2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186

Ayy Allah korusun kötü kesikler olabilirdi aman yapma öyle şeyler Şaka maka uzun bir yolculuğun sonuna gelmiş bulunuyoruz an meselesi bebelerin gelmesi bakalım neler bekliyor bizi

YouTube da odem antrenmanı videosu gordum gunde iki kez yapiyorum yaklaşık bir haftadir bana cok iyi geldi. Sen de dene istersen. Bi de erigi tuzsuz yiyorum artık

Kizlarrr günaydın bugün randevum var oglusu göreceğim inşallah bu defa gösterir yoksa doğumda net göreceğim. Çatı muayenesi olma ihtimalim var 37. de yaparız demişti doktorum 36+5 oldum bugün yapar muhtemelen. Sabah da uyanır uyanmaz tartıldım 600 Gr almışım bakalım bebiş kaç kg olmuş

Güzel haberlerle gl inşallah canm

Yok cnmm agryo hala baski yapyo birde çok kötü vuruyo gidiyor gliyo birşeyler yapyo eşim biraz elini koydu oda korkup çekti ne yapyo ya yirtilip cikmasinmi diyo uyu uyu dedim ger
Gecen aynisini ben karnimdaki haylaza dedim. Bu kdr vurur depinirsen keseyi patlatican en son dedim bilmem anladi mi

Ağdaya giden var mı içinizde sir. Ben gidiyorum ama korkmuyor da değilim mikrop falan kaparım diye gittim yer baya steril ama
Ben normalde lazerliydim ama çıktı tekrar dün ağda ile kendim denedim yok olmuyor alabildiğimi aldım kalanlara jilet yapacam valla. Agdaya mi gitsem diye düşündüm de aklıma hijyen vs muhabbetleri geldi gitmek istemedim

Hadi guzel haberlerle gel kuzum. Benim de bugun randevu var. 16.30da nstye de gireceğim bakalim neler olacak. Mesajini okuyunca rüyam geldi aklima. Cati muayenesi yapicaz diyor doktor. Diyorum ki ama ben sezeryan olcam zaten neyin muayenesi bu olmasa olmaz mi diyorum. Kacmak icin her seyi yapiyordum

Sende güzel haberlerle gel. Valla ben tüm süreci normalleştirmeye çalışıyorum kafamda inşallah kafamdaki gibi olur kuzum. Nst ye bende gireceğim de öncesinde bir kontrol oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…