2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Siz nasıl oldunuz canm bebiş nasl gidip görüyormsun
Yarın 2. Düzeye alacaklarmış artık emziricem bugün hem emzirdim hem biberon verdim hem gazını çıkardım doyunca nasıl uykuya daldı görmen lazım benim kopyam mış abisi sanıyordum gözleri maviş abisi yeşildi ah Allahım bir yanıma alsam emzirdikçe bırakmak daha zor olmaya başladı

Nasilsiniz kuzum? Cikti mi bebis eve?
İnşallah çıkacak ama daha var zamanı balım bugün son damardan beslenmesini verdik kesicez dedi şekeri normale hala tam dönmemiş biberonla beslemeye geçmişler ayrıca emzirmeye de başladım bugün daha güzelde 2. Düzeye alıcaz artık toparladı dedi doktor inşallah kurbandan sonrayı bulacak eminim ama 1. Düzeye geçecek alıcam kucağıma

Oyyy okurken cok duygulandmrabim sağlıcakla sana bağışlasın inşallah inşallah canm benim

Kızlar etiket yapamadım ama gizemden haber var mı başka perintoloğa gidecekti
Bnde merak etim ya gizemi
Sekermi çıkmıştı bebekte canm

Ay çok güzel haberler canım çok az kaldı inşallah.

Yaa kuzum ne guzel aldığın her kilonun bebise ait olmasi valla su sicaklar bastgndan beri benim de kilo alimim durdu galiba. Bir sey yenmiyor icilmiyor gercekten. Bu gidisle dogum sonrasi kilolari dert etmeye gerek kalmayacak. Eriyip bitcez topluca

Bebisin kilosuna gelince. Kizim 3700 dogmustu. Karnim cok buyuktu suyu da fazlaydi gercekten zorlamisti. Bu bebis beni her anlamda hic zorlamadi ne bulantisi oldu ne de bir zahmeti. Saglikla dogsunlar da büyürler insallah canim. 3000 3200 de ideal bence. Ilerde gitmesini istemiyorum zaten ama insallah normalin cok gerisinde de kalmaz

İlkinde o kadar doğurdum doğurcam modundaydım ki gelmek bilmedi. Şuan tam tersi gününü bekleyecek gibi hissettiğim için asla o kafaya giremedim
Ayy ayni seyleri hissediyorum kuzum. 29una cok odaklandim simdi. Ama olur da senin aniden gelisirse dogum isi ben de beklemeye baslarim ardindan o zaman gozlerim senin uzerinde

Hoşgeldin
Bizim temmuz sonuna kimse kalmayacak gibi
Bir çoğumuz Haziran sonu en geç temmuz ortası gibi doğurmuş olucaz
Kızımda subat annesiydim. 40.hafta da 24une denk geliyordu. 15 subatta dogdu ama dedigin gibi subat annelerinin cogu dogurmustu ocagin 2.yarisinsan itibaren. Ama dogum hikayelerini okumak da cok zevkli oluyordu. Tabi insan gaza da geliyordu bir an once ben de dogursam diye. Oyle boyle gecti gitti.

Ben hiç kilo dert etmiyorum ya eşler bence bu süreçte daha çok kilo aldı cidden sıcaklara kaldık kuzum iştah falan kalmadı. Akşam bol salata ile protein yedim bir yandan da iyi oldu. Sağlıklı besleniyoruz. Bol bol meyve falan.
Bebiş kilosu için bende senin gibi düşünüyorum. Benim karnım yeni yeni cikti ilk 5-6 ay biraz acımasız yorumlar bile oldu bebiş zayıf kalıyor gibi takmadım. Hatta nst ye girerken diğer hamileler bile bakıyor bazen bugün de oldu hatta hani ne işim var burada gibisinden haftami duyduklarında kafa çevirdiler
Bugün doktorum karnına nasil bir bakım uyguladıysan devam et hiç çatlama olmamış dedi bir de. Doktorum çok pozitif sayesinde dışarıdan birinin yorumu olunca kulak tikadim. Bebek ortalama doğsun, saglikla gelsin kafasındayim. Doğumla ilgili endişelerim vardı o bile birkaç zamandır sıfırlandı mesela. Korku kalmadı hiç çok şükür
Ama ben son 3 ayını çok sevdim hamileliğin. İlk zamanları zordu ama unuttum gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…