- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.181
3 günde bi kadın doğum aciline gidip suyuna baktır dedi ilk doğum olunca endiseleniyorumUzulme canim kalbini ferah tut sag salim kucagimiza alalım inşallah
İnşallah canm bnim bu şeker korkutuyor iste o yüzden haftada iki kere çağırıyor bayramda da hep glcn dedi bklm ne olckİnşallah bende senin haftalara ulaşırım balımm daha miniğiz
Korkma zaten haftasında bebek bol su iç tatlı şekerli meyve ekmek komple kesİnşallah canm bnim bu şeker korkutuyor iste o yüzden haftada iki kere çağırıyor bayramda da hep glcn dedi bklm ne olck
Canım aç kalma kuruyemis falan yiyebilirsin o beni bastırıyor biraz benim de şekerim var biliyosun. Sabah yulaf süt yapıyorum o da tutuyor. Yoğurtlu soğuk seyler iyi gidiyor dediğin gibi bi de soğuk çorba yapıyorum sıcakta güzel gidiyor. Ben de doymuyordum ama şu ara birkaç gündür sıcaktan iştahım kesildiYarın güzel haberlerle glelim inşallah vllha bn ne yicegimi bilmiyorum açım csnmn çok meyve dondurma soguk şeyler çekiyor hepsi yasak bugün sadece kahvalti öğlen de kabak fırına atip yoğurtla yedim ama açım
Haftan gayet iyi moral bozacak bişey yok canım sağlıkla gelsin zamanı doluyorBenimde bugün kontrolum vardı. Suyum sınırdaymıs hatta azalmış biraz dedi 36 haftaligim sonuna kadar gitmezsin dedi. Suyun azalması korkuttu beni
Kestim cnm inşallah suyu cok fazla dedi kilosu da çok bklm ne olck cnm yarun ne dickKorkma zaten haftasında bebek bol su iç tatlı şekerli meyve ekmek komple kes
MaşallahKizlar kontrolden ciktim. Gecen hafta 2600 du. Karnim hic buyumuyor gibi geliyordu. Doktora sordum sorun yok dedi. 2800 olmus bebis. 36+3teyim ama 35+4le uyumlu ultrason. 2 hafta onde ya da geride olmasini sorun olarak kabul etmiyoruz dedi. 3000-3500 araliginda dogar dedi. Nst de normal geldi. 29 hazirana da gun verdi
Canımm benim bebişte temmuzda gelecek gibi görünüyor o yüzden burda takılıyorum artıkMerhaba güzel anneler ben Ağustos annelerinden geliyorum doktorum Sezeryan için gün verdi 25 temmuza o yüzden bu grubu uzaktan takip ediyordum şimdi aranıza katılmak istiyorum
Senindemi vardı cnm unutmuşum ölçümlerin nasıl cnmCanım aç kalma kuruyemis falan yiyebilirsin o beni bastırıyor biraz benim de şekerim var biliyosun. Sabah yulaf süt yapıyorum o da tutuyor. Yoğurtlu soğuk seyler iyi gidiyor dediğin gibi bi de soğuk çorba yapıyorum sıcakta güzel gidiyor. Ben de doymuyordum ama şu ara birkaç gündür sıcaktan iştahım kesildi
3. Bebişimiz geliyor canımSelamın aleyküm kızlar nasılsınız nasıl giyor varmı benim gibi bebişini kucağına alan? Artık bir çoğumuzun son 2 haftası var mı heyecan
Kız açta durma ara öğün yapKestim cnm inşallah suyu cok fazla dedi kilosu da çok bklm ne olck cnm yarun ne dick
HoşgeldinMerhaba güzel anneler ben Ağustos annelerinden geliyorum doktorum Sezeryan için gün verdi 25 temmuza o yüzden bu grubu uzaktan takip ediyordum şimdi aranıza katılmak istiyorum
Ağustos annelerinin yarısı bence temmuzda doğurcak gibi geliyor banaCanımm benim bebişte temmuzda gelecek gibi görünüyor o yüzden burda takılıyorum artık
Evet büyük ihtimalle öyle olacak canımm sağlıkla gelsin yavrularımız inşallahAğustos annelerinin yarısı bence temmuzda doğurcak gibi geliyor bananormal isteyenler belki ağustosa sarkar
Evet evet gerçekten beklenilen tarihte gelmiyor illaki daha erken geliyorlar sizinde öyle olucağı kesinHoşgeldin
Bizim temmuz sonuna kimse kalmayacak gibi
Bir çoğumuz Haziran sonu en geç temmuz ortası gibi doğurmuş olucaz
AminnnnEvet büyük ihtimalle öyle olacak canımm sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Sağlıkla gelsin hepsi inşallahEvet evet gerçekten beklenilen tarihte gelmiyor illaki daha erken geliyorlar sizinde öyle olucağı kesinolsun biz bize yine sohbetlerimiz olur
Bende çok heyecanlıyım canım sen kaçıncı haftadasın ben 32 oldum bugünAminnnnçok heyecanlıyım vaktimiz daralıyor
Benimde aynen öyle cinsiyet kızBnim karnım çok sertleşiyor ya öne doğru çıkıyor taş gibi kesiliyo basketbol topu gibi gören erkek bebek öle normsl diyo ama aciyo ya@BirNBirE sende varmı öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?