- 8 Mart 2019
- 3.071
- 4.293
- 133
- 38
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.041
Cnm cok kotuydu ya burda yazmadim da bildigin karnimin uzerine yolda havalanip dustum. Karnim direkt altta kaldi. Hani dizim veya elim ile dususu yumusatamadim bile oyle diyim. Sonrası hastaneler ultrasonlar nts ler şükür hersey yolundaydi. Ama doktor ilk karnimin yumusakligina bakti :)Ayy nasil dustuun?
Ay simdi bana gulme de benimki hickirdiginda resmen popoma vuruyor ne alaka diceksin ama gercekten oyleAy geçmiş olsunbenimki durduk yere oldu ya bebişin eli kolu bacağı artık neresiyse hareket ettikçe çıkıyor, hickirdiginda kafasını vuruyor karnıma o da sağ alt kasığımda genellikle oraya vuruyor hiç anlamadim bakalım ne diyecek doktor yarın
Dondurma da çok yedim ben kış dahilBende de ayni durumlar.. buz gibi kiraz karpuz erik.. sabah kahvaltim muz cilek yaban mersini ahududu sut ve yulaflaserin serin oyle iyi gidiyor ki..
En iyisini yapmissin canim. Ben de ödemi farkedince hemen biraktim tuzu ama olanlar oldu bir kere. Tansiyon normal diye doktor onemsemedi ödemi ama ben üzülüyorum hala. Tuza sekere dikkat diye bosuna demiyorlarmis megerCnm tuzlu hic yemedim nasil oluyor bilmiyorum ama boyle kitir kitir haliyle eriyorummmmm. Sende aman tuzlu yeme. Ben fazla soda ictim acayip fenalastim doktor uyardi beni de sodyum orani fazlaymis yani tuz bize hiiiiiiic faydali degil
Ay simdi bana gulme de benimki hickirdiginda resmen popoma vuruyor ne alaka diceksin ama gercekten oyle
Dondurmaya yeni basladimDondurma da çok yedim ben kış dahilama sıcaklardan şuan çok daha iyi geliyor. Bir de muzlu milkshake
Poposunu karnima dayamis bas asagi duruyor yüzüde popoma dönük bence ondan ultrasonda neyi nerede sormustumPozisyonundan mi ki acaba? Plasentanın yeri nerde acaba?
Kafasi tam arka cikisa donuk duruyor olabilirAy simdi bana gulme de benimki hickirdiginda resmen popoma vuruyor ne alaka diceksin ama gercekten oyle
Ayy okurken bile cok kötü oldum kuzum. Cok gecmis olsun. Neyseki bebise bisey olmamis. Ama cidden uzuldum yaniCnm cok kotuydu ya burda yazmadim da bildigin karnimin uzerine yolda havalanip dustum. Karnim direkt altta kaldi. Hani dizim veya elim ile dususu yumusatamadim bile oyle diyim. Sonrası hastaneler ultrasonlar nts ler şükür hersey yolundaydi. Ama doktor ilk karnimin yumusakligina bakti :)
Sıcaklar birden bastı gebelikte insanın içi yanıyormus vallaDondurmaya yeni basladimama hakkini veriyorum. Ben de disarda limonata falan ictiysem icindeki buzları kemiriyorum. Bir de bu basladi. Normalde agzim üşür yani buz falan yiyemem. Ablam diyor ki gecen. Yeter buz gibi üşüdü cocuk senin yuzunden
Cok sağol canim benimAyy okurken bile cok kötü oldum kuzum. Cok gecmis olsun. Neyseki bebise bisey olmamis. Ama cidden uzuldum yanikarnima bisey degince bile benim icim bir tuhaf oluyor dusmeyi hayal bile edemiyorum. Cok cok gecmis olsun tekrardan
Ondan öyle hissediyorsun çok mantikliymis. Benimkinin yüzü göbek deliğinin 4 parmak altinda ve yüzü karnıma dönük ondan hıçkırinca kafasını vuruyor.Poposunu karnima dayamis bas asagi duruyor yüzüde popoma dönük bence ondan ultrasonda neyi nerede sormustum
Daha da sicak olacakmis. Neyse ki sona geldik şükür. Emzirme de zor ama gebelik kadar degildir heraldeSıcaklar birden bastı gebelikte insanın içi yanıyormus valla
Ahaha kiyamam ya sapsikler resmenOndan öyle hissediyorsun çok mantikliymis. Benimkinin yüzü göbek deliğinin 4 parmak altinda ve yüzü karnıma dönük ondan hıçkırinca kafasını vuruyor.
Resmen bitiyor kizz duy da inanmaDaha da sicak olacakmis. Neyse ki sona geldik şükür. Emzirme de zor ama gebelik kadar degildir heralde
Sorma kuzum ya o gunlerden bugunleri hayal bile edemiyordum dogrusu. Ne cok badire atlatiyor insan aslinda. Beta katlanacak mi katlanmayacak mi, kese var mi, kalp atimi var mi, fetal dna si taramalari. Ayrintili ultrasonu falan filan derken. Su 30lari gecince ancak rahatladim diyebilirim benResmen bitiyor kizz duy da inanmasenle beta takip ettiğimiz, test koyulugu takip ettigimiz günleri unutmayacağım valla
Öf içim gittiCnm cok kotuydu ya burda yazmadim da bildigin karnimin uzerine yolda havalanip dustum. Karnim direkt altta kaldi. Hani dizim veya elim ile dususu yumusatamadim bile oyle diyim. Sonrası hastaneler ultrasonlar nts ler şükür hersey yolundaydi. Ama doktor ilk karnimin yumusakligina bakti :)
Ben o yüzden hep son 3 ay daha güzel diyorum isteSorma kuzum ya o gunlerden bugunleri hayal bile edemiyordum dogrusu. Ne cok badire atlatiyor insan aslinda. Beta katlanacak mi katlanmayacak mi, kese var mi, kalp atimi var mi, fetal dna si taramalari. Ayrintili ultrasonu falan filan derken. Su 30lari gecince ancak rahatladim diyebilirim ben
Kolesterol normal diyolar ya. Bende de yükseldi gebelikte ki şaşırdım korkup doktora sordum normal gebelikte yüksek çıkar dedi ki egeliyim zeytinyağı sebze besleniyorumBiraz okudum da normal gibi yazmislar genel olarak. Ama ilk gebelikte yasamadigim icin yine de bir tuhaf oldum.. şöyle yazmislar kuzum bak
En dogrusunu yapiyorsun cnm bende bir tez canlilik var acele ediyorum hep dikkat etmemiz lazim ciddenÖf içim gittiiyi birşey olmamış ya Allah korusun aman adımlara dikkat ben korkudan heryere tutunarak yürüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?