- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.141
@Birrenk
Arkadaşlarım çok teşekkür ederim merak etmişsiniz.
Kurul erken doğum demedi , normal süreci bekleyeceğiz dedi ama böbreklerin çok ciddi etkilendiğini söylediler. Her şeye hazırlıklı olun dediler , dualarınızı esirgemeyin lütfen çok üzüldük
Canım kaçıncı haftadaydın tam olarak 33 diye hatırlıyorum ? Doğup müdahale edilmesi daha mantıklı değil mi böbrekler etkileniyorsa ?@Birrenk
Kurul erken doğum demedi , normal süreci bekleyeceğiz dedi ama böbreklerin çok ciddi etkilendiğini söylediler. Her şeye hazırlıklı olun dediler , dualarınızı esirgemeyin lütfen çok üzüldük
Canım 33. Hafta , hem benim suyum bitti hem de böbrekler kötü etkileniyor ama ısrarla müdahale etmiyorlar. Şimdi başka bir Perinatoloji profesörüne gidiyoruz yana yakıla yalvara yalvara randevu aldımCanım kaçıncı haftadaydın tam olarak 33 diye hatırlıyorum ? Doğup müdahale edilmesi daha mantıklı değil mi böbrekler etkileniyorsa ?
Çok teşekkür ederim canımm dualarınızı esirgemeyin inşallah , Rabbim yavrumuzu bize bağışlasınCanım korkma inşallah bişey olmaz Allah büyüktür umudunu asla yitirme hersey güzel olacak buna inan
Yani ben diyecektim bence ikinci görüşü alın elbette bildikleri vardır da ilginç geldi anlamlandıramadım inşallah sağlıkla şu sürecin bitecekCanım 33. Hafta , hem benim suyum bitti hem de böbrekler kötü etkileniyor ama ısrarla müdahale etmiyorlar. Şimdi başka bir Perinatoloji profesörüne gidiyoruz yana yakıla yalvara yalvara randevu aldımçok çaresiz hissediyorum
Canım ya Allah yardımcınız olsun bence de başka iyi doktorlar araştırın ya müdahale lazım su da bitmiş bebekle tehlikeye girmeyinCanım 33. Hafta , hem benim suyum bitti hem de böbrekler kötü etkileniyor ama ısrarla müdahale etmiyorlar. Şimdi başka bir Perinatoloji profesörüne gidiyoruz yana yakıla yalvara yalvara randevu aldımçok çaresiz hissediyorum
Evet canım zaten gittiğimiz kaçıncı kapı ama gözden göze fark vardır biri bir şey söyler belki , inşallah hayırlısıyla sağlıkla bu süreci atlatalımYani ben diyecektim bence ikinci görüşü alın elbette bildikleri vardır da ilginç geldi anlamlandıramadım inşallah sağlıkla şu sürecin bitecek
Amin canım inşallah hayırla sağlıkla sonuçlanır bu süreç , hep takipteydik birden böyle kötüleşme oldu , Rabbim iyiye çevirsin inşallahCanım ya Allah yardımcınız olsun bence de başka iyi doktorlar araştırın ya müdahale lazım su da bitmiş bebekle tehlikeye girmeyin
İnşallah şimdi daha güzel şeyler duyarsın bi kapı açılır önünüze haberlerini bekliyoruzEvet canım zaten gittiğimiz kaçıncı kapı ama gözden göze fark vardır biri bir şey söyler belki , inşallah hayırlısıyla sağlıkla bu süreci atlatalım
Amin canım inşallah hayırla sağlıkla sonuçlanır bu süreç , hep takipteydik birden böyle kötüleşme oldu , Rabbim iyiye çevirsin inşallah
Dualarımız sizinle csnn benim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inşallah@Birrenk
Hiç korkma canım güzel olacak her şey inşallah dualarımız seninle merak etme bizi de haberdar etÇok teşekkür ederim canımm dualarınızı esirgemeyin inşallah , Rabbim yavrumuzu bize bağışlasınhepimizin kuzusu sağlıkla gelsin inşallah
Dualarımız seninle ve bebisle@Birrenk
Canim benim dualarimiz seninle@Birrenk
Afp 2. Trimesterde bakiliyomus normal gebelerde ben tumor markeri baktirdigim icin hep baktiriyorum. Yüksek cikiyor hep normal demislerdi bugun bi ruh hastasi doktor hayir cok yuksek dedi. Tekrar kendi doktoruma sordum normal dedi. O arada ufak bi panik atak yasandiHaftada 150 gr bile alsa daha önünde 4 hafta var 2800 düşük bir doğum ağırlığı değil onu kafana takma bence en önemlisi gelişimi.
Afp herkese bakılmıyor olabilir mi ? Ben hiç hatırlamıyorum
Gunes allerjisi falan olabilir mi kuzum?Kızlar sizde ellerde ayaklarda üstünde kaşınma olan varmi yada doktorsa soran
Bilmiyorum ki hiç küçük küçük sivilce gibi çıkıyor kaşınıyor birdahaGunes allerjisi falan olabilir mi kuzum?
Bu karın sertleşmesi bi seni bi beni mahvetti canım gerçekten artık delirecegim yuruyemiyorum o dereceBnim karnım çok sertleşiyor ya öne doğru çıkıyor taş gibi kesiliyo basketbol topu gibi gören erkek bebek öle normsl diyo ama aciyo ya@BirNBirE sende varmı öle
Hiç dikkatimi çekmemişAfp 2. Trimesterde bakiliyomus normal gebelerde ben tumor markeri baktirdigim icin hep baktiriyorum. Yüksek cikiyor hep normal demislerdi bugun bi ruh hastasi doktor hayir cok yuksek dedi. Tekrar kendi doktoruma sordum normal dedi. O arada ufak bi panik atak yasandi
Uzun zamandır yığılma halinde canım direndiği zamanda acıtıyor gerçektenBnim karnım çok sertleşiyor ya öne doğru çıkıyor taş gibi kesiliyo basketbol topu gibi gören erkek bebek öle normsl diyo ama aciyo ya@BirNBirE sende varmı öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?