- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.121
Allah Allah hiç lafı bile geçmedi. Ayın 25ine randevu verdi bakalım o zaman bir şey der miBazı doktorlar gidişata göre sancıdan sonra bile yapıyor, genelde 37. Haftada çatı muayenesi yapılıyor canım Banada yapmıştı. Bi kaç gün sonra nişanım geldi hatta.
Bn oğlumda gitmiştim son haftalarda sancım olana kadar hic çatı muayenesi olmamıştı geçen gittim doktor 37 çatı muayenesi yapcz bn bugün 37 oldim yarin gidecm ufak bir tırstımAllah Allah hiç lafı bile geçmedi. Ayın 25ine randevu verdi bakalım o zaman bir şey der mi
Kizlar gizemi etikeketleyemdim biri yapabilirmi kurul nededdi durumu nasl acaba
40. Haftanda mi cagirmisAllah Allah hiç lafı bile geçmedi. Ayın 25ine randevu verdi bakalım o zaman bir şey der mi
İnşallah ya evet canm bn etiketi yapmdm bir türlü
Masallah gayet iyi canım kilosu falanMerhaba dostlar merhaba. Kizim bugun 33+4 ölçümleri 34+5le uyumlu çıktı ama kilosu 2200. Bana biraz düşük geldi ama normal mi bilemiyorum. %10luk + payla 2500e anca yaklaşıyor.
37+ da ameliyat olacagim benim icin kilosu x5 daha önemli ya ona cok takildim.Masallah gayet iyi canım kilosu falanzaten ölçümlerden bir formulle kilosu hesaplanıyor. 34. Hafta ile uyumlu çıkmış tontisin kilosu
MaşallahKızlar bende girdim muayeneye plasentam arkadaydi yukarı çıkmış o yumusak olan yerde yani2960 gr -49 cm geldi tam haftası ile uyumlu şükürler olsun. Parmağını emerek uyuyordu beyfendi yüzünü göremedik nstden sonra tekrar bakarız dedi doktor belki açar
Haftada 150 gr bile alsa daha önünde 4 hafta var 2800 düşük bir doğum ağırlığı değil onu kafana takma bence en önemlisi gelişimi.37+ da ameliyat olacagim benim icin kilosu x5 daha önemli ya ona cok takildim.
Bir sorum daha olacak gebelikte afpniz kaçıncı haftada kaç çıkmıştı?
Ay inşallah eşim saldı artık zaten doğumda görürüz napalim diyorMaşallah
Hadi inşallah görürsün bu sefer
Canım her şeyin güzel çıkmasına çok sevindimKızlar bende girdim muayeneye plasentam arkadaydi yukarı çıkmış o yumusak olan yerde yani2960 gr -49 cm geldi tam haftası ile uyumlu şükürler olsun. Parmağını emerek uyuyordu beyfendi yüzünü göremedik nstden sonra tekrar bakarız dedi doktor belki açar
Kuzum tekrar baktık az önce yok yani açmıyor beyfendi. Nst de uyanmamiş kahve içiyorum şimdi tekrar edeceğiz testi bakalım. Hastaneden dışarı adımımi attığım anda içerde taklalara başladı. Cildirtacak bu bebe beniCanım her şeyin güzel çıkmasına çok sevindimYüzünü göstermediğine göre sürprizci birine benziyor
Evet bayramdan sonraya denk geliyor. Zaten ultrasona göre beklenen tarih 28 haziran40. Haftanda mi cagirmis
Benimki haftaya gel dedi bi daha
Her hafta cagirmadi sanki seni
Bazen bizimle dalga geçtiklerini düşünüyorumKuzum tekrar baktık az önce yok yani açmıyor beyfendi. Nst de uyanmamiş kahve içiyorum şimdi tekrar edeceğiz testi bakalım. Hastaneden dışarı adımımi attığım anda içerde taklalara başladı. Cildirtacak bu bebe beni
Bugun basima geldi aynisiKuzum tekrar baktık az önce yok yani açmıyor beyfendi. Nst de uyanmamiş kahve içiyorum şimdi tekrar edeceğiz testi bakalım. Hastaneden dışarı adımımi attığım anda içerde taklalara başladı. Cildirtacak bu bebe beni
Ayy emzige para verme o zaman canimKızlar bende girdim muayeneye plasentam arkadaydi yukarı çıkmış o yumusak olan yerde yani2960 gr -49 cm geldi tam haftası ile uyumlu şükürler olsun. Parmağını emerek uyuyordu beyfendi yüzünü göremedik nstden sonra tekrar bakarız dedi doktor belki açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?