- 8 Ekim 2023
- 1.802
- 926
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.221
Ben surekli haziran annelerine bakiyorum orada cok ciddi heyecan var hergun biri doguruyoİlkinde o kadar doğurdum doğurcam modundaydım ki gelmek bilmedi. Şuan tam tersi gününü bekleyecek gibi hissettiğim için asla o kafaya giremedim
Yarın 2. Düzeye alacaklarmış artık emziricem bugün hem emzirdim hem biberon verdim hem gazını çıkardım doyunca nasıl uykuya daldı görmen lazım benim kopyam mış abisi sanıyordum gözleri maviş abisi yeşildi ah Allahım bir yanıma alsam emzirdikçe bırakmak daha zor olmaya başladıSiz nasıl oldunuz canm bebiş nasl gidip görüyormsun
İnşallah çıkacak ama daha var zamanı balım bugün son damardan beslenmesini verdik kesicez dedi şekeri normale hala tam dönmemiş biberonla beslemeye geçmişler ayrıca emzirmeye de başladım bugün daha güzelde 2. Düzeye alıcaz artık toparladı dedi doktor inşallah kurbandan sonrayı bulacak eminim ama 1. Düzeye geçecek alıcam kucağımaNasilsiniz kuzum? Cikti mi bebis eve?
AA kim geliyor bende iyiyim bu arada bebekte 2. Düzeye geçiyor daha iyi olucam3. Bebişimiz geliyor canım
Sen nasılsın ? Bebişin nasıl ?
Oyyy okurken cok duygulandmYarın 2. Düzeye alacaklarmış artık emziricem bugün hem emzirdim hem biberon verdim hem gazını çıkardım doyunca nasıl uykuya daldı görmen lazım benim kopyam mış abisi sanıyordum gözleri maviş abisi yeşildi ah Allahım bir yanıma alsam emzirdikçe bırakmak daha zor olmaya başladı
2. Kimdi ki 3 kim3. Bebişimiz geliyor canım
Sen nasılsın ? Bebişin nasıl ?
Bende 32 oldum bugün benimde temmuz 23 den sonra tam gün belirlenmediBende çok heyecanlıyım canım sen kaçıncı haftadasın ben 32 oldum bugün
Bnde merak etim ya gizemiKızlar etiket yapamadım ama gizemden haber var mı başka perintoloğa gidecekti
Sekermi çıkmıştı bebekte canmİnşallah çıkacak ama daha var zamanı balım bugün son damardan beslenmesini verdik kesicez dedi şekeri normale hala tam dönmemiş biberonla beslemeye geçmişler ayrıca emzirmeye de başladım bugün daha güzelde 2. Düzeye alıcaz artık toparladı dedi doktor inşallah kurbandan sonrayı bulacak eminim ama 1. Düzeye geçecek alıcam kucağıma
Benimde o civar yaklaşık inşallah canım 17 sinden sonra gün belirlenecek inşallahBende 32 oldum bugün benimde temmuz 23 den sonra tam gün belirlenmedi
Ay çok güzel haberler canım çok az kaldı inşallah.İnşallah çıkacak ama daha var zamanı balım bugün son damardan beslenmesini verdik kesicez dedi şekeri normale hala tam dönmemiş biberonla beslemeye geçmişler ayrıca emzirmeye de başladım bugün daha güzelde 2. Düzeye alıcaz artık toparladı dedi doktor inşallah kurbandan sonrayı bulacak eminim ama 1. Düzeye geçecek alıcam kucağıma
Gurubun ikinci üçüncü bebişi kimAy çok güzel haberler canım çok az kaldı inşallah.
15 indi randevum var bakayım gün belirleyecek mi doktorum benim 2. Bebeğim sizin ilk miBenimde o civar yaklaşık inşallah canım 17 sinden sonra gün belirlenecek inşallah
Sev9 1.Gurubun ikinci üçüncü bebişi kim
Teşekkür ederim cnmSev9 1.
Turna 2.
3. De bugun yarin gelir ogreniriz biri daha dogurdu remek
Yaa kuzum ne guzel aldığın her kilonun bebise ait olmasiÇok şükür kuzumbenim doktorum da hep aynı seyi söylüyor. Bir iki hafta önde geride olması sorun değil diye. 36+5 benimki de 2960 geldi çok fark yok bence arada. Bu arada iki haftada aldığım kilo benim değil bebeğinmiş yine 64.9 dan 65.5 olmuştum bebis de 2400 den 2960 olmuş Benim de tahminim 3200-3500 gibi doğar. Kuzum beni bayram bitimine çağırdı hemen 20 sine randevum.
Ayy ayni seyleri hissediyorum kuzum. 29una cok odaklandim simdi. Ama olur da senin aniden gelisirse dogum isi ben de beklemeye baslarim ardindan o zamanİlkinde o kadar doğurdum doğurcam modundaydım ki gelmek bilmedi. Şuan tam tersi gününü bekleyecek gibi hissettiğim için asla o kafaya giremedim
Kızımda subat annesiydim. 40.hafta da 24une denk geliyordu. 15 subatta dogdu ama dedigin gibi subat annelerinin cogu dogurmustu ocagin 2.yarisinsan itibaren. Ama dogum hikayelerini okumak da cok zevkli oluyordu. Tabi insan gaza da geliyordu bir an once ben de dogursam diye. Oyle boyle gecti gitti.Hoşgeldin
Bizim temmuz sonuna kimse kalmayacak gibi
Bir çoğumuz Haziran sonu en geç temmuz ortası gibi doğurmuş olucaz
Ben hiç kilo dert etmiyorum ya eşler bence bu süreçte daha çok kilo aldıYaa kuzum ne guzel aldığın her kilonun bebise ait olmasivalla su sicaklar bastgndan beri benim de kilo alimim durdu galiba. Bir sey yenmiyor icilmiyor gercekten. Bu gidisle dogum sonrasi kilolari dert etmeye gerek kalmayacak. Eriyip bitcez topluca
Bebisin kilosuna gelince. Kizim 3700 dogmustu. Karnim cok buyuktu suyu da fazlaydi gercekten zorlamisti. Bu bebis beni her anlamda hic zorlamadi ne bulantisi oldu ne de bir zahmeti. Saglikla dogsunlar da büyürler insallah canim. 3000 3200 de ideal bence. Ilerde gitmesini istemiyorum zaten ama insallah normalin cok gerisinde de kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?