- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.101
Ablamin oyle olmus. Gece uykusunda cok kuvvetli bir tekmeyle uyanmis asagi dogru. Patlatmis keseyi sipa. Suyu geldi 2 saat icinde de dogurdu
Oy maşallah canm sağlıcakla glsin inşallahBizde büyümüşüz teyzeler
3090 olmus
Kendini cok nazladı göstermedi
Ucundan bi yanak dudak gördük
Simdi nst deyim
Evet ama cok hizli ve guzel gelisti her seyOyyy korktum gerçekten mi
Masallah kuzuyaBizde büyümüşüz teyzeler
3090 olmus
Simdi nst deyim
Sagol kuzuOy maşallah canm sağlıcakla glsin inşallah
Ayyy masallah ne guzel dogurmusEvet ama cok hizli ve guzel gelisti her seyvakti gelmis demekki. 37. Haftada 4 kilo dogdu. Daha ne kadar durabilirmis ki zaten
Darisi basimiza sagliklaAyyy masallah ne guzel dogurmus
Şak diye
Bnimde glsin istiyorum insn şuan daha cok kilo almasını istmiyorm zararı olur diye onaEvet ama cok hizli ve guzel gelisti her seyvakti gelmis demekki. 37. Haftada 4 kilo dogdu. Daha ne kadar durabilirmis ki zaten
Oyyy ben saka yapmistim gercek mi olmus ürperdimAblamin oyle olmus. Gece uykusunda cok kuvvetli bir tekmeyle uyanmis asagi dogru. Patlatmis keseyi sipa. Suyu geldi 2 saat icinde de dogurdu
Bnde yaOyyy ben saka yapmistim gercek mi olmus ürperdim
Olmaz insallah canim. Olumsuz dusunme.. saglikla gelsin beybiBnimde glsin istiyorum insn şuan daha cok kilo almasını istmiyorm zararı olur diye ona
İnşallah canmnOlmaz insallah canim. Olumsuz dusunme.. saglikla gelsin beybi
Ay maşallah kızEvet ama cok hizli ve guzel gelisti her seyvakti gelmis demekki. 37. Haftada 4 kilo dogdu. Daha ne kadar durabilirmis ki zaten
Bugün ben de kontrole gittim. 37+5 teyiz hiç çatı muayenesinden falan bahsetmedi doktorKizlarrr günaydınbugün randevum var oglusu göreceğim inşallah bu defa gösterir yoksa doğumda net göreceğim. Çatı muayenesi olma ihtimalim var 37. de yaparız demişti doktorum 36+5 oldum bugün yapar muhtemelen. Sabah da uyanır uyanmaz tartıldım 600 Gr almışım bakalım bebiş kaç kg olmuş
Canım sen medipolde miydinBizde büyümüşüz teyzeler
3090 olmus
Simdi nst deyim
Hadi güzel haberlerle gel canımKizlarrr günaydınbugün randevum var oglusu göreceğim inşallah bu defa gösterir yoksa doğumda net göreceğim. Çatı muayenesi olma ihtimalim var 37. de yaparız demişti doktorum 36+5 oldum bugün yapar muhtemelen. Sabah da uyanır uyanmaz tartıldım 600 Gr almışım bakalım bebiş kaç kg olmuş
Bazı doktorlar gidişata göre sancıdan sonra bile yapıyor, genelde 37. Haftada çatı muayenesi yapılıyor canım Banada yapmıştı. Bi kaç gün sonra nişanım geldi hatta.Bugün ben de kontrole gittim. 37+5 teyiz hiç çatı muayenesinden falan bahsetmedi doktor
Güzel haberlerle gel canımHadi guzel haberlerle gel kuzum. Benim de bugun randevu var. 16.30da nstye de gireceğim bakalim neler olacak. Mesajini okuyunca rüyam geldi aklima. Cati muayenesi yapicaz diyor doktor. Diyorum ki ama ben sezeryan olcam zaten neyin muayenesi bu olmasa olmaz mi diyorum. Kacmak icin her seyi yapiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?