- 9 Mart 2022
- 8.310
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.305
- 148
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.201
Amin hepimizin ki sağlıkla gelsinSağlıkla gelsin hepsi inşallah
Kaçıncı bebiş kız mı erkek mi ?
32+2 yim bendeBende çok heyecanlıyım canım sen kaçıncı haftadasın ben 32 oldum bugün
Benim ölçümlerim iyi canım bi ara sabah açlığım çok çıkıyordu 95 100 arası o da son günlerde sınırın altında şükür 95in altında çıkıyor. Tokluk zaten iyi 120 en fazla 130 falan. Ama dikkat ediyorum dahiliye doktoru da çok kötü değil sınırda seninki demişti dikkat etmeye devam et dedi. Arada tabi bir iki parça çikolata falan götürüyorum ama abartmamaya çalışıyorum sonra yine kaldığım yerden devamSenindemi vardı cnm unutmuşum ölçümlerin nasıl cnm
Dualarımız seninle inşallah çok daha güzel haberler alırsın Rabbim seni ve bebişin korusun korktugun her şeydenÇok teşekkür ederim canımm dualarınızı esirgemeyin inşallah , Rabbim yavrumuzu bize bağışlasınhepimizin kuzusu sağlıkla gelsin inşallah
Kız açta durma ara öğün yapyarın benimde kontrol var ay çok heyecanlıyım
Amin inşallahAmin hepimizin ki sağlıkla gelsinilk bebiş kızım olucak
İnşallah benimkiler de düşer cnmn ama bnim bebek çok önde kilosuda cok en son doğunca bu şeker bebeğe zarar olyr demişti ondan korkmuştum hâlâ içim gidiyo birsy olck diyrBenim ölçümlerim iyi canım bi ara sabah açlığım çok çıkıyordu 95 100 arası o da son günlerde sınırın altında şükür 95in altında çıkıyor. Tokluk zaten iyi 120 en fazla 130 falan. Ama dikkat ediyorum dahiliye doktoru da çok kötü değil sınırda seninki demişti dikkat etmeye devam et dedi. Arada tabi bir iki parça çikolata falan götürüyorum ama abartmamaya çalışıyorum sonra yine kaldığım yerden devam
Çok şükür kuzumKizlar kontrolden ciktim. Gecen hafta 2600 du. Karnim hic buyumuyor gibi geliyordu. Doktora sordum sorun yok dedi. 2800 olmus bebis. 36+3teyim ama 35+4le uyumlu ultrason. 2 hafta onde ya da geride olmasini sorun olarak kabul etmiyoruz dedi. 3000-3500 araliginda dogar dedi. Nst de normal geldi. 29 hazirana da gun verdi
Korkma canım bisey olmaz sen dikkat et elinden geleni yap sağlıcakla gelecek bebişlerimiz inşallahİnşallah benimkiler de düşer cnmn ama bnim bebek çok önde kilosuda cok en son doğunca bu şeker bebeğe zarar olyr demişti ondan korkmuştum hâlâ içim gidiyo birsy olck diyr
Ben öğretmenim.Öğretmen olan var mi aramızda sorum olacaktı
Amin inşallah cnnmKorkma canım bisey olmaz sen dikkat et elinden geleni yap sağlıcakla gelecek bebişlerimiz inşallah
Valla ya aynen öyle ben hatta rüyamda doğuruyordum bu gece, tam ıkınacaktım uyandım bi anda Allah hayra yazsin beynim hep doğumdaGrupta bi atraksiyon oluştu farkında misiniz? Herkes yüklenen ve devam eden sorunlarini yaziyor. Herkesin gundemi dogurduk doguracagizda
Vllha bnde doğurdum rüyam daValla ya aynen öyle ben hatta rüyamda doğuruyordum bu gece, tam ıkınacaktım uyandım bi anda Allah hayra yazsin beynim hep doğumda
Rüya gibi bi doğum olacakmış diyebilir miyizValla ya aynen öyle ben hatta rüyamda doğuruyordum bu gece, tam ıkınacaktım uyandım bi anda Allah hayra yazsin beynim hep doğumda
Ister istemez bilinçaltımız onunla dolu hepVllha bnde doğurdum rüyam da
Ay inşallah canım hepimize kolaylıklaRüya gibi bi doğum olacakmış diyebilir miyiz
Kesinlikle yaIster istemez bilinçaltımız onunla dolu hepAllahim hepimize su gibi sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
İlkinde o kadar doğurdum doğurcam modundaydım ki gelmek bilmedi. Şuan tam tersi gününü bekleyecek gibi hissettiğim için asla o kafaya giremedimGrupta bi atraksiyon oluştu farkında misiniz? Herkes yüklenen ve devam eden sorunlarini yaziyor. Herkesin gundemi dogurduk doguracagizda
Ilk dogumunuz mu ilkde hep oyle olur canım RABBİM yardimcin olsun kac haftaliksiniz3 günde bi kadın doğum aciline gidip suyuna baktır dedi ilk doğum olunca endiseleniyorum
3 günde bi kadın doğum aciline gidip suyuna baktır dedi ilk doğum olunca endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?