2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım korkma inşallah bişey olmaz Allah büyüktür umudunu asla yitirme hersey güzel olacak buna inan

Canım kaçıncı haftadaydın tam olarak 33 diye hatırlıyorum ? Doğup müdahale edilmesi daha mantıklı değil mi böbrekler etkileniyorsa ?

Canım kaçıncı haftadaydın tam olarak 33 diye hatırlıyorum ? Doğup müdahale edilmesi daha mantıklı değil mi böbrekler etkileniyorsa ?
Canım 33. Hafta , hem benim suyum bitti hem de böbrekler kötü etkileniyor ama ısrarla müdahale etmiyorlar. Şimdi başka bir Perinatoloji profesörüne gidiyoruz yana yakıla yalvara yalvara randevu aldım çok çaresiz hissediyorum

Yani ben diyecektim bence ikinci görüşü alın elbette bildikleri vardır da ilginç geldi anlamlandıramadım inşallah sağlıkla şu sürecin bitecek

Canım ya Allah yardımcınız olsun bence de başka iyi doktorlar araştırın ya müdahale lazım su da bitmiş bebekle tehlikeye girmeyin

Yani ben diyecektim bence ikinci görüşü alın elbette bildikleri vardır da ilginç geldi anlamlandıramadım inşallah sağlıkla şu sürecin bitecek
Evet canım zaten gittiğimiz kaçıncı kapı ama gözden göze fark vardır biri bir şey söyler belki , inşallah hayırlısıyla sağlıkla bu süreci atlatalım
Canım ya Allah yardımcınız olsun bence de başka iyi doktorlar araştırın ya müdahale lazım su da bitmiş bebekle tehlikeye girmeyin
Amin canım inşallah hayırla sağlıkla sonuçlanır bu süreç , hep takipteydik birden böyle kötüleşme oldu , Rabbim iyiye çevirsin inşallah

İnşallah şimdi daha güzel şeyler duyarsın bi kapı açılır önünüze haberlerini bekliyoruz

Dualarımız sizinle csnn benim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah inşallah içini ferah tut sen

Dualarımız seninle ve bebisle ikinci bir görüş her zaman iyidir zaten randevunu almışsın Sağlıcakla kucagina da almak nasip olsun bebekler çok güçlü bence benim bebeğimin de böbreğinde sorun vardi doğunca bakarız demişlerdi çok şükür sorun kendiliğinden geçti seninki de öyle olacak inşallah

Canim benim dualarimiz seninle insallah iyi olsun bebis bobrek sorunlari cok duyuyorum gebelikte cogu dogumdan sonra duzelen. Insallah sizin de oyle olur. Kendiliginden geçer.

Haftada 150 gr bile alsa daha önünde 4 hafta var 2800 düşük bir doğum ağırlığı değil onu kafana takma bence en önemlisi gelişimi.
Afp herkese bakılmıyor olabilir mi ? Ben hiç hatırlamıyorum
Afp 2. Trimesterde bakiliyomus normal gebelerde ben tumor markeri baktirdigim icin hep baktiriyorum. Yüksek cikiyor hep normal demislerdi bugun bi ruh hastasi doktor hayir cok yuksek dedi. Tekrar kendi doktoruma sordum normal dedi. O arada ufak bi panik atak yasandi

Bnim karnım çok sertleşiyor ya öne doğru çıkıyor taş gibi kesiliyo basketbol topu gibi gören erkek bebek öle normsl diyo ama aciyo ya@BirNBirE sende varmı öle
Bu karın sertleşmesi bi seni bi beni mahvetti canım gerçekten artık delirecegim yuruyemiyorum o derece sinirlerim bozuldu yarın kontrolüm var tekrar rahim ağzımı ölçtüreceğim inşallah sorun yoktur haftam küçük daha 32 korkuyorum

Hiç dikkatimi çekmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…