2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Evet canm ya vllha taş gibi ya yuruyemiyorm gerçekten aci veriyor birde bnde yarin giderkn soracam birdaha çok arti uzaninca sanki taşa uzanmış gibi yanlsrm ağrıyo hemen kalkıyorum

Yarın güzel haberlerle glelim inşallah vllha bn ne yicegimi bilmiyorum açım csnmn çok meyve dondurma soguk şeyler çekiyor hepsi yasak bugün sadece kahvalti öğlen de kabak fırına atip yoğurtla yedim ama açım

Evet canm ya vllha taş gibi ya yuruyemiyorm gerçekten aci veriyor birde bnde yarin giderkn soracam birdaha çok arti uzaninca sanki taşa uzanmış gibi yanlsrm ağrıyo hemen kalkıyorum
Nst de sancı çıkıyor mu senin canım ? Kaçıncı haftadasın inan bende seninle aynıyım yatıyorum rahat yok oturuyorum yok yürüyorum yine yok inş güzel haber alırız amin

Selamın aleyküm kızlar nasılsınız nasıl giyor varmı benim gibi bebişini kucağına alan? Artık bir çoğumuzun son 2 haftası var mı heyecan

Doktor yasakladı mı? Ama neden ki ya senin bebek maşallah kilosu iyi

Kızlar sizde ellerde ayaklarda üstünde kaşınma olan varmi yada doktorsa soran
Bende ilk oğlumda kırmızı lekeler çıkardı öyle magnezyum eksikliği diyip 2 doza çıkarmıştı doktor günde 2 içerdim canım bazen yüzümde çıkardı bazen kolumda bazen vücudumda garip bir şekilde yanık gibi dururdu magnezyum la geçerdi ama sen ihmal etme son haftalar kaşıntı sevmez doktorlar

Kizlar kontrolden ciktim. Gecen hafta 2600 du. Karnim hic buyumuyor gibi geliyordu. Doktora sordum sorun yok dedi. 2800 olmus bebis. 36+3teyim ama 35+4le uyumlu ultrason. 2 hafta onde ya da geride olmasini sorun olarak kabul etmiyoruz dedi. 3000-3500 araliginda dogar dedi. Nst de normal geldi. 29 hazirana da gun verdi

Çok sıcak onada bağlıyorum ams yarın inşallah unutmasam sorcm cnm

Cok şükür cnnm sağlıcakla glsin inşallah

Siz nasıl oldunuz canm bebiş nasl gidip görüyormsun

36+2den selamlar bu sabah yan boşluğumun agrisiyla uyandim galiba tuvaletim geldiggi sıkıstigim icin agri oluyor diye dusunuyorum lavoboya gidip geldikten sonra uyudum agrisi sabah uyandigimda yoktu ama mide yanmam cok var bu arada randevu bildirim mesajim gelmedi hala biz bayramdan sonra sabah erken randevusuz gidicez galiba cunku en yakin tarih 25i demisler esime de 2 hafta onceden randevu oluşturuyorlar ama hala aramadilar anlamadim gitti herseyin hayirlisi karin sertlesmesi bende de var galiba bebis kendini oraya topluyor ondan oluyor az kaldi hayirlisiyla kucagimiza alalim İNŞALLAH

Benimde bugün kontrolum vardı. Suyum sınırdaymıs hatta azalmış biraz dedi 36 haftaligim sonuna kadar gitmezsin dedi. Suyun azalması korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…