- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.161
Evet canm ya vllha taş gibi ya yuruyemiyorm gerçekten aci veriyor birde bnde yarin giderkn soracam birdaha çok arti uzaninca sanki taşa uzanmış gibi yanlsrm ağrıyo hemen kalkıyorumBu karın sertleşmesi bi seni bi beni mahvetti canım gerçekten artık delirecegim yuruyemiyorum o derecesinirlerim bozuldu yarın kontrolüm var tekrar rahim ağzımı ölçtüreceğim inşallah sorun yoktur haftam küçük daha 32 korkuyorum
Evdt csnm öne doğru uzun sivri birşey bn bile dokunamiyorym hemen gecsin istyorum ne degisk birsy yaUzun zamandır yığılma halinde canım direndiği zamanda acıtıyor gerçekten
Yarın güzel haberlerle glelim inşallah vllha bn ne yicegimi bilmiyorum açım csnmn çok meyve dondurma soguk şeyler çekiyor hepsi yasak bugün sadece kahvalti öğlen de kabak fırına atip yoğurtla yedim ama açımBu karın sertleşmesi bi seni bi beni mahvetti canım gerçekten artık delirecegim yuruyemiyorum o derecesinirlerim bozuldu yarın kontrolüm var tekrar rahim ağzımı ölçtüreceğim inşallah sorun yoktur haftam küçük daha 32 korkuyorum
Nst de sancı çıkıyor mu senin canım ? Kaçıncı haftadasın inan bende seninle aynıyım yatıyorum rahat yok oturuyorum yok yürüyorum yine yok inş güzel haber alırız aminEvet canm ya vllha taş gibi ya yuruyemiyorm gerçekten aci veriyor birde bnde yarin giderkn soracam birdaha çok arti uzaninca sanki taşa uzanmış gibi yanlsrm ağrıyo hemen kalkıyorum
Doktor yasakladı mı? Ama neden ki ya senin bebek maşallah kilosu iyiYarın güzel haberlerle glelim inşallah vllha bn ne yicegimi bilmiyorum açım csnmn çok meyve dondurma soguk şeyler çekiyor hepsi yasak bugün sadece kahvalti öğlen de kabak fırına atip yoğurtla yedim ama açım
Bende ilk oğlumda kırmızı lekeler çıkardı öyle magnezyum eksikliği diyip 2 doza çıkarmıştı doktor günde 2 içerdim canım bazen yüzümde çıkardı bazen kolumda bazen vücudumda garip bir şekilde yanık gibi dururdu magnezyum la geçerdi ama sen ihmal etme son haftalar kaşıntı sevmez doktorlarKızlar sizde ellerde ayaklarda üstünde kaşınma olan varmi yada doktorsa soran
İki tanesinde çıkmıştı canm pazartesi yaptimda çıkmadı canm bugün 37 oldum tam cnmNst de sancı çıkıyor mu senin canım ? Kaçıncı haftadasın inan bende seninle aynıyım yatıyorum rahat yok oturuyorum yok yürüyorum yine yok inş güzel haber alırız amin
Çok sıcak onada bağlıyorum ams yarın inşallah unutmasam sorcm cnmBende ilk oğlumda kırmızı lekeler çıkardı öyle magnezyum eksikliği diyip 2 doza çıkarmıştı doktor günde 2 içerdim canım bazen yüzümde çıkardı bazen kolumda bazen vücudumda garip bir şekilde yanık gibi dururdu magnezyum la geçerdi ama sen ihmal etme son haftalar kaşıntı sevmez doktorlar
Cok şükür cnnm sağlıcakla glsin inşallahKizlar kontrolden ciktim. Gecen hafta 2600 du. Karnim hic buyumuyor gibi geliyordu. Doktora sordum sorun yok dedi. 2800 olmus bebis. 36+3teyim ama 35+4le uyumlu ultrason. 2 hafta onde ya da geride olmasini sorun olarak kabul etmiyoruz dedi. 3000-3500 araliginda dogar dedi. Nst de normal geldi. 29 hazirana da gun verdi
Siz nasıl oldunuz canm bebiş nasl gidip görüyormsunBende ilk oğlumda kırmızı lekeler çıkardı öyle magnezyum eksikliği diyip 2 doza çıkarmıştı doktor günde 2 içerdim canım bazen yüzümde çıkardı bazen kolumda bazen vücudumda garip bir şekilde yanık gibi dururdu magnezyum la geçerdi ama sen ihmal etme son haftalar kaşıntı sevmez doktorlar
Alleykum selam Çok vsr ya vllha heycsn bnde sınırda böle besige baktıkça ay gl ya yeter diyorumSelamın aleyküm kızlar nasılsınız nasıl giyor varmı benim gibi bebişini kucağına alan? Artık bir çoğumuzun son 2 haftası var mı heyecan
Nasilsiniz kuzum? Cikti mi bebis eve?Selamın aleyküm kızlar nasılsınız nasıl giyor varmı benim gibi bebişini kucağına alan? Artık bir çoğumuzun son 2 haftası var mı heyecan
Cok sagol canim benim hepimizinki insallahCok şükür cnnm sağlıcakla glsin inşallah
İnşallah bende senin haftalara ulaşırım balımm daha miniğizİki tanesinde çıkmıştı canm pazartesi yaptimda çıkmadı canm bugün 37 oldum tam cnm
Benimde bu hamileligim de bi acayibim heyecan cok var 4.gebeligimAlleykum selam Çok vsr ya vllha heycsn bnde sınırda böle besige baktıkça ay gl ya yeter diyorum
Uzulme canim kalbini ferah tut sag salim kucagimiza alalım inşallahBenimde bugün kontrolum vardı. Suyum sınırdaymıs hatta azalmış biraz dedi 36 haftaligim sonuna kadar gitmezsin dedi. Suyun azalması korkuttu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?