2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
En dogrusunu yapiyorsun cnm bende bir tez canlilik var acele ediyorum hep dikkat etmemiz lazim cidden
Bende de vardı o tez canlılık bende bi uçtum balkona sonra aklım başıma geldi 4. Ayda falandı uçuşa geçtiğim zaman o gün bugündür tutunurum terlik altını bile kontrol ediyorum bşşey yapıştıysa kayarsa diye

Kızlar an itibariyle 36 haftaya girmiş bulunuyorum. 2 gündür vajinamda aşırı baskı hissediyorum. eğilince oturmaya çalışınca aniden kalkınca hatta yürüyünce ağrı oluyor. Dokununca ağrı yok ama içinde ağrı var. Böyle bi durum yaşayan var mı?

Ayyyy çok geçmiş olsun canımmm
Çok şükür her şey yolundaymış çok sevindim
Bende kızımda düştüm karnım boydan boya çizildi 32. Haftada falandım. Çok kötü oluyor insan

Hepimiz
Sanki bişey çıkacakta rahatlayacak hissi mesanede sızı vajina kemiğinde ağrı yürürken bi anda kalakalma

Kolesterol normal diyolar ya. Bende de yükseldi gebelikte ki şaşırdım korkup doktora sordum normal gebelikte yüksek çıkar dedi ki egeliyim zeytinyağı sebze besleniyorum
Oyle okudum ben de hep canim. Hormonel olarak bebege tasinmasi aciisndan yukselirmis. Ama ileride bebekte kolesterol yuksekligine sebep olabilir diye yazilar da okudum. Insallah oyle bir durum olmaz. Benim beslenmem de kötü değildir. Bol salata her daim zeytinyagi. Oyle et agirlikli da yemem yani. Yumurtayi bile saglikli diye her gun yiyeyim diye niyetlenmeme ragmen yiyemedim. Hayvansal gidalar zor gidiyor

Sanmam benim doktor perinatoloji doktoruydu çokta pimpirikli biriydi. Sağlık ocağında kan verdiğim için kazara baktırdım kolesterole o yüzden söyledim hiç önemsemedi bile biraz bile tehlikesi olsa mutlaka yemene dikkat et derdi.

Ayyyy çok geçmiş olsun canımmm
Çok şükür her şey yolundaymış çok sevindim
Bende kızımda düştüm karnım boydan boya çizildi 32. Haftada falandım. Çok kötü oluyor insan
Karninda mi cizilmisti off gelmis gecmis olsun hepimize neyseki hepsi sağlıklı. Cok sagol cnm teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun ya rabim kurtarmış neyseki şükür ikinizde iyisiniz bnde oğlumda banyoda aynayı önüme koydum 36 da özel.temizlgimi yaom dedim başım döndü yada bilmiyorum ayağımı kaydı aynanın üstüne düştüm aynaları altimda paramparça oldu o hasas karnma birsy olmadı ama bacağım çok kotu kesildi ikisi

Oyy bu çok fenaymis ama Allah korumus gecmis olsun cnm. Birde o dert var bak hatirladim yine :/

Cnm ara ara geliyorsa eger mesela suan benim de var yan yattigimda bacaklarim birlesikken acayip bir acı oluyor
. Sirt ustu yatip bacaklarimi kivirip acinca rahatliyor benim senin hic gecmiyor mu
Yok cnmm agryo hala baski yapyo birde çok kötü vuruyo gidiyor gliyo birşeyler yapyo eşim biraz elini koydu oda korkup çekti ne yapyo ya yirtilip cikmasinmi diyo uyu uyu dedim germe bni bn uzanamiyorum ya

Yok cnmm agryo hala baski yapyo birde çok kötü vuruyo gidiyor gliyo birşeyler yapyo eşim biraz elini koydu oda korkup çekti ne yapyo ya yirtilip cikmasinmi diyo uyu uyu dedim germe bni bn uzanamiyorum ya
Öf o aynayı önüne koyup banyoya girmek ne Allah korumuş çok tehlikeli iş yapmışsın ya

Öf o aynayı önüne koyup banyoya girmek ne Allah korumuş çok tehlikeli iş yapmışsın ya
Ay ne bilm gorumcem vardi evde cok müsait degildi hadi banyoda hallederim dedim tam böyle bitme aşamasıda düştüm zatn düştükten sonra direk acil korktu icin hareket etmez dedi bkledim 3 saat kalp atışı vs herşey normal di sonra aşkım hareket eti yolladılar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…