2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ayy nasil dustuun?
Cnm cok kotuydu ya burda yazmadim da bildigin karnimin uzerine yolda havalanip dustum. Karnim direkt altta kaldi. Hani dizim veya elim ile dususu yumusatamadim bile oyle diyim. Sonrası hastaneler ultrasonlar nts ler şükür hersey yolundaydi. Ama doktor ilk karnimin yumusakligina bakti :)

Ay simdi bana gulme de benimki hickirdiginda resmen popoma vuruyor ne alaka diceksin ama gercekten oyle

Cnm tuzlu hic yemedim nasil oluyor bilmiyorum ama boyle kitir kitir haliyle eriyorummmmm. Sende aman tuzlu yeme. Ben fazla soda ictim acayip fenalastim doktor uyardi beni de sodyum orani fazlaymis yani tuz bize hiiiiiiic faydali degil
En iyisini yapmissin canim. Ben de ödemi farkedince hemen biraktim tuzu ama olanlar oldu bir kere. Tansiyon normal diye doktor onemsemedi ödemi ama ben üzülüyorum hala. Tuza sekere dikkat diye bosuna demiyorlarmis meger

Dondurma da çok yedim ben kış dahil ama sıcaklardan şuan çok daha iyi geliyor. Bir de muzlu milkshake
Dondurmaya yeni basladim ama hakkini veriyorum. Ben de disarda limonata falan ictiysem icindeki buzları kemiriyorum. Bir de bu basladi. Normalde agzim üşür yani buz falan yiyemem. Ablam diyor ki gecen. Yeter buz gibi üşüdü cocuk senin yuzunden

Ayy okurken bile cok kötü oldum kuzum. Cok gecmis olsun. Neyseki bebise bisey olmamis. Ama cidden uzuldum yani karnima bisey degince bile benim icim bir tuhaf oluyor dusmeyi hayal bile edemiyorum. Cok cok gecmis olsun tekrardan

Sıcaklar birden bastı gebelikte insanın içi yanıyormus valla

Ayy okurken bile cok kötü oldum kuzum. Cok gecmis olsun. Neyseki bebise bisey olmamis. Ama cidden uzuldum yani karnima bisey degince bile benim icim bir tuhaf oluyor dusmeyi hayal bile edemiyorum. Cok cok gecmis olsun tekrardan
Cok sağol canim benim yerleri cidden sağlammış kuzularin saglikla dogsunlarda.

Resmen bitiyor kizz duy da inanma senle beta takip ettiğimiz, test koyulugu takip ettigimiz günleri unutmayacağım valla
Sorma kuzum ya o gunlerden bugunleri hayal bile edemiyordum dogrusu. Ne cok badire atlatiyor insan aslinda. Beta katlanacak mi katlanmayacak mi, kese var mi, kalp atimi var mi, fetal dna si taramalari. Ayrintili ultrasonu falan filan derken. Su 30lari gecince ancak rahatladim diyebilirim ben

Öf içim gitti iyi birşey olmamış ya Allah korusun aman adımlara dikkat ben korkudan heryere tutunarak yürüyorum artık

Ben o yüzden hep son 3 ay daha güzel diyorum iste evlenirken de nişanli olmayi hiç sevmemiştim mesela

Biraz okudum da normal gibi yazmislar genel olarak. Ama ilk gebelikte yasamadigim icin yine de bir tuhaf oldum.. şöyle yazmislar kuzum bak
Kolesterol normal diyolar ya. Bende de yükseldi gebelikte ki şaşırdım korkup doktora sordum normal gebelikte yüksek çıkar dedi ki egeliyim zeytinyağı sebze besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…