- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.961
Sağlıcakla gelsin inşallahBenimde minnoşum 3030 olmuş. Çok büyük bi bebek olmayacak max 3300 doğar dedi
Bu arada iri bebeklerde nedense sarılık daha yaygınmış onu öğrendim. Kafası yine önde ama sorun yok
Benimde az kaldı evin işi ama hemen toz oluyor ev delirmelikİnşallah hemncik biter sizinde vllha son tuval banyo kalmıştı onuda bugün bitddtim yarında kuaför çıkar aradan inşallah artk glmek istese glsin bebeğim
Cnm sen 36 dasin dimi. Kuzucuk ya olcum dogruysa 4 kilo fln doğar heraldeBenim bu Bebek böle önde gidiyor 3600 fln biraz daha giderse aldım hiç bir şey olmuyck
Ayyy ne guzel ya bende tersten basladim kuaforu one alicam temizlik sonraTemizlik bitiiiiihersy bitiii şimdi sadce kuaförcum kaldi şuan boşum eee ne yapcm diyorum dışarısı alev gibi yürüyüş de yapamam
Bir oğlum var ya uyurken ordan oraya yatıyor sıcaktan bende sezeryan yerime yatar korkusu başka odada yatıyorum şuanlıkUyurken yanında eşin olabiliyosa daha rahat edersin.
Normal o zamanMasallah34+1 de benim bebiş de 47 cmydi yarın tekrar kontrolü var bakalım uzamis mi? Gerçi ortalama bişi çıkıyor boyu uyluktan ölçüldüğü için net olmayabilir
Evet cnn inşallah o kadar değildir yaCnm sen 36 dasin dimi. Kuzucuk ya olcum dogruysa 4 kilo fln doğar heralde
Ayyy ne guzel ya bende tersten basladim kuaforu one alicam temizlik sonra
Oy maşallah maşallah sağlıcakla glsin inşallahBenimde minnoşum 3030 olmuş. Çok büyük bi bebek olmayacak max 3300 doğar dedi
Bu arada iri bebeklerde nedense sarılık daha yaygınmış onu öğrendim. Kafası yine önde ama sorun yok
Olsun o büyük temizlik bitirdik ya diğerini hergun yapyozBenimde az kaldı evin işi ama hemen toz oluyor ev delirmelik
Cnm saglikli olsun ya benim arkadasin kizi 4500 dogmustu 500 gr yanaklardaydi amaEvet cnn inşallah o kadar değildir ya
en çok dert ettiğim temizlik canım ya ev nerdeyse 9 aydır doğru düzgün temizlik görmüyor. eşim süpürüp siliyor ama idare ettik şimdiye kadar köşe bucak temizlik yapan birini tutmam lazımTemizlik bitiiiiihersy bitiii şimdi sadce kuaförcum kaldi şuan boşum eee ne yapcm diyorum dışarısı alev gibi yürüyüş de yapamam
Bndede var cnm arkadaşın çok ilgimi çekti gl burayaCnm saglikli olsun ya benim arkadasin kizi 4500 dogmustu 500 gr yanaklardaydi amaseker vardi arkadasimda o yuzden biraz tombik dogmustu ama cok kisa surede o fazla kilo gitti. Simdi kocaman buyudu :)
Tut canm doğum öncesi mis gibi olur vllhaen çok dert ettiğim temizlik canım ya ev nerdeyse 9 aydır doğru düzgün temizlik görmüyor. eşim süpürüp siliyor ama idare ettik şimdiye kadar köşe bucak temizlik yapan birini tutmam lazım
Kısa uzun yorumu yapmadı doktor bir ay önce sormuştu ailede herkes uzun mu diyeNormal o zamanben düşündüm acaba boyu uzun olursa erken mi doğar içeriye sığamaz hahaj
aa ne güzel sağlıkla gelsin inşallahSlm kızlar sezeryan tarihim belli oldu Allah nasip ederse 26 haziran doğum olucak 2. Çocuğum olmasina rağmen heyecandan mi bilmem bildiklerimide unuttumsizce kaç adet zıbın ve kaç takım yeni Doğan elbise koyayım ha birde 2 adet hasta bezi yeterli olur mu
Amin cümlemizinki sağlıkla hayirlisiyla gelsinaa ne güzel sağlıkla gelsin inşallah
Valla simdi yalan olmasin ama hatirladigim kadariyla 38 ve ya 39 da dogurdu. Sezeryan ile dogurdu kendisi de kiloluydu normale cok istekli degildi kendi tercihi de oyle oldu yani. Kizi sapsaglam dedigim gibi bayan yanak dogmustu sonra hop atti gitti o fazla kiloyu :)Bndede var cnm arkadaşın çok ilgimi çekti gl burayanormal mi doğrdu en önemlisi bebekte birsy cikmadi demi birfe kaçıncı haftada doğurdu
Canım sende şeker vardı diye hatırlıyorum bu çok büyük etken bence. Ve genetik diye bi gerçek var. Hepsi sağlıkla gelsin inşallahOy maşallah maşallah sağlıcakla glsin inşallahbnim bebek iri ya
Vllha var hic yanls hatırlamıyonCanım sende şeker vardı diye hatırlıyorum bu çok büyük etken bence. Ve genetik diye bi gerçek var. Hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsin 26 haziranda 3 bebişimiz gelecekSlm kızlar sezeryan tarihim belli oldu Allah nasip ederse 26 haziran doğum olucak 2. Çocuğum olmasina rağmen heyecandan mi bilmem bildiklerimide unuttumsizce kaç adet zıbın ve kaç takım yeni Doğan elbise koyayım ha birde 2 adet hasta bezi yeterli olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?