- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.001
Kac hafta onde canm kilosu kaç sen kaç haftalık sinYazım yanlışı olmuş olabilir geleceği en son tarih Ağustos başıydı ancak gelişim ve konum itibari ile temmuz 1 den sonra istediği zaman gelebilir biraz aceleci o nedenle temmuz 1 den sonra senden haber beklemeye başlayacağım dedibizim en başından beri hep öndeydi üç doktor gezdim hepsi aynı yorumda bulundu hep bana 40. Haftayı görmezsin dediler ama bakalım tabi nasip
Günlüğü hala tutuyorum canim.. duzenli degil belki ama 8 yasina kadar hayatinin belli donemlerini gelismini hep yazdim. 20 li yaslara geldiginde kendisine vermeyi dusunuyorumYaa ne tatli gunluk tutmus olman gecen aklima geldi
Keske bende yapsaydim
32+3 2150 idi
Digerleri o haftalarda daha kiloluydu diye hatirladigim icin kucuk geliyor bana
Evet biraz onde olunca dr lar seker mi var seker mi
Bu sefer normal dogum derdim yok
Kucuk dogmasi normal dogumda ciddi fark ediyor
Kilolu bebeği doğurmak cok zor
Benim kolestrolde 235 cikti cnm bir heyecan doktora yazdim dedim yuksek cikmis diye telaslanacak bisey degil normal dedi bana boyle olmasi. Hdl olanda 80 lere dayanmis ona da normal dediKizlar gebelik kolesterolu cikan var mi? Rutinde kolesterol bakilmiyormus ama ben hasbelkader baktirmis oldum ve 300lerde geldi. Şoklardayım cunku daha once hic yasadgm bisey degildi. Beslenme olarak da yukseltecek tarzda bir diyetim yok acikcasi. 2. Trimestrda artmaya baslayip 3. Trimestrda zirve yapabiliyormus. Cani sıkıcı
Doktora sordunmu cnmKizlar gebelik kolesterolu cikan var mi? Rutinde kolesterol bakilmiyormus ama ben hasbelkader baktirmis oldum ve 300lerde geldi. Şoklardayım cunku daha once hic yasadgm bisey degildi. Beslenme olarak da yukseltecek tarzda bir diyetim yok acikcasi. 2. Trimestrda artmaya baslayip 3. Trimestrda zirve yapabiliyormus. Cani sıkıcı
Doktor neden erken gelebilir dedi? Seninle ayni haftadayiz benim bebis de 2700gr ilerde birazBu arada kızım erken gelebilirmiş 1 hafta kadar yani temmuz başı gibi Allahın izniyle doktorum doğuma kadar 1 kilo daha alır 3200 ile 3400 arası doğar dedi
Maşallah canım valla o anki heyecanla hiç sormadım bizim burda kadın doktor termini var son termindi hastaneye kayıt oldum artık perşembe günü hastane ne diyecek bakalım belki o söyler niye erken diye belki aşağıdadır kızımDoktor neden erken gelebilir dedi? Seninle ayni haftadayiz benim bebis de 2700gr ilerde biraz
Fazla kilosu olması iyi değil malesef normal dogum olma ihtimali düşüyorMaşallah canım valla o anki heyecanla hiç sormadım bizim burda kadın doktor termini var son termindi hastaneye kayıt oldum artık perşembe günü hastane ne diyecek bakalım belki o söyler niye erken diye belki aşağıdadır kızım
Size de maşallah kilosu süper
Benim doktorum rutinde bakıyor canım ama dediğin gibi 3. Trimester itibari ile arttı benimde çok yüksek değil yinede ama ilk zamanlara göre yüksek tabi. Katı diyet olmasada yinede dikkat ediyorum ona rağmen artıyorKizlar gebelik kolesterolu cikan var mi? Rutinde kolesterol bakilmiyormus ama ben hasbelkader baktirmis oldum ve 300lerde geldi. Şoklardayım cunku daha once hic yasadgm bisey degildi. Beslenme olarak da yukseltecek tarzda bir diyetim yok acikcasi. 2. Trimestrda artmaya baslayip 3. Trimestrda zirve yapabiliyormus. Cani sıkıcı
Canım sana yazdım ama kendi cevap mesajimi gormeyince bir daha yazayım dedimKac hafta onde canm kilosu kaç sen kaç haftalık sin
Ay kusura bakma ya cnm vllha atladımCanım sana yazdım ama kendi cevap mesajimi gormeyince bir daha yazayım dedim32+2 yım ama bebiş tüm vücut olarak kafa,bacak, göbek vs hepsi min 34+2 2318 Gr olmuş baş aşağı pozisyondayiz hep ilk haftalardan beri önde gitti perinatolog dahil 3 doktorda kendi gebelik haftana göre 40 i görmen imkansıza yakın dediler bu kızdan gözüm çok korkmaya başladı o nedenle
Yok kız ne kusuru ben kendi cevabımı göremeyince bir daha yazayım dedimAy kusura bakma ya cnm vllha atladım
Hdl nin yuksekligi iyi bisey aslinda ama genel olarak bir artis oluyor galiba gebelikte. Digerleri artmasa iyiydi yine de..Benim de hdl normalde 50 yi gecmez 70lere dayanmisBenim kolestrolde 235 cikti cnm bir heyecan doktora yazdim dedim yuksek cikmis diye telaslanacak bisey degil normal dedi bana boyle olmasi. Hdl olanda 80 lere dayanmis ona da normal dedi
Kontrolüm yarin kuzum. SoracagimDoktora sordunmu cnm
İstanbul da kaynıyor. Boncuk boncuk ter döküyorum. Hayatımın hiçbir döneminde sıcaktan bu kadar bunalmadımKızlar çok sıcak Sakarya yanıyor kimler nerelerde
Biraz okudum da normal gibi yazmislar genel olarak. Ama ilk gebelikte yasamadigim icin yine de bir tuhaf oldum.. şöyle yazmislar kuzum bakBenim doktorum rutinde bakıyor canım ama dediğin gibi 3. Trimester itibari ile arttı benimde çok yüksek değil yinede ama ilk zamanlara göre yüksek tabi. Katı diyet olmasada yinede dikkat ediyorum ona rağmen artıyor
İşte aybi durumdayım vllha sabah duş aldim şimdi birdaha alcm ama duş alinca çıkınca da su gubi bn anlamadim bu nem nedir gerçekten zor bir yaz geçecek özelikle lohusalıkta Allah yardımcımiz olsunİstanbul da kaynıyor. Boncuk boncuk ter döküyorum. Hayatımın hiçbir döneminde sıcaktan bu kadar bunalmadım
İnşallah normldir canm ams bizide bilgilendir karşılaşınca bn gebelikte bazi şeylerle bu gebelik özelikle far görmüş tavşan gibim oglum da ne rahatı ya sadece kus biti yatKontrolüm yarin kuzum. Soracagim
Bnde atılmış olabilrm cnmYok kız ne kusuru ben kendi cevabımı göremeyince bir daha yazayım dedimmesajı atlamış gibi olmiyim dedim
Aynen canım değerlerin değişmesi çok normal ama yinede bana yağsız peynir yağsız süt vs ye dedi doktorum doğum sonrası için sanırım bende anlamadımBiraz okudum da normal gibi yazmislar genel olarak. Ama ilk gebelikte yasamadigim icin yine de bir tuhaf oldum.. şöyle yazmislar kuzum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?