2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım aç kalma kuruyemis falan yiyebilirsin o beni bastırıyor biraz benim de şekerim var biliyosun. Sabah yulaf süt yapıyorum o da tutuyor. Yoğurtlu soğuk seyler iyi gidiyor dediğin gibi bi de soğuk çorba yapıyorum sıcakta güzel gidiyor. Ben de doymuyordum ama şu ara birkaç gündür sıcaktan iştahım kesildi

Maşallah
Sağlıkla gelsin

Merhaba güzel anneler ben Ağustos annelerinden geliyorum doktorum Sezeryan için gün verdi 25 temmuza o yüzden bu grubu uzaktan takip ediyordum şimdi aranıza katılmak istiyorum
Canımm benim bebişte temmuzda gelecek gibi görünüyor o yüzden burda takılıyorum artık

Senindemi vardı cnm unutmuşum ölçümlerin nasıl cnm

Merhaba güzel anneler ben Ağustos annelerinden geliyorum doktorum Sezeryan için gün verdi 25 temmuza o yüzden bu grubu uzaktan takip ediyordum şimdi aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldin
Bizim temmuz sonuna kimse kalmayacak gibi
Bir çoğumuz Haziran sonu en geç temmuz ortası gibi doğurmuş olucaz

Hoşgeldin
Bizim temmuz sonuna kimse kalmayacak gibi
Bir çoğumuz Haziran sonu en geç temmuz ortası gibi doğurmuş olucaz
Evet evet gerçekten beklenilen tarihte gelmiyor illaki daha erken geliyorlar sizinde öyle olucağı kesin olsun biz bize yine sohbetlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…