2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Allah Allah hiç lafı bile geçmedi. Ayın 25ine randevu verdi bakalım o zaman bir şey der mi
Bn oğlumda gitmiştim son haftalarda sancım olana kadar hic çatı muayenesi olmamıştı geçen gittim doktor 37 çatı muayenesi yapcz bn bugün 37 oldim yarin gidecm ufak bir tırstım

Merhaba dostlar merhaba. Kizim bugun 33+4 ölçümleri 34+5le uyumlu çıktı ama kilosu 2200. Bana biraz düşük geldi ama normal mi bilemiyorum. %10luk + payla 2500e anca yaklaşıyor.
Masallah gayet iyi canım kilosu falan zaten ölçümlerden bir formulle kilosu hesaplanıyor. 34. Hafta ile uyumlu çıkmış tontisin kilosu

Maşallah
Hadi inşallah görürsün bu sefer

37+ da ameliyat olacagim benim icin kilosu x5 daha önemli ya ona cok takildim.
Bir sorum daha olacak gebelikte afpniz kaçıncı haftada kaç çıkmıştı?
Haftada 150 gr bile alsa daha önünde 4 hafta var 2800 düşük bir doğum ağırlığı değil onu kafana takma bence en önemlisi gelişimi.
Afp herkese bakılmıyor olabilir mi ? Ben hiç hatırlamıyorum

Canım her şeyin güzel çıkmasına çok sevindim Yüzünü göstermediğine göre sürprizci birine benziyor

Canım her şeyin güzel çıkmasına çok sevindim Yüzünü göstermediğine göre sürprizci birine benziyor
Kuzum tekrar baktık az önce yok yani açmıyor beyfendi. Nst de uyanmamiş kahve içiyorum şimdi tekrar edeceğiz testi bakalım. Hastaneden dışarı adımımi attığım anda içerde taklalara başladı. Cildirtacak bu bebe beni

Bazen bizimle dalga geçtiklerini düşünüyorum benimki gece kasıla kasıla bir hal oluyor uykumdan uyandırıyor nstye girince karnım sanki pamuk şeker

Bugun basima geldi aynisi
Tatli da yedim yemekte
Gumbur gumburdu gece
Uyuyasi tuttu bunlara rağmen
En son sinirlendim birine de hareket etmeye basladi o da uyanip

Son düzenleme:
Ayy emzige para verme o zaman canim kendi emzigiyle geliyor belli ki masallah kuzuya. Saglikla gelsin

İnşallah ya evet canm bn etiketi yapmdm bir türlü
B Birrenk
Arkadaşlarım çok teşekkür ederim merak etmişsiniz.
Kurul erken doğum demedi , normal süreci bekleyeceğiz dedi ama böbreklerin çok ciddi etkilendiğini söylediler. Her şeye hazırlıklı olun dediler , dualarınızı esirgemeyin lütfen çok üzüldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…