- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.081
Bnde an itibariyle 37 oldum ayni korkular ama çok heyecanlıGaliba bende 36 6 oldum şimdi 37 bitip 38 e mi giriyorum beynim durdu gece gece korkular başladı
Ay ne bilm gorumcem vardi evde cok müsait degildi hadi banyoda hallederim dedim tam böyle bitme aşamasıda düştüm zatn düştükten sonra direk acil korktu icin hareket etmez dedi bkledim 3 saat kalp atışı vs herşey normal di sonra aşkım hareket eti yolladılar bizi
Bnde an itibariyle 37 oldum ayni korkular ama çok heyecanlı
Yok yok akilandim o bir anlık ti yaAyy Allah korusun kötü kesikler olabilirdi aman yapma öyle şeylerŞaka maka uzun bir yolculuğun sonuna gelmiş bulunuyoruz an meselesi bebelerin gelmesi bakalım neler bekliyor bizi
Hepimiz sağlıcakla alalim kucagimza inşallah inşallahAyy Allah korusun kötü kesikler olabilirdi aman yapma öyle şeylerŞaka maka uzun bir yolculuğun sonuna gelmiş bulunuyoruz an meselesi bebelerin gelmesi bakalım neler bekliyor bizi
Amiiiinnnnnnn aklım orda zaten ne zaman ne şekil nasıl doğum yapcam acabaHepimiz sağlıcakla alalim kucagimza inşallah inşallah
Ağdaya giden var mı içinizde sir. Ben gidiyorum ama korkmuyor da değilim mikrop falan kaparım diye gittim yer baya steril amaEvet ya birde o var bir kerelik tüy dökücü kulancam sancım çok olursa yada sezeryan gün verirlerse o gün
YouTube da odem antrenmanı videosu gordum gunde iki kez yapiyorum yaklaşık bir haftadir bana cok iyi geldi. Sen de dene istersen. Bi de erigi tuzsuz yiyorum artıkBen de ben de ben de.. ama erik beni mahvetti kuzum. Tum vucut dengemi bozdu. Tuzlu tuzlu yedim. Sicaklar da ustune acaip ödem oldu. Simdi uzuluyorum ayaklarimin haline. Insallah geri donuslu olurerigin o citir citir hali de 2 hafta ya var ya yok hemen yumusuyor dedigin gbi
Ayy kolaymis ya ben de yapayim canim cok sagolYouTube da odem antrenmanı videosu gordum gunde iki kez yapiyorum yaklaşık bir haftadir bana cok iyi geldi. Sen de dene istersen. Bi de erigi tuzsuz yiyorum artık
Evet kolay ve etkili. Sana da iyi gelir inşallah.Ayy kolaymis ya ben de yapayim canim cok sagol
Bende şeker çıkmadı, 35+5teyiz. 35.haftada kontrolde 3050 gr çıkmıştı tombik.İnşallah bnimde öle olur ya
Senin şeker varmi cnm suan kaç haftalıksin ve kac kg simdi
Benim doktor çok ketum ya, ya da korkutmamak için mi söylemiyor anlamadım. 40.haftayı bekleyeceğiz dedi sadece. Hiç erken doğar vs demedi, tansiyonunu kontrol et sürekli dedi sadece.Onden gidiyorsa erken gelme ihtimali de yuksek ama canim. Hazirlikli ol
Maşallah kuzuyaBende şeker çıkmadı, 35+5teyiz. 35.haftada kontrolde 3050 gr çıkmıştı tombik.
Güzel haberlerle gl inşallah canmKizlarrr günaydınbugün randevum var oglusu göreceğim inşallah bu defa gösterir yoksa doğumda net göreceğim. Çatı muayenesi olma ihtimalim var 37. de yaparız demişti doktorum 36+5 oldum bugün yapar muhtemelen. Sabah da uyanır uyanmaz tartıldım 600 Gr almışım bakalım bebiş kaç kg olmuş
Gecen aynisini ben karnimdaki haylaza dedim. Bu kdr vurur depinirsen keseyi patlatican en son dedim bilmem anladi miYok cnmm agryo hala baski yapyo birde çok kötü vuruyo gidiyor gliyo birşeyler yapyo eşim biraz elini koydu oda korkup çekti ne yapyo ya yirtilip cikmasinmi diyouyu uyu dedim ger
Ben normalde lazerliydim ama çıktı tekrar dün ağda ile kendim denedim yok olmuyorAğdaya giden var mı içinizde sir. Ben gidiyorum ama korkmuyor da değilim mikrop falan kaparım diye gittim yer baya steril ama
Vllha cok kıpır kıpır bir geceden sabah 4 buçukta yatık sabsh 8 yine güm gümGecen aynisini ben karnimdaki haylaza dedim. Bu kdr vurur depinirsen keseyi patlatican en son dedim bilmem anladi mi
Hadi guzel haberlerle gel kuzum. Benim de bugun randevu var. 16.30da nstye de gireceğim bakalim neler olacak. Mesajini okuyunca rüyam geldi aklima. Cati muayenesi yapicaz diyor doktor. Diyorum ki ama ben sezeryan olcam zaten neyin muayenesi bu olmasa olmaz mi diyorum. Kacmak icin her seyi yapiyordumKizlarrr günaydınbugün randevum var oglusu göreceğim inşallah bu defa gösterir yoksa doğumda net göreceğim. Çatı muayenesi olma ihtimalim var 37. de yaparız demişti doktorum 36+5 oldum bugün yapar muhtemelen. Sabah da uyanır uyanmaz tartıldım 600 Gr almışım bakalım bebiş kaç kg olmuş
Ablamin oyle olmus. Gece uykusunda cok kuvvetli bir tekmeyle uyanmis asagi dogru. Patlatmis keseyi sipa. Suyu geldi 2 saat icinde de dogurduGecen aynisini ben karnimdaki haylaza dedim. Bu kdr vurur depinirsen keseyi patlatican en son dedim bilmem anladi mi
Hadi guzel haberlerle gel kuzum. Benim de bugun randevu var. 16.30da nstye de gireceğim bakalim neler olacak. Mesajini okuyunca rüyam geldi aklima. Cati muayenesi yapicaz diyor doktor. Diyorum ki ama ben sezeryan olcam zaten neyin muayenesi bu olmasa olmaz mi diyorum. Kacmak icin her seyi yapiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?