2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Senindemi vardı cnm unutmuşum ölçümlerin nasıl cnm
Benim ölçümlerim iyi canım bi ara sabah açlığım çok çıkıyordu 95 100 arası o da son günlerde sınırın altında şükür 95in altında çıkıyor. Tokluk zaten iyi 120 en fazla 130 falan. Ama dikkat ediyorum dahiliye doktoru da çok kötü değil sınırda seninki demişti dikkat etmeye devam et dedi. Arada tabi bir iki parça çikolata falan götürüyorum ama abartmamaya çalışıyorum sonra yine kaldığım yerden devam

Çok teşekkür ederim canımm dualarınızı esirgemeyin inşallah , Rabbim yavrumuzu bize bağışlasın hepimizin kuzusu sağlıkla gelsin inşallah
Dualarımız seninle inşallah çok daha güzel haberler alırsın Rabbim seni ve bebişin korusun korktugun her şeyden

İnşallah benimkiler de düşer cnmn ama bnim bebek çok önde kilosuda cok en son doğunca bu şeker bebeğe zarar olyr demişti ondan korkmuştum hâlâ içim gidiyo birsy olck diyr

Çok şükür kuzum benim doktorum da hep aynı seyi söylüyor. Bir iki hafta önde geride olması sorun değil diye. 36+5 benimki de 2960 geldi çok fark yok bence arada. Bu arada iki haftada aldığım kilo benim değil bebeğinmiş yine 64.9 dan 65.5 olmuştum bebis de 2400 den 2960 olmuş Benim de tahminim 3200-3500 gibi doğar. Kuzum beni bayram bitimine çağırdı hemen 20 sine randevum.

İnşallah benimkiler de düşer cnmn ama bnim bebek çok önde kilosuda cok en son doğunca bu şeker bebeğe zarar olyr demişti ondan korkmuştum hâlâ içim gidiyo birsy olck diyr
Korkma canım bisey olmaz sen dikkat et elinden geleni yap sağlıcakla gelecek bebişlerimiz inşallah

Grupta bi atraksiyon oluştu farkında misiniz? Herkes yüklenen ve devam eden sorunlarini yaziyor. Herkesin gundemi dogurduk doguracagizda
İlkinde o kadar doğurdum doğurcam modundaydım ki gelmek bilmedi. Şuan tam tersi gününü bekleyecek gibi hissettiğim için asla o kafaya giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…