2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kac hafta onde canm kilosu kaç sen kaç haftalık sin

Günlüğü hala tutuyorum canim.. duzenli degil belki ama 8 yasina kadar hayatinin belli donemlerini gelismini hep yazdim. 20 li yaslara geldiginde kendisine vermeyi dusunuyorum ikincil kazanci da kiyaslama imkani oldu bu gebeligimle cok aklima takilan bisey olursa acip bakiyorum onda nasilmis diye

Benim kolestrolde 235 cikti cnm bir heyecan doktora yazdim dedim yuksek cikmis diye telaslanacak bisey degil normal dedi bana boyle olmasi. Hdl olanda 80 lere dayanmis ona da normal dedi

Doktora sordunmu cnm

Doktor neden erken gelebilir dedi? Seninle ayni haftadayiz benim bebis de 2700gr ilerde biraz
Maşallah canım valla o anki heyecanla hiç sormadım bizim burda kadın doktor termini var son termindi hastaneye kayıt oldum artık perşembe günü hastane ne diyecek bakalım belki o söyler niye erken diye belki aşağıdadır kızım
Size de maşallah kilosu süper

Fazla kilosu olması iyi değil malesef normal dogum olma ihtimali düşüyor Ama bakacağız bakalim

Son düzenleme:
Benim doktorum rutinde bakıyor canım ama dediğin gibi 3. Trimester itibari ile arttı benimde çok yüksek değil yinede ama ilk zamanlara göre yüksek tabi. Katı diyet olmasada yinede dikkat ediyorum ona rağmen artıyor

Kac hafta onde canm kilosu kaç sen kaç haftalık sin
Canım sana yazdım ama kendi cevap mesajimi gormeyince bir daha yazayım dedim 32+2 yım ama bebiş tüm vücut olarak kafa,bacak, göbek vs hepsi min 34+2 2318 Gr olmuş baş aşağı pozisyondayiz hep ilk haftalardan beri önde gitti perinatolog dahil 3 doktorda kendi gebelik haftana göre 40 i görmen imkansıza yakın dediler bu kızdan gözüm çok korkmaya başladı o nedenle

Ay kusura bakma ya cnm vllha atladım

Benim kolestrolde 235 cikti cnm bir heyecan doktora yazdim dedim yuksek cikmis diye telaslanacak bisey degil normal dedi bana boyle olmasi. Hdl olanda 80 lere dayanmis ona da normal dedi
Hdl nin yuksekligi iyi bisey aslinda ama genel olarak bir artis oluyor galiba gebelikte. Digerleri artmasa iyiydi yine de..Benim de hdl normalde 50 yi gecmez 70lere dayanmis

Benim doktorum rutinde bakıyor canım ama dediğin gibi 3. Trimester itibari ile arttı benimde çok yüksek değil yinede ama ilk zamanlara göre yüksek tabi. Katı diyet olmasada yinede dikkat ediyorum ona rağmen artıyor
Biraz okudum da normal gibi yazmislar genel olarak. Ama ilk gebelikte yasamadigim icin yine de bir tuhaf oldum.. şöyle yazmislar kuzum bak

Eklentiler

• Screenshot_20240611_141952_Samsung Internet.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 29
İstanbul da kaynıyor. Boncuk boncuk ter döküyorum. Hayatımın hiçbir döneminde sıcaktan bu kadar bunalmadım
İşte aybi durumdayım vllha sabah duş aldim şimdi birdaha alcm ama duş alinca çıkınca da su gubi bn anlamadim bu nem nedir gerçekten zor bir yaz geçecek özelikle lohusalıkta Allah yardımcımiz olsun

Biraz okudum da normal gibi yazmislar genel olarak. Ama ilk gebelikte yasamadigim icin yine de bir tuhaf oldum.. şöyle yazmislar kuzum bak
Aynen canım değerlerin değişmesi çok normal ama yinede bana yağsız peynir yağsız süt vs ye dedi doktorum doğum sonrası için sanırım bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…