2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Normalde Ağustos başı bekliyordu ama önde görünce temmuz 1 den sonra bekliyorum ben dedi ama tabi doğum şeklini konuşmadık gerçi bebişin dönmesininde belki etkisi vardır bilemiyorum
benim kız da 2 hafta önden gidiyor ama hiç erken bekliyorum demedi doktor, 1 ay öncesine çekmiş olması tarihi ilginç geldi :)

Sağlıkla gelsin 26 haziranda 3 bebişimiz gelecek
3 tane iç zıbın 3 tane 5li takım 2 çorap 2 tane müslin battaniye koydum ben.
Depend 6-7 tane attım valize ihtiyaç halinde alırlar ama ilkinde yetmişti.
iç zıbın dediğin nasıl bişey ya, böyle düğmesiz gömlek gibi olandan mı? benim hastane çıkışı o şekilde olduğu için ekstra bişey eklemedim. gerekir mi ki acaba?

benim kız da 2 hafta önden gidiyor ama hiç erken bekliyorum demedi doktor, 1 ay öncesine çekmiş olması tarihi ilginç geldi :)
Yazım yanlışı olmuş olabilir geleceği en son tarih Ağustos başıydı ancak gelişim ve konum itibari ile temmuz 1 den sonra istediği zaman gelebilir biraz aceleci o nedenle temmuz 1 den sonra senden haber beklemeye başlayacağım dedi bizim en başından beri hep öndeydi üç doktor gezdim hepsi aynı yorumda bulundu hep bana 40. Haftayı görmezsin dediler ama bakalım tabi nasip

İnşallah bnimde öle olur ya
ay benim de öyle olacak galiba ya, 4 kilo civarı doğacak dedi doktor vaktinde gelirse. hayırlısı napalım :)
Senin şeker varmi cnm suan kaç haftalıksin ve kac kg simdi

Kizlar gebelik kolesterolu cikan var mi? Rutinde kolesterol bakilmiyormus ama ben hasbelkader baktirmis oldum ve 300lerde geldi. Şoklardayım cunku daha once hic yasadgm bisey degildi. Beslenme olarak da yukseltecek tarzda bir diyetim yok acikcasi. 2. Trimestrda artmaya baslayip 3. Trimestrda zirve yapabiliyormus. Cani sıkıcı

Ben seviyorum iste
Saglikla gelsin tabi
Iste normal dogurmak skntí kilolu bebegi
Benimki kucuk geliyor bana
Bakalim ne dogurcaz
Yarin gidicem bende
Yarin ben de gidecegim kuzum. Ne guzel her hafta gitmek küçük derken? Kacinci haftadasin kac kilo bebis. Bence haftasiyla uyumluysa ne kadar kucuk o kadar iyi. Iri bebek her turlu sıkıntı bence.. kizimda bir defter tutmustum gebelikte. Bununla kiyaslayayim diye baktim dun. En son kontrolde 3500 demis ultrasonda, ben de yorum olarak 3200 dogarsin bence bebisim diye yazmışım. 38+6da 3700 olarak dogdu ama hatirliyorum hep onde gitti kilosu. Doktor seker mi var seker mi var diye diye tuketmisti beni. Bu daha normal gidiyor. Icim daha rahat

iç zıbın dediğin nasıl bişey ya, böyle düğmesiz gömlek gibi olandan mı? benim hastane çıkışı o şekilde olduğu için ekstra bişey eklemedim. gerekir mi ki acaba?
Evet dugmesiz gomlek gibi olan canim. Gobek bagi bazen kirletiyor kiyafeti. Onun varligi iyi oluyor. Ama gerekliligi konusunda emin degilim. Ben hastane takiminin icine 1 tane koydum. Diger takimlarini hep tulum olarak koydum

Cevresel faktörler de genetik kadar belki daha fazla onemli bence. Hatta benim gozlemime gore mama ile beslenen bebekler daha uzun oluyorlar anne sutune gore

Dr un ne dedi
Benim her tahlilde ona da bakílíyor
Hamilelikte bir miktar yuksek cikmadi normal
Karsilaniyor.
Biraz yuksekti ciddi degildi ama
Bisey demedi benim dr um

Benim de 2.ama unutuluyor canim cok dogal bence ben de her seyi buradan ve instagramdan ordan burdan bakarak tamamladim. Her sey ilk heyecaniyla yasandi resmen. Hastane çıkışı haricinde 3 tane tulumlu takim koydum ben bebis icin

Yaa ne tatli gunluk tutmus olman gecen aklima geldi
Keske bende yapsaydim
32+3 2150 idi
Digerleri o haftalarda daha kiloluydu diye hatirladigim icin kucuk geliyor bana
Evet biraz onde olunca dr lar seker mi var seker mi
Bu sefer normal dogum derdim yok
Kucuk dogmasi normal dogumda ciddi fark ediyor
Kilolu bebeği doğurmak cok zor

Dr un ne dedi
Benim her tahlilde ona da bakílíyor
Hamilelikte bir miktar yuksek cikmadi normal
Karsilaniyor.
Biraz yuksekti ciddi degildi ama
Bisey demedi benim dr um
Yarin gorecek kuzum. Gelirken tahlilleri yaptirmis olarak gel demisti. Evet gebelik sonrasi normale donuyormus gerci ama yine de canim sıkıldı. Dogum sonrasi dogru duzgun bir beslenme ve spor şart. Cok hareketsiz gecirdim gebeligi acaba ondan mi bundan mi diye dusunerek yiprattim kendimi. Insan hemen suclamaya yer ariyor yapip ettikleriyle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…