2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İşte aybi durumdayım vllha sabah duş aldim şimdi birdaha alcm ama duş alinca çıkınca da su gubi bn anlamadim bu nem nedir gerçekten zor bir yaz geçecek özelikle lohusalıkta Allah yardımcımiz olsun
Amim amin napıcaz bilmiyorum. Duşun da bir faydası yok artık

İnşallah normldir canm ams bizide bilgilendir karşılaşınca bn gebelikte bazi şeylerle bu gebelik özelikle far görmüş tavşan gibim oglum da ne rahatı ya sadece kus biti yat
Aynen kuzum valla.. her gebelik kendine ozelmis onu da anladim. Bu bambaska gecti her acidan. Kusma vs olmadi. Ama yok kolesterol yukseldi yok ödem oldu. Degisik

Aynen canım değerlerin değişmesi çok normal ama yinede bana yağsız peynir yağsız süt vs ye dedi doktorum doğum sonrası için sanırım bende anlamadım
Evet yine de diyet oneriyorlardir bence de. Bebisin ilerleyen hayatini etkilemez umarim. Genetik vir kolesterol yuksekligine yatkinlik falan olursa uzulurum yani. Umarim gecici biseydir.

Gerçekten ya yok önde yok şeker yok bilmem ne birdaha tövbe
Senin ailede var miydi kuzum seker? Benim de ilk gebelik oyle gecti ilerde kilosu önde seker mi falan filan derken 3700 dogdu. Ama seker falan cikmadi sonrasinda da sukur. Insallah sen de hic sorun yasamazsin canim. Denildigiyle kalir oylece

Senin ailede var miydi kuzum seker? Benim de ilk gebelik oyle gecti ilerde kilosu önde seker mi falan filan derken 3700 dogdu. Ama seker falan cikmadi sonrasinda da sukur. Insallah sen de hic sorun yasamazsin canim. Denildigiyle kalir oylece
Yok kuzum kimsede şeker ailede inşallah inşallah canm öyle olur ya vllha dedim geçen adak adadim sag salim alym kucağıma

Kizlar ben erikle ask yaşıyorum. Erik mevsimi bitecek diye odum kopuyor. Erikler yumuşadikca üzülüyorum
Ben de ben de ben de.. ama erik beni mahvetti kuzum. Tum vucut dengemi bozdu. Tuzlu tuzlu yedim. Sicaklar da ustune acaip ödem oldu. Simdi uzuluyorum ayaklarimin haline. Insallah geri donuslu olur erigin o citir citir hali de 2 hafta ya var ya yok hemen yumusuyor dedigin gbi

Cnm tuzlu hic yemedim nasil oluyor bilmiyorum ama boyle kitir kitir haliyle eriyorummmmm. Sende aman tuzlu yeme. Ben fazla soda ictim acayip fenalastim doktor uyardi beni de sodyum orani fazlaymis yani tuz bize hiiiiiiic faydali degil

Ben gecenlerde karnimin uzerine düşünce doktorun ilk baktigi karnimin yumuşak plup olmadigiydi. Yumusak cok iyi deyip rahatlatmisti. Demekki iyi birsey cnm
Ay geçmiş olsun benimki durduk yere oldu ya bebişin eli kolu bacağı artık neresiyse hareket ettikçe çıkıyor, hickirdiginda kafasını vuruyor karnıma o da sağ alt kasığımda genellikle oraya vuruyor hiç anlamadim bakalım ne diyecek doktor yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…