ev nerdeyse 9 aydır doğru düzgün temizlik görmüyor. eşim süpürüp siliyor ama idare ettik şimdiye kadar köşe bucak temizlik yapan birini tutmam lazım

Cnm saglikli olsun ya benim arkadasin kizi 4500 dogmustu 500 gr yanaklardaydi ama seker vardi arkadasimda o yuzden biraz tombik dogmustu ama cok kisa surede o fazla kilo gitti. Simdi kocaman buyudu :)
Bndede var cnm arkadaşın çok ilgimi çekti gl buraya normal mi doğrdu en önemlisi bebekte birsy cikmadi demi birfe kaçıncı haftada doğurdu

Normal o zaman ben düşündüm acaba boyu uzun olursa erken mi doğar içeriye sığamaz hahaj
Kısa uzun yorumu yapmadı doktor bir ay önce sormuştu ailede herkes uzun mu diye cidden düşündüm kısa kimse yok ama doğum boyu ile ilerde uzun olmasının bir alakası yokmuş canım öyle olsa benim eşim minicik kalirmis

aa ne güzel sağlıkla gelsin inşallah

Bndede var cnm arkadaşın çok ilgimi çekti gl buraya normal mi doğrdu en önemlisi bebekte birsy cikmadi demi birfe kaçıncı haftada doğurdu
Valla simdi yalan olmasin ama hatirladigim kadariyla 38 ve ya 39 da dogurdu. Sezeryan ile dogurdu kendisi de kiloluydu normale cok istekli degildi kendi tercihi de oyle oldu yani. Kizi sapsaglam dedigim gibi bayan yanak dogmustu sonra hop atti gitti o fazla kiloyu :)

Sağlıkla gelsin 26 haziranda 3 bebişimiz gelecek
3 tane iç zıbın 3 tane 5li takım 2 çorap 2 tane müslin battaniye koydum ben.
Depend 6-7 tane attım valize ihtiyaç halinde alırlar ama ilkinde yetmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…