- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.021
Amim amin napıcaz bilmiyorum. Duşun da bir faydası yok artıkİşte aybi durumdayım vllha sabah duş aldim şimdi birdaha alcm ama duş alinca çıkınca da su gubi bn anlamadim bu nem nedir gerçekten zor bir yaz geçecek özelikle lohusalıkta Allah yardımcımiz olsun
Aynen kuzum valla.. her gebelik kendine ozelmis onu da anladim. Bu bambaska gecti her acidan. Kusma vs olmadi. Ama yok kolesterol yukseldi yok ödem oldu. Degisikİnşallah normldir canm ams bizide bilgilendir karşılaşınca bn gebelikte bazi şeylerle bu gebelik özelikle far görmüş tavşan gibim oglum da ne rahatı ya sadece kus biti yat
Evet yine de diyet oneriyorlardir bence de. Bebisin ilerleyen hayatini etkilemez umarim. Genetik vir kolesterol yuksekligine yatkinlik falan olursa uzulurum yani. Umarim gecici biseydir.Aynen canım değerlerin değişmesi çok normal ama yinede bana yağsız peynir yağsız süt vs ye dedi doktorum doğum sonrası için sanırım bende anlamadım
Gerçekten ya yok önde yok şeker yok bilmem ne birdaha tövbeAynen kuzum valla.. her gebelik kendine ozelmis onu da anladim. Bu bambaska gecti her acidan. Kusma vs olmadi. Ama yok kolesterol yukseldi yok ödem oldu. Degisik
Senin ailede var miydi kuzum seker? Benim de ilk gebelik oyle gecti ilerde kilosu önde seker mi falan filan derken 3700 dogdu. Ama seker falan cikmadi sonrasinda da sukur. Insallah sen de hic sorun yasamazsin canim. Denildigiyle kalir oyleceGerçekten ya yok önde yok şeker yok bilmem ne birdaha tövbe
Yok kuzum kimsede şeker ailede inşallah inşallah canm öyle olur ya vllha dedim geçen adak adadim sag salim alym kucağımaSenin ailede var miydi kuzum seker? Benim de ilk gebelik oyle gecti ilerde kilosu önde seker mi falan filan derken 3700 dogdu. Ama seker falan cikmadi sonrasinda da sukur. Insallah sen de hic sorun yasamazsin canim. Denildigiyle kalir oylece
Kız benim karnım yumuşamış erik neKizlar ben erikle ask yaşıyorum. Erik mevsimi bitecek diye odum kopuyor. Erikler yumuşadikca üzülüyorum
Al benden de o kadar. Bütün yaz meyveleriyle aşk yaşıyorum üstelik sadece bende değil kızımdaKizlar ben erikle ask yaşıyorum. Erik mevsimi bitecek diye odum kopuyor. Erikler yumuşadikca üzülüyorum
Hadi güzel haberlerle gel inşallah kuzum yaKız benim karnım yumuşamış erik neyarın muayenem var Allahtan. Karnım niye yumuşadı kafamda deli sorular
Bebis tam gaz tekme tokata devam ediyor arada da hickiriyor o yüzden çok onemsemedim bu karın yumuşaması işini ama garip yani. Doguracak miyim nedirHadi güzel haberlerle gel inşallah kuzum ya
Benim karnım taş kesiyor
Hamilelikte meyve seviliyormus ya resmen 35 senede yemedigim meyveyi 3 ayda yedimAl benden de o kadar. Bütün yaz meyveleriyle aşk yaşıyorum üstelik sadece bende değil kızımda
Her şey olabilir. Belki pozisyonundandır ne diyecek bakalım doktorBebis tam gaz tekme tokata devam ediyor arada da hickiriyor o yüzden çok onemsemedim bu karın yumuşaması işini ama garip yani. Doguracak miyim nedir
Evet gerçekten bende iki hamileliğimdede yemediğim kadar meyve yedim. Rüyalarıma bile çeşit çeşit meyve giriyorHamilelikte meyve seviliyormus ya resmen 35 senede yemedigim meyveyi 3 ayda yedim
Ben gecenlerde karnimin uzerine düşünce doktorun ilk baktigi karnimin yumuşak plup olmadigiydi. Yumusak cok iyi deyip rahatlatmisti. Demekki iyi birsey cnmKız benim karnım yumuşamış erik neyarın muayenem var Allahtan. Karnım niye yumuşadı kafamda deli sorular
Ben de ben de ben de.. ama erik beni mahvetti kuzum. Tum vucut dengemi bozdu. Tuzlu tuzlu yedim. Sicaklar da ustune acaip ödem oldu. Simdi uzuluyorum ayaklarimin haline. Insallah geri donuslu olurKizlar ben erikle ask yaşıyorum. Erik mevsimi bitecek diye odum kopuyor. Erikler yumuşadikca üzülüyorum
Ayy nasil dustuun?Ben gecenlerde karnimin uzerine düşünce doktorun ilk baktigi karnimin yumuşak plup olmadigiydi. Yumusak cok iyi deyip rahatlatmisti. Demekki iyi birsey cnm
Cnm tuzlu hic yemedim nasil oluyor bilmiyorum ama boyle kitir kitir haliyle eriyorummmmm. Sende aman tuzlu yeme. Ben fazla soda ictim acayip fenalastim doktor uyardi beni de sodyum orani fazlaymis yani tuz bize hiiiiiiic faydali degilBen de ben de ben de.. ama erik beni mahvetti kuzum. Tum vucut dengemi bozdu. Tuzlu tuzlu yedim. Sicaklar da ustune acaip ödem oldu. Simdi uzuluyorum ayaklarimin haline. Insallah geri donuslu olurerigin o citir citir hali de 2 hafta ya var ya yok hemen yumusuyor dedigin gbi
Ay geçmiş olsunBen gecenlerde karnimin uzerine düşünce doktorun ilk baktigi karnimin yumuşak plup olmadigiydi. Yumusak cok iyi deyip rahatlatmisti. Demekki iyi birsey cnm
Bende de ayni durumlar.. buz gibi kiraz karpuz erik.. sabah kahvaltim muz cilek yaban mersini ahududu sut ve yulaflaHamilelikte meyve seviliyormus ya resmen 35 senede yemedigim meyveyi 3 ayda yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?