- 30 Kasım 2014
- 638
- 800
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.981
benim kız da 2 hafta önden gidiyor ama hiç erken bekliyorum demedi doktor, 1 ay öncesine çekmiş olması tarihi ilginç geldi :)Normalde Ağustos başı bekliyordu ama önde görünce temmuz 1 den sonra bekliyorum ben dedi ama tabi doğum şeklini konuşmadık gerçi bebişin dönmesininde belki etkisi vardır bilemiyorum
ay benim de öyle olacak galiba ya, 4 kilo civarı doğacak dedi doktor vaktinde gelirse. hayırlısı napalım :)Benim bu Bebek böle önde gidiyor 3600 fln biraz daha giderse aldım hiç bir şey olmuyck
belki iri bebekler yeterli beslenemiyorlardır, ondan olabilir diye mantık yürüttüm :)Benimde minnoşum 3030 olmuş. Çok büyük bi bebek olmayacak max 3300 doğar dedi
Bu arada iri bebeklerde nedense sarılık daha yaygınmış onu öğrendim. Kafası yine önde ama sorun yok
iç zıbın dediğin nasıl bişey ya, böyle düğmesiz gömlek gibi olandan mı? benim hastane çıkışı o şekilde olduğu için ekstra bişey eklemedim. gerekir mi ki acaba?Sağlıkla gelsin 26 haziranda 3 bebişimiz gelecek
3 tane iç zıbın 3 tane 5li takım 2 çorap 2 tane müslin battaniye koydum ben.
Depend 6-7 tane attım valize ihtiyaç halinde alırlar ama ilkinde yetmişti.
Teşekkür ederim yanıtınız için sizde sağlıkla hayırla kavuşun yavrunuzaSağlıkla gelsin 26 haziranda 3 bebişimiz gelecek
3 tane iç zıbın 3 tane 5li takım 2 çorap 2 tane müslin battaniye koydum ben.
Depend 6-7 tane attım valize ihtiyaç halinde alırlar ama ilkinde yetmişti.
Neden riski daha fazla diye de soramadım laf karıştı arayabelki iri bebekler yeterli beslenemiyorlardır, ondan olabilir diye mantık yürüttüm :)
Yazım yanlışı olmuş olabilir geleceği en son tarih Ağustos başıydı ancak gelişim ve konum itibari ile temmuz 1 den sonra istediği zaman gelebilir biraz aceleci o nedenle temmuz 1 den sonra senden haber beklemeye başlayacağım dedibenim kız da 2 hafta önden gidiyor ama hiç erken bekliyorum demedi doktor, 1 ay öncesine çekmiş olması tarihi ilginç geldi :)
İnşallah bnimde öle olur yaValla simdi yalan olmasin ama hatirladigim kadariyla 38 ve ya 39 da dogurdu. Sezeryan ile dogurdu kendisi de kiloluydu normale cok istekli degildi kendi tercihi de oyle oldu yani. Kizi sapsaglam dedigim gibi bayan yanak dogmustu sonra hop atti gitti o fazla kiloyu :)
Senin şeker varmi cnm suan kaç haftalıksin ve kac kg simdiay benim de öyle olacak galiba ya, 4 kilo civarı doğacak dedi doktor vaktinde gelirse. hayırlısı napalım :)
Bnim cekti cnm özelikle iki hafta öndebenim kız da 2 hafta önden gidiyor ama hiç erken bekliyorum demedi doktor, 1 ay öncesine çekmiş olması tarihi ilginç geldi :)
Ben seviyorum isteKiz iyi birşey dejilki bu
Yarin ben de gidecegim kuzum. Ne guzel her hafta gitmekBen seviyorum iste
Saglikla gelsin tabi
Iste normal dogurmak skntí kilolu bebegi
Benimki kucuk geliyor bana
Bakalim ne dogurcaz
Yarin gidicem bende
Evet dugmesiz gomlek gibi olan canim. Gobek bagi bazen kirletiyor kiyafeti. Onun varligi iyi oluyor. Ama gerekliligi konusunda emin degilim. Ben hastane takiminin icine 1 tane koydum. Diger takimlarini hep tulum olarak koydumiç zıbın dediğin nasıl bişey ya, böyle düğmesiz gömlek gibi olandan mı? benim hastane çıkışı o şekilde olduğu için ekstra bişey eklemedim. gerekir mi ki acaba?
Onden gidiyorsa erken gelme ihtimali de yuksek ama canim. Hazirlikli olbenim kız da 2 hafta önden gidiyor ama hiç erken bekliyorum demedi doktor, 1 ay öncesine çekmiş olması tarihi ilginç geldi :)
Cevresel faktörler de genetik kadar belki daha fazla onemli bence. Hatta benim gozlemime gore mama ile beslenen bebekler daha uzun oluyorlar anne sutune goreKısa uzun yorumu yapmadı doktor bir ay önce sormuştu ailede herkes uzun mu diyecidden düşündüm kısa kimse yok ama doğum boyu ile ilerde uzun olmasının bir alakası yokmuş canım öyle olsa benim eşim minicik kalirmis
Dr un ne dediKizlar gebelik kolesterolu cikan var mi? Rutinde kolesterol bakilmiyormus ama ben hasbelkader baktirmis oldum ve 300lerde geldi. Şoklardayım cunku daha once hic yasadgm bisey degildi. Beslenme olarak da yukseltecek tarzda bir diyetim yok acikcasi. 2. Trimestrda artmaya baslayip 3. Trimestrda zirve yapabiliyormus. Cani sıkıcı
Benim de 2.ama unutuluyor canim cok dogal benceSlm kızlar sezeryan tarihim belli oldu Allah nasip ederse 26 haziran doğum olucak 2. Çocuğum olmasina rağmen heyecandan mi bilmem bildiklerimide unuttumsizce kaç adet zıbın ve kaç takım yeni Doğan elbise koyayım ha birde 2 adet hasta bezi yeterli olur mu
Yaa ne tatli gunluk tutmus olman gecen aklima geldiYarin ben de gidecegim kuzum. Ne guzel her hafta gitmekküçük derken? Kacinci haftadasin kac kilo bebis. Bence haftasiyla uyumluysa ne kadar kucuk o kadar iyi. Iri bebek her turlu sıkıntı bence.. kizimda bir defter tutmustum gebelikte. Bununla kiyaslayayim diye baktim dun. En son kontrolde 3500 demis ultrasonda, ben de yorum olarak 3200 dogarsin bence bebisim diye yazmışım. 38+6da 3700 olarak dogdu ama hatirliyorum hep onde gitti kilosu. Doktor seker mi var seker mi var diye diye tuketmisti beni. Bu daha normal gidiyor. Icim daha rahat
Yarin gorecek kuzum. Gelirken tahlilleri yaptirmis olarak gel demisti. Evet gebelik sonrasi normale donuyormus gerci ama yine de canim sıkıldı. Dogum sonrasi dogru duzgun bir beslenme ve spor şart. Cok hareketsiz gecirdim gebeligi acaba ondan mi bundan mi diye dusunerek yiprattim kendimi. Insan hemen suclamaya yer ariyor yapip ettikleriyle ilgiliDr un ne dedi
Benim her tahlilde ona da bakílíyor
Hamilelikte bir miktar yuksek cikmadi normal
Karsilaniyor.
Biraz yuksekti ciddi degildi ama
Bisey demedi benim dr um
Vllha cnm 3 400 en ideali sonra doğumda Zor olyoBen seviyorum iste
Saglikla gelsin tabi
Iste normal dogurmak skntí kilolu bebegi
Benimki kucuk geliyor bana
Bakalim ne dogurcaz
Yarin gidicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?